Agiz dolusu gulememek

Gülebilecek sebepleriniz olduğuna şükredin inci gibi dişlerim var zamanında bir araba parası harcadım ama en son ne zaman güldüğümü hatırlamıyorum hatta unuttum sayılır..

Dislerinizin ne kadar beyaz oldugunu ispatladiysaniz rahatlayabilirsiniz.

benım gulerken kucuk dılım bıle kahkaha atar oyle höykürerek gulerım hıc aklıma dıslerım gelmedı

burdan baktıgımda dıslerınız saklanacak bır dıs gıbı durmuyor rengı temız hafıf egrılıkler var oda goze batmıyor yanı bakınca yapılması gerekıyor gıbı durmuyor

Resimde oyle gorunuyor da sarimsi yapisi itibariyle

Dişlerin güzel tatlım tellik birşey yok, kaplama yaptırmana da gerek yok. Düzenli fırçala.

Ya boyle olsunlar istiyorum bwmbeyaz düz bunun icin kaplama disinda ne yapilabilir onerilerinizi yazarsaniz seviniirm

Eklentiler

• 20191130_224049.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 61
Ne var mis gibi dişlerin var. Benim ailene gelen bir durum daha 20 yasında başladı dişlerşm dökülmeye 6 senede 8 diş kaybettim ve yaptırıcak durumumda yok mecburum yani keşke senin gibi dişlerim olsaydıı

Fotoğrafı göremedim ama lamineyi araştırdınız mı? Diş yüzeyine çok ince bir tabaka yapıştırıyorlar güzel duruyor.

Fotoğrafı göremedim ama lamineyi araştırdınız mı? Diş yüzeyine çok ince bir tabaka yapıştırıyorlar güzel duruyor.
Arastirdim onda da geri donus7 yokmus eskindislerine.torpuleme yapiliyormus ve 50 bin civari bir para.yok o kadar param malesef arti dayanikli degil.

Arastirdim onda da geri donus7 yokmus eskindislerine.torpuleme yapiliyormus ve 50 bin civari bir para.yok o kadar param malesef arti dayanikli degil.
50 bin mi o kadar pahalı mı yahu.Bende üst ön dislerimi yaptirayim diyordum rakamlar boyle yuksekse ben memnunum dislerimden diyebilirim rahatlikla..

Dişlerinizde şekil bozukluğu mu var yoksa sadece renklerinden mi memnun değilsiniz? Kemik renginize göre diş renginiz olur yani olanı değiştirmeye çalışmayın sadece zarar verirsiniz.

Lamine diş diyerek böyle yaprak gibi incecik bir şey yapıştırıyorlar onu demiştim. Tanesini 300 liraya ön dişlerine yaptırdı kuzenim bu yaz.

Nerede yaptirdi.ben sordum disleri yine torpuleyerek yaptiklari icin lamineden donus yok ve 2500 gibi bi rakam tek dis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…