- 21 Nisan 2021
- 548
- 1.625
- 63
- 38
- Konu Sahibi MakrokozmosileMikroKozmos
-
Geçmiş olsun canım. Bende daha önce 16 yıllık evliliğimi bitirdim. Kafamda herşeyi bitirmenin rahatlığı ile hiçbir talebim olmadan tek celsede boşandım. Adliyeden çıkıp gökyüzüne bakarak aldığım nefes, bir bebeğin ilk nefes alışı gibi gelmişti bana. İnan 'bana neler yaptılar, ne iftiralar attılar, ben ne fedakarlıklar yaptım, bunları haketmedim' gibi düşüncelerin kimseye faydası yok. Bu insanlardan kurtuluyorsun. Sadece bunu düşün lütfen. Buna odaklan. Mutlaka bu süreçte psikolojik destek al. Maddi imkanın varsa tatile git. Avukat tut. Duruşmalara sadece gerekli oldugunda, avukatın gelmen gerek dediğinde katıl. Eski eş ailesiyle ortak tanıdıkların olduğu bir sosyal medya hesabı kullanma. Yaptığın hiçbir şeyi duysunlar, görsünler diye yapma. Bu hikayenin baş rol oyuncusu sensin. Sen ne istiyorsan o olsun. Başka hiçbir şey düşünme. Boşanma aşaması bir hastalık sürecine benziyor. İyileşeceksin. Belki moral olur diye söylemek istiyorum. Ben ikinci kez evlendim. 39 yaşımda doğum yapıcam. Rabbım senin içinde daha güzel bir kapı açacak buna inanHerkese Merhaba,
Evliliğim ile ilgili konumun linkini bırakıyorum. İsteyen okuyabilir.
İçimdeki öfkeyi bitiremiyorum, lütfen fikir istiyorum.
Bu konuyu ağlamaktan şişmiş gözlerle yazıyorum. Çok kısaca özetlemem gerekirse çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eşim beni sevmeden evlenmiş, hep yıllarım evliliğim için mücadele ederek geçti. 3 yıllık evli iken birden fazla kadınla aldatıldığımı öğrendim. Daha bunu sindiremeden eşim yakalandığını anlayıp bana çok ağır iftiralar atarak çekişmeli boşanma davası açtı.
1 hafta içinde sinir krizleri geçirerek evimi boşalttım.(kayınpederin eviydi). İşimden ayrılmak durumunda kaldım. İşyerinde birden fazla kere fenalık geçirdim, hastaneye kaldırıldım. Çok ama çok zor bir yıl geçirdim. Çok ciddi travmalarım var. Anlatsam sayfalar yetmez. En ufak bir tetiklenmede travmalarım hortluyor. Şimdi evliliğimde 4.yıl dönümü geldi çattı ve ben çekişmeli boşanıyorum.
Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Gene bir ağlama krizi geldi.İşten eve gelip ağlama krizine girdim. Öfkem geçmiyor. Kaybım çok büyük. Anne olma şansım yok. Artık kimseye inancım yok. Hayata inancım kırıldı. Eşime sadece iyilik yaptım, ona tüm benliğimle sevgi, sadakat verdim; başıma gelmeyen kötülük kalmadı. Benden bir özür bile dilemedi, benden bir helallik bile istemedi. Aldattığı yetmemiş gibi bir de insan onuruna hakaret olan iftiralara uğradım. Bu 1 yılda hayatımın en kötü yılını yaşadım. 38 yılda, bu yıl kadar zorlandığım hiç olmamıştı.
Herkese sormak istiyorum. Bunun nasıl üstesinden geleceğim? Yapılanı hala hazmedemiyorum. 1 yıl geçti ama öfkem hala taze. Yapılan kötülükler çok fazla geldi. İçimde inanılmaz bir hayata kırgınlık var. İçimdeki bu öfke bana zarar verir diye korkuyorum. Siz biten ilişkileriniz veya evliliklerinizde ne zaman nötr oldunuz?
Daha duruşmalar başlamadı. Eşimi ve ailesini görüp daha ne tetiklenmeler yaşayacağım kimbilir. Adliyede öfke patlaması yaşamaktan da korkuyorum. Herkes kapat artık konuyu diyor ama kapatamıyorum. Kendimi sakinleştiremiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? Bu öfke, kırgınlık ne zaman dinecek? 1 yıl geçti öfkem dinmedi, daha ne kadar travmalarım tetiklenecek?
Okuyan ve mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum.
Hala aynı noktadasınız , 1 adım ilerlememiş olmanıza üzüldüm. Balayında sizi sevmediğini söyleyen adamla evli kalmak için kişiliğinizden , özsaygınızdan , karakterinizden vazgeçmişsiniz. Ben bu konuda kocanızı suçlamanızı, tüm yükü ona atmanızı doğru bulmuyorum . Siz eşek olursanız , semer vuran kötü insan, beni beden kraliçe yapmadı da semer vurdu , ben bunu haketmedin diyemezsiniz. Hala çok fedakarlık yaptım , evliliğim yürüsün diye uğraştım diyorsunuz ama sizi sevmediğini açıkça söyleyen bir adamı evde tutmak için 40 takla atmışsınız.Herkese Merhaba,
Evliliğim ile ilgili konumun linkini bırakıyorum. İsteyen okuyabilir.
