- Konu Sahibi minimanimanimini
-
Haklısınız...kaydirigubbakcemile5
Doğrusunuz...
Ben genelde basit ilişkiler yaşadığım için arkadaşı algılayamadım sanırım...
Ben adam olmam zaten..:mymeka:
Kuyruk acım da var(:roflol: zaten...:gitme:
Size kolay gelsin...
Erkeklerle basit olmayan ilişkilerinize başarılar dilerim..
Ben yine kendi acımasız ve ruhsuz dünyama döneyim bari..mafoldumben
Ayrılmışsınız sonuçta. Boşver çok üzülmeye canını sıkmaya değen biri olsa ayrılmazdın değil mi? Geriye bakmanın, onun için sinir olmanın anlamı yok canım. Sadece kendini üzersin. Sen önüne bak, yaşayacağın güzelliklere bak. Nasılsa ayrılmışsınız o da kimle isterse onunla birlikte olsun. Allah yolunu açık etsin.
ben yeternce hassasiyet gösterdm seninle konusup daha fazla huzursuzluk yaratmıcm yazacagın cvbı bile iki saatte düsünüp yazıosn demekki beynini cok yoracak seyler ürettiriyorum. Tmm yeter yazık zerkanı fazla zorlama baska zaman lazım olacak. ben en azından dengeyi kurabilirim ama sende denge uyarısı bile yok. Uğrasamıcam daha önemli işlerim var madem o kadar sorun çözücü buluyorsn kendni bnm brazdan acacagm konuyuda o engin fikirlernle aydınlat acaba bu arkadasımıza verdgn cvp mı acımaszca olacak bana verdgn cvp mı merak ettm dogrusu. Sitenin bilmisi ilan ediorum seni ve daha fazla konusmucam senle bnm senle konusarak yapabilecegm bisey deil sana akıl vermek. Allaha kalmıs bsey ugrascak baska malzeme bul
Allaha kalmıs bsey ugrascak baska malzeme bul
Evet iki saattir bekliyorum, yanıt vermedin, seni kliniğe kaldırdılar da o kara günlere döndün, yine dayanılmaz acılar çektin diye meraktan kıvranıyorum burda... Her şey iyi oalcak, yıpratma kendini... Şükür intihar teşebbüsü falan yok... Hazım problemiymiş sadece, iyisin değil mi? buyrunnnnnnnnn
Nihayet haddini anladı da "bana akıl veremeyeceğini" idrak etti... Sevgili site sakinleri, sizin huzurunuzda bu hanım kıza diplomasını veriyorum. Ne burada ne dışarda eğitemediğim canlı türü olmadı, eğitim gönüllüsü olmak böyle bir şey...
Son cümlen için de teşekkürler sevgili ezel... Bu kızda ışık var, kendini biliyor en azından... Gayet açıktır niteliğim ki "kalitesiz malzeme"yle uğraşmam... Bana iltifat, kendine hakaret etmiş oldun ama idare edeceğiz artık.... kaydirigubbakcemile3 (Aaa sakın gerçek olmasın...) Evet, gideyim, uğraşacak kaliteli malzeme bulayım... sırnaşık şey
cok cocuk takılıosn okuyanlar anlayacak ztn ii günler
Ben çocuk takılıyorum, şu şartlarda sen daha doğmadın bile, öyle şanslısın ki bu dünyanın zorluklarını yaşamadığın için... Şu halde hiç ağlayıp üzülmedin, "bilenler bilir" diye hönkürdüğün yaralı geçmişin de hayal ürünü o zaman... Ne diyelim küçüğüm, sen mutlu ol yeter, çocuklar ölmesin; şeker de yiyebilsinler...
Hanımlar kusura bakmıyorsunuz umarım, meslek hastalığı bağışlayın, mesleki deformasyon hatta... sengözlerimebaksanab
Sana da iyi günler ezelciğim, arayı soğutmayalım, arada yaz bana, özletme kendini... kaydirigubbakcemile3
bak tartısma ayrıdır saygısızlık ayrıdır sen tartısmayı bıraktıgın saygı sınırlarını zorluyorsun bnm gecmisimle ilgili yorum yapamazsn diorum anlamıosn heralde. ne akdar gereksiz dengesiz insanlarla ugrasıyorum! bi insan ancak bu akdar yüzsüz olur ne akdar saygısız oldgnu kanıtlamaya devam et bi insan ancak bu kadar aciz olabilr
Biri de benim o "ruhsuzların"...
"Senin gibi koklanmamış gülü nasıl bırakır, eşşek herif" demedik diye zılgıtı biz yiyoruz... O zaman "üstümüze düşeni" yapalım da sohbet çiçeklensin... Hobaaa... Eller klavyeye... sositososito
Sevgilisinin olmasını Tübitak'tan ödül, Allah'tan lütuf, patrondan kıyak, arkadaştan samimiyet, anneden süt sayan genç kızlar olduğu sürece erkeklerin egosunu kimse indiremez yere... Erkekler de bu zaafı kullanıp böyle "ortada bırakır" ve keyifle hatta çoğunlukla başka hatunlarla izler kızın tepinerek mızmızlanmasını, ağlamasını... :1closedeyes:
Hayatta daha önemli dertler, sorunlar varken "Tek derdin bu olsun!" lafını algılayamayan kızlar ilerde anne olacak, iş güç bulacak, (aman Allahım) ben de diyorum geçenlerde işlemimi yapan bankacı kızın neden gözü telefonda, işini savsaklayıp duruyor, kesin bu kafiledendir... Sonra bu zihniyetten memlekete fayda bekle, neymiş "Ama o sevgilisinden ayrıldı" Oy oy oy kıyamam, gel kedi kesip ayin yapalım, kanını da yedi mahalleye sürelim, üç vakte kadar sana dönsün..." Bir de küfürler, hakaretler sıralayalım da yarasın, kafası dağılsın...
