- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Onun da geri donusu yokmus ve 50 bin gibi bi rakam tutuyor.Zirkonyum için dişlerinize zarar vermeyin boşa, çünkü biraz çarpıklık dışında probleminiz yok. İlla yaptıracağım derseniz e-max lamina veneer yaptırın. Zirkonyumdaki gibi dişler kesilip küçültülmüyor sadece diş yüzeyleri biraz aşındırılıyor.
Ben de oneri istiyorum.dis torpuleme gibi bisi var mi? Onu da onereyim.doktora madem.gerci.kisa dislerim zatenBende hiçbir sorun göremedim tel taktırmanızı öneri sadece sonrasında dişlerinizi törpületin sivriliklerini gayet sağlıklı ziyan etmeyin dişlerinizi
Fotoda beyaz cikmis bembeyaz degilE bu disler beyaz
Tabiki var makul ölcülerde törpülüyorlarBen de oneri istiyorum.dis torpuleme gibi bisi var mi? Onu da onereyim.doktora madem.gerci.kisa dislerim zaten
Dişlerin renginde pek bir sorun göremedim. Acaba derdiniz yok da kendinize dert mi yaratıyorsunuzDefalarca beyazlattirmama ragmen dislerim beyazlamadi.kemik yapimdan sanirim.bi de saydamlasti sanki.zarar verdi gibi.
Ben de agiz dolusu gulmek istiyorum.zirkonyum dis yaptirayim dedim 5 yil ömür veiyorlar ve dislerin geri donusu yok.kesiyorlar disleri.
Ortodonti tedavisi uaptirsam 2 yil suruyormus.2 yil tele gezecegim.dislerimin resmini koyuyorum.disleri boyle olup yaptiran memnun olanlar nerede ne yaptirdi? Yardimcinolabilir misiniz?
Arastirayim cok tesekkurlerYaş kaç? Tel yerine invisalign tedavisi tavsiye ederim. Tellerden çok daha konforlu. 3 sene sıkıntıya katlanın sağlıklı ve güzel dişlere kavuşun.
Ya torpuletip iyice kisalsinlar istemiyorum ama bakicam.duruma bu da alternatif oldu banaTörpülete bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?