İçimdeki öfkeyi bitiremiyorum, lütfen fikir istiyorum.
Bu konuyu ağlamaktan şişmiş gözlerle yazıyorum. Çok kısaca özetlemem gerekirse çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eşim beni sevmeden evlenmiş, hep yıllarım evliliğim için mücadele ederek geçti. 3 yıllık evli iken birden fazla kadınla aldatıldığımı öğrendim. Daha bunu sindiremeden eşim yakalandığını anlayıp bana çok ağır iftiralar atarak çekişmeli boşanma davası açtı.
1 hafta içinde sinir krizleri geçirerek evimi boşalttım.(kayınpederin eviydi). İşimden ayrılmak durumunda kaldım. İşyerinde birden fazla kere fenalık geçirdim, hastaneye kaldırıldım. Çok ama çok zor bir yıl geçirdim. Çok ciddi travmalarım var. Anlatsam sayfalar yetmez. En ufak bir tetiklenmede travmalarım hortluyor. Şimdi evliliğimde 4.yıl dönümü geldi çattı ve ben çekişmeli boşanıyorum.
Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Gene bir ağlama krizi geldi.İşten eve gelip ağlama krizine girdim. Öfkem geçmiyor. Kaybım çok büyük. Anne olma şansım yok. Artık kimseye inancım yok. Hayata inancım kırıldı. Eşime sadece iyilik yaptım, ona tüm benliğimle sevgi, sadakat verdim; başıma gelmeyen kötülük kalmadı. Benden bir özür bile dilemedi, benden bir helallik bile istemedi. Aldattığı yetmemiş gibi bir de insan onuruna hakaret olan iftiralara uğradım. Bu 1 yılda hayatımın en kötü yılını yaşadım. 38 yılda, bu yıl kadar zorlandığım hiç olmamıştı.
Herkese sormak istiyorum. Bunun nasıl üstesinden geleceğim? Yapılanı hala hazmedemiyorum. 1 yıl geçti ama öfkem hala taze. Yapılan kötülükler çok fazla geldi. İçimde inanılmaz bir hayata kırgınlık var. İçimdeki bu öfke bana zarar verir diye korkuyorum. Siz biten ilişkileriniz veya evliliklerinizde ne zaman nötr oldunuz?
Daha duruşmalar başlamadı. Eşimi ve ailesini görüp daha ne tetiklenmeler yaşayacağım kimbilir. Adliyede öfke patlaması yaşamaktan da korkuyorum. Herkes kapat artık konuyu diyor ama kapatamıyorum. Kendimi sakinleştiremiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? Bu öfke, kırgınlık ne zaman dinecek? 1 yıl geçti öfkem dinmedi, daha ne kadar travmalarım tetiklenecek?
Okuyan ve mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum.
zaten öğrendiğinde hiç bir aksiyon almamışBence kocanız sizi aldatmış olsa bile gel barışalım dese barışır aynı davranışlara devam ederdiniz
Öğrendiğimde aksiyon aldım. Kuzenimi aradım kendisi iyi bir avukat. Sadece şoktaydım. Devam edeceğimi nereden çıkardınız? Bana kalsaydı protokol hazırlanıp anlaşmalı olmalıydı. Çekişmeli davaya hiç gerek yoktu. Kuzenim kıdemli avukat. Bu dava istinaf ile en az 4 yıl sürer dedi. Benim de 4 yılım gidecek onun da. O benden büyük.zaten öğrendiğinde hiç bir aksiyon almamış
ben daha sindiremeden diyor yazısında
sindirip devam edecekti zaten
adam ayıldı da aksiyona girdi
bir de adamı dinlemek lazım aslında
Önceki konumda da yazdım gene yazayım. Olay artık eski eşim değil ki. Öfkem için konu açtım. Ağlayıp eski eşim geri gelsin diye değil. Öfkemi bitiremiyorum ne yapayım diye konu açtım.Siz dramdan besleniyorsunuz bence ya. Kaç kişi size anne olmak istiyorsanız yapmanız gerekenleri söyledi önceki konunuzda ama asla yapmayacak ve sadece bu konu hakkında şikayet edeceksiniz. Belki anne olmak bile istemiyor sadece bunun dramını yapmak istiyorsunuzdur hatta. Sizi sevmedigi ilk günden belli olan birine sımsıkı sarılıp o kadar sene vakit geçirip bu kadar şok olmanız da ilginç. Umarım sakin kafayla verilen önerilere uyar, istiyorsanız yeni bir evlilik ve cocuk da yaparsınız ne diyelim.
Ben kendisine saygısı olmayan insanın, başkalarından saygı görmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Konu sahibinin kocası sa sıkılmıştır artık , evli kalmak her şeyi kabul eden karısından.zaten öğrendiğinde hiç bir aksiyon almamış
ben daha sindiremeden diyor yazısında
sindirip devam edecekti zaten
adam ayıldı da aksiyona girdi
bir de adamı dinlemek lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?