İşte böyle "kızlar"... Siz daha burdaki fikirleri hazmetmeyi beceremezken ayrılıkların üstesinden tabii ki gelemezsiniz... Farklı bakış açılarına sahip olamaz, böyle dar bakarsanız hayat sizinle alay eder, verdiğini alır, siz de dövünüp durursunuz... Konu sahibine destek olan ona sabrı, olayları olgunlukla karşılamayı öğretendir, "Pis, kaka adam, nasıl bırakır seni!" demek onun taze ergen kız arkadaşlarının işi, bırakın da biz de işimizi yapalım burda...
Peki tamam haklısınız...
Ne demeliydim onu bir söyleseniz de sizden normallik öğrensem...sengözlerimebaksanab
Gidin tokat atın,ağzınıza gelin sayın demem gerekiyorsa zaten bana çok ters böyle küfür,şiddet vs.
Eeee kendi yapmadığımı nasıl tavsiye edecem ki?
Hala anlamıyorum,bu hayatta herkesin tepkileri aynı mı olmak zorunda?:uhm:
Siz aldatılırsınız gider adamı döversiniz,arkadaş gider küfür eder,ben oturup ağlar tevekkül ederim..
Ne yapayım yani kuyruk acım var diye,ruhsuzum diye benim suçum mu?Böyle yaradılmışım işte ben de... bayanssulusmile
Bir insan daha da aciz olabiliyor bak haline, sakin ol...
Sende adet olmuş kapıyı kapatıp kapatıp tekrar açmak, konu kapandı hanım kız... Keşke gidenler dönse de biraz mutlu olsan ama herkes senin gibi arkasını dönüp gittikten sonra geri dönmüor maalesef... :1closedeyes:
Gereksiz, dengesiz, yüzsüz vb. hakaretlerinle kendini daha iyi hissedeceksen fazlasını da yazabilirsin... (Ben saygı sınırlarını zorluyormuşum da bu kız "kapı"ları yıktı geçti...)Yaşadıklarının hırsını benden, buralardan almaya çalıştığını fark ettim ama Ramazan denmiş, Kadir Gecesi denmiş, yazıktır sana denmiş, bilmiyorum ki zaten darmadığın halini düzeltir mi burda benimle çene çalmak...
Site yetkilileri, sanırım konuyu kapatmazsnız bu kız hakaret ederken kendini kaybedecek ve de kucağıma bayılacak... buyrunnnnnnnnn
10 gün önce ayrıldığım sevgilim şimdi başkasıyla beraber hemde biz beraberken o kız onun facesinde ekliydi, bıktım bu erkeklerden ya hepsi aynı çıkıyolaelaelaelaelae
Eeee ayrılmışsınız...
Adam istediğiyle ile beraber olamaz mı?
İster face listesinden birini bulur ister msn...:ecrin_bebek:
Ay sen hiç değişmemişsin ilahiilerleme sıfır. Hadi bir spor yap gel biraz yatışırsın annem. Hastalığın geçmeyecek bu şekilde valla.:teselli:
Ay sen hiç değişmemişsin ilahiilerleme sıfır. Hadi bir spor yap gel biraz yatışırsın annem. Hastalığın geçmeyecek bu şekilde valla.:teselli:
sırnaşık şeysırnaşık şey
Yaşanan onca şeye rağmen ne güzel de gülümsüyor, bak "Ben geçecek, tekrar hayata tutunacaksın." demiştim. Allah başka acı yaşatmasın... Sana da iyi pazarlar ezelim... yerimseniben
ben hayattan kopmadm tekrar tutunmak lüks deil bnm icin opuyorumnanaktan Sanada gecms olsn Allah baska acı yasatmasn :ecrin_bebek:
inanmıyorum yaaa gerçketn garip.
kız sizden böle bir kelime mi istemş? PİS KAKA ADAM NASIL BIRAKIR SENİ...
ya sizden böle bşy istemmş.kıza destk olmkla snn yaptgn çok farklı.
bzm yorumlarımzı gördn mü ? ay seni sewiyodr falan diyen mi var bu kıza.
cddi bi ilşki yaşanmış.10 gnde unutmk kolymı?
ALLAH aşkına kim 10 gn içnde cddi ilşkisini unuttu.
ne kadar yanlş anlıyorsnz kafanıza göre yaa.
hayretim şaştı.bu kıza,unut takma düşnme btmş işte demek normal.
zaten bunu yapması gerek
ama szn tawrnz btmş işte nie takıosun ki sen --olmamalı.
lm takmz yaa.sn hiçmi takmadın arkadaşım.
sewlnle ayrldgnda ha diynce unuttun mu?
hiç kmseye bu ihtimali wermem.
önce herks kendine baksın.
kim 10 gnde unutr yaa.10 gnde unutmk diye bşy olsa aşk acısı olmz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?