Affettirme

Senin anan baban nerde evladım? Bu nasıl bir anne oğluyla kumarhaneye gidiyor? Seni zaten afedersin köpekleri yerine koymamışlar köpeğim olsa kapıya 4 saat bağlamam. Sen 4 saat bekleyip ne yaptın neden evine gitmedin? Seni adam yerine koyan yok farkında mısın???
 
Son düzenleme:
Aynen ya
Kim kimi 4 saat kapida bekler?
Neden bekler?
Karsi taraf buna nasil razi olur?
Bekleme bizi o kadar saat hadi evine git bu seferlik kusurabakma..neden denmez?

Cok sacma bir durum
 
hadi sevgilinle sen daha çocuksunuz olgunlaşmamışsınız

o ne biçim anne öyle

elin kızını 4 saat bekletecek kapıda

hiç mi vicdan adap görgü yok ayıptır yahu
 
Ay ben hiç anlamıyorum ki. Hayattan soğudum resmen

hayattan soğumacayaksın

önce kendine değer verip böyle insanları hayatından uzak tutacaksın

seni ezik görmüşler tepene biniyolar resmen tehlikeli insan bunlar bak ablacım uzak dur gerçekten

eşek olunca semer vuran çok olur böyle gidersen burnun .oktan kurtulmaz

onlar nezaketsiz insanlar olabilir bir sürü bu tip insan çıkacak karşına ömür boyu

ama kendini ancak sen koruyabilirsin bi silkelen
 
Erkek arkadaşın haklı değil, sen de değilsin. Madem almadılar, biraz bekledin 4 saat beklemek de ne? Onların da seni orda bırakıp umursamadan içeri girip 4 saat kalmaları çok tuhaf. İkiniz de değişik geldiniz bana, haklı haksız bulamadım ben bu olayda. Sakın kendini affettirmeye de çalışma, affettirecek biri varsa bu o olmalı, seni orda 4 saat tuttum diye.
 
Kendisinin haklı olduğuna seni nasıl bu kadar ikna edebildi ve sende inanıp kendimi nasıl affettiririm diye düşünebiliyorsun? Canım sen kendi değerinin farkına varsana önce..insan sevdiğini o kadar saat afedersin çanta gibi dışarda bırakır mı? Yanlış anlama lütfen ama seni gerçekten sevdiği ve değer verdiğine emin misin? Çünkü ben bile burda sevgilin ve annesine kızdım.
 
Cevap yazmayı unutmuşum da 25 yaşında kendisi. Ben 20.
Ben durumdan, yaş farkınız daha fazladır diye tahmin etmiştim. Çok mu zengin? Çok mu yakışıklı da kendini böyle hissediyorsun ona karşı? Resmen eziyor seni. Bu yolun sonu pek hayır değil gibi görünüyor.
Ciddi düşünmüyor olabilirsin, küçüksün ama takılmak için bile sana değer veren insanları seç ki mutlu olasın.
 
Pasaport yok. Yurt dışına bilet alır mısınız. Almazsınız. Peki giremeyeceğiniz kesin olan mekana neden gittiniz? Burada kimse haklı değil.
 
Nasıl affettirebilirim demenşz beni şok etti.Bir insanın kendine saygısı olmalı en başta ama sanırım sizin yok.Hem sizi götürüyorlar hem de 4 saat bekletiyor neysiniz ebeveynini bekleyen çocuk mu?? Birde bakıcı tutsalardı bari sizi emanet edicek.Ne kadar ayıp yaptığı şey gitmeyebilirdi gitmek zorunda değil yani sizinle vakit geçirmek yerine casinoya girip kumar oynamayı tercih eden erkekten gelecek uğruna ne bekliyorsunuz gerçekten merak ediyorum.Ama yaşınıza veriyorum bu halinizi tecrübesizsiniz.Bir kere bir annenin buna izin vermesi beni de ayrıca şaşırtıyor ayıp denen birşey var gerçekten.
 
Canım bu yeni nesil %70 böyle artık
 
Öğrenciyiz burada
Az çok biliyorum adayı ve oradaki öğrenci profilini. Genelleme yapmayı sevmem ama sevgilinizin hareketleri düşündüğüm profile uyuyor maalesef. Size saygı duymuyor dolayısıyla annesi de saygı göstermek zorunda hissetmiyor kendini. Birlikte çıkılan bir programda bu şekilde sizi yalnız bırakmaları herşey den öte nezaketsizlik.öok söylenecek şey var ama siz eminim biliyorsunuzdur. Bir de kumarı azı da çoğu da aynıdır maalesef. Kenarından kıyısından bulaşmış biriyle ben gelecek düşünmezdim nacizane tavsiyem. Anladığım kadarıyla okulunuzun bitmesine de çok var zaten, sevgiliniz olucak sa da bu karakterde olmasın bence. Kendimize değer verin, verdirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…