ağlamak istiyorum

Bu kız öğrenciydi bir günde öğretmen oldu iyi mi CADIARZU

Desenize boşa okuyor millet...

actıgım konuda birisi ögrenciydin ne is yapıosn die sordu o an profilimdeki bilgiyi degismeyi unuttgm aklıma geldi hatta kusura bkmayn diyerek degistrdm bu yıl mezun oldm lafta ögretmen deilim yani okulunu bitiren meslegini degisiyo o zaman herks bi günde meslek sahibi mi olmus oluyor sacmalıklarınızı kendinize saklayınız lütfen hıh zemuszemus

Öğrenci olmanıza vurgu yapıldıktan sonra bir anda "yanlışlığı" fark edip değiştirmek değil de benim bunu benim fark etmem mi saçma oluyor... Herkes ikna oldu emin olun... CADIARZU

Celallenmeyin yahu ben ilim irfan sahibi insanları severim, o kadar eğiteceğim dedim, bir günde öğretmen çıkardık kızı, ya nasip ya kısmet, ister öğretmen olursunuz, ister doktor, ister astronot, gurur duyarım... :roflol:

benm ögretmen olmamla gurur duyman bugnkü yaptıgın saygısızlıktan utanmandan iyidir emin ol hayatım

benm ögretmen olmamla gurur duyman bugnkü yaptıgın saygısızlıktan utanmandan iyidir emin ol hayatım

Eee, birimiz hala utanmayı biliyor ne güzel değil mi sevgili talebem... Madem biliyorum senin saygısızlığına da utanayım, o da çıksın aradan... sengözlerimebaksanab

Eee, birimiz hala utanmayı biliyor ne güzel değil mi sevgili talebem... Madem biliyorum senin saygısızlığına da utanayım, o da çıksın aradan... sengözlerimebaksanab

bana talebem diyerek kendni benden yüksek görmeye calısıorsn ama bi cok ögrenci-öğretmen iliskisinde akıl yasta olmuyor senin aklın nerede bilmem en kısa zamanda dogru yere gelmesi dilegiyle tatlım :Saruboceq: böyle insanlara laf anlatmak bos tenekeye vurmak gbi bisey senin neden smdi cok konustugnu anlıyorum bos teneke çok ses cıkarır derlerdi şanslısın sesin cok cıkıyor kaydirigubbakcemile2 kendne cok ii bak sen bu sitenin eglence kaynagı olmalısın a.s.

kızlar cılkını çıkardınız lmaz:

bende öyle düsünüyorum sıkıldm sabahtan beri bisey söylemekten tmm diyorum tam konuyu kapatıyorum hala bana laf yetistrmenin derdine düsmüs konusup duruyor bnce konu kilitlensin.Bi yerden bisey bulup mutlaka bana bi seklde laf vuruyor ve sonuda ii görünmüyo bu atısmanın bende bunaldım :enbuyukkk:

Sayısız kez "Son kez yazıyorum" diyen biri için fazla geri dönüş yaşıyorsunuz... :1closedeyes:

Sanırım başınıza gelen talihsizliklerde de aynı şeyi yaptınız, karar aldınız uygulayamadınız, ardından acı çektiniz, bu kez son diyerek tekrar tekrar başa sardınız (bugün yaptığınız gibi) Onlar size nasıl iyi gelmedi ve psikolojiniz bu denli yıprandıysa bugün de aynı şeyi yaparak kendinizi paraladınız... Kararınızın arkasında durup en az on mesaj önce yaptığınız gibi "Daha önemli işlerim var, gidiyorum" dediğinizde gidebilseydiniz "sitenin eğlence kaynağı" sizin stres kaynağınız olmazdı. Ben dirayetliyim güler geçerim ama ayaklarınızın yere basmayışı hayatınıza giren insanların size saygı duymalarını engellemiş. Kısacası yazık olmuş, erkekler kararlı, sebatlı, ayakları yere sağlam basan kızlara saygı gösterir, bundan sonrası hayırlı olsun diyelim...

Konu sahibine destek olmak için bizi susturmaya çalışırken kendi yarattığınız dağınıklık ve devamındaki hakaretlerinizle "Allah bakar da verir." dedirttiniz. Bundan sonra daha sağlam adımlar atmanızı diliyorum. Okuyanların, konu sahibinin varlığımızdan rahatsız olduğunu idrak edebiliyorum, susmama eşlik ederseniz bu anlamlı geceye uygun davranmış olursunuz en azından. Bunu yapabilecek misiniz?

Pekala, aynı fikirdeymişiz zaten, kendinize iyi bakın, hayırlı iftarlar tekrar...

Birşey konuşurken sürekli arada ben bir spora gideyim siz yazadurun falan diyordun görmemiş gibi kim bu arıza demiştim açıkcası. Laf salatası yapmak da üstüne tanımıyorum. Profil bilgilerinden yola çıkarak yorum yapıcaksan şunu söyleyeyim de bari biraz destekli olsun. Öğrenci derken doktora öğrencisiyim. İş bulsan da biz de rahatlasak eğitimciyim diye sesin kısılacak yoksa yakında :) Hayatın tokadını yememişsin sen daha çabuk toparlanmışsın diye dalga geçtiğin insanların acısı senin ummadığın kadar büyük olabilir. Antipatiksin bir kere. Umursanmadığı için üzülen insanlara verdiğin teselli doğru ama üslubunda iş yok.

çok talihsiz bir yorum
bu kızcağızın başına neler gelmiş en azından bana yazdıklarını içinde bulundugu duruma bağlıyorum diyebilirdin ki psikolojisi iyi olmayan bir kızdan nasıl sağlıklı açıklamalar bekleyebilirdin ki

Bu olay unutmanı kolaylaştırır işte
Her aklına geldiğinde , bu olayıda aklına getirirsin
ve zaten değmezmiş be der geçersin..
Zaten zamanlada unutursun..

Umutlu_Ol harika ötesi yazıyordun girdiğin her topikte.
İşi bu kadar büyütüp, herkese cevap vereceğini tahmin etmezdim, beklemezdim senden.
İnşallah çabuk gelirsin de yeniden o güzel yorumlarını okurum. opuyorumnanaktan

İyiki 10 gün önce ayrılmışsın,
sevin bence..
Ya siz söz nişan olayına girerken, iki kişiyi idare etseydi..
Kurtlmuşsun, değmez üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…