Agiz dolusu gulememek

Hay Allahım ya. O resimlerdeki beyaz dişlere ne bakıyorsunuz. Onlar ya bilgisayar hilesi, ya da psikopatça sökülüp yeniden takılırcasına uğraşılmış acı çekilmiş dişler. Artık çoğu göz önünde olan kişi bile ön dört dişe lamine ve beyazlatma yaptırıyor o kadar. Kaplamalar yok komple porselen yaptırmalar, yazık günah. Ben de dişe takıntılıyım. Zamanında diş hekimleri çok darladım bilgi aldım. Ama benden beteri varmış. Herkesin bir diş rengi vardır kemiğimizin renginden gelen. Bir kaç ton açma işlemi dışında normal temizlik ile bu ton değişmez. Ama düzenli temizletip sigara içmeyerek dişlerin doğal kemik rengi korunabilir. Tanrı insanı kar beyaz dişle yaratmamış ki. Kimsenin doğal müdahale edilmemiş dişi o kadar beyaz değil. Gülümseyin yani. Dişleriniz sizinle. Yaşınız küçük olsa bu kadar takıntı yapmanız beklenir de. Derdiniz yok galiba.

Ne dertlerim var anlatsam ah ahh
Ama.o kadar derde ragmen kendimi guzel hissettigimde dertleri ikinci plana atabildigimi farkettim.kotu hissediyosam da o dert sanki buyuyo.o nedenle ne bileyim gulumsemek dis onemli.asli enverin gulumsemesi mesela ne kadar guzel.disler sahane cunku

Beyazlatmak uzun vaadede dis minesine zarar veriyomus bende yaptrmak istiyordum ama vazgectim. Bence kalsin oyle.. zaten oyle bembeyaz dis olmazki..6 ayda bir dis doktoruna gidiyorum 6 ayda burde dislerimi temizlettiriyorum. Fircaliyorum aralarini temizliyorum ki curumesin. Yani bence yeterli

Benim sekil bozuk

Benim ust bir disim kist dolayisiyla erimisti bi koku kalmisti onu yaptirmaya gittim devlet sagolsun estetige giriyor diye yapmadi ozEle gittim ordaki doktor beni bi guzel kandirdi sonrasi icin hicbisey soylemedi ust 6 dis zirkonyum kaplama 3250 tl dedi bende dislerim yanlardan curudugu icin kabul ettim o gune lanet okuyorum sakin kendi dislerinizi asla kestirmeyin iki hatta uc aydir agrilarla bogusuyorum kulagima vuran ciddi agrilarim var dis kesimi sonrasi bide kanal tedavisi yapmak zorunda kaldilar yarisini yapmislardi yarisi kaldi islemin hamile oldugumu ogrendim bekletiyolar aylardir ben agrilarla bogusuyorum tamamen para almak icin doktorlar saglam dislere bile bu islemleri yapmaya calisiyolar hersey ticarete donmus yanlari curuk olsa bile suan raziyim o dislerime cok pismanim sakin sadece estetik icin dislerinize kiymayin sonradan benim gibi pisman olursunuz ama is isten gecer...

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…