Ben 34 yaşında evlendim. Evlenmeden 6 ay önce doğum kontrol enjeksiyonu ile korunmaya başladım. Evimizden ayrilana kadar da korunmayı bırakmadım. Üstte ima ettiğiniz gibi biri olsam korunuyorum der korunmaz öyle ya da böyle hamile kalabilirdim. Ben öyle bir insan hiç olmadım.
Ben sizi buradan tanıyorum. Sizin birkaç hamilelik konunuzu da biliyorum ama detaylı yazmayacağım. Ben sizin gibi değilim. Asıl siz benim yerimde olsaydınız ima ettiğiniz gibi davranırdınız.
Ben bir çocuğun vebalini bilerek alacak bir insan değilim. Bir çocuğu, onu istemeyecek bir babaya mahkum edecek bir kadın da değilim. Sırf anne olayım diye ona hep istenmediğini hissettirecek bir babası olmasını istemedim ve hamile kalmamak için 4 yıl boyunca hep korundum. Dünyanın hormon iğnesini yedim, kilo aldım. O yüzden bence o kadar emin olmayın.
ya
evli kadınlar beni linç etmesinler lütfen ama
ben hiçbir erkek için hap yutamam ya da hormon mormon vuramam ya
erkek korunsun bana ne (hiç gebe kalmadım her zaman partnerim korundu)
onlarınki hormon mormon değil üstelik pratik bugün unuttum hemen etki etti etmedi, başta korudu sonra korumadı vırt zırt yok, değer mi yani?
yani bilmiyorum ben de aşırı verici, duyarlı bir kadınım. o yüzden hayatımda da istediğim türde cidden gelecek düşünebileceğim kapasitede adam bulamıyorum, yani eyvallah öyle işi işine, zekası zekana, hayatı hayatına denk adam bulmak zor, buna bir şey demiyorum da
değmeyecek adam için de aşırı fazla fedakarlık bir yerden sonra salaklık yani...
bir de yine bana kızacaksınız belki ama zaten evlendiğinizde yaşınız 34müş (çocuk istemesem evlenmek hiç umrumda olmaz şahsen, benim için öyle, zaten hiç evlenmedim)
yani baba ol-a-mayacağını düşündüğüm adamla evlenmezdim hadi evlendim göremedim, ama 1 sene geçti, ay yok bu adam baba olamıyorsa o kapasitede değilse, tamam biter yani benim için.
o yüzden sizi hiç anlamıyorum
zaten ileri yaşta evlenmişsiniz
e çocuk da yapamıyorsunuz bu adamla
evli kalmanızda maksat ne yani?