ağlamak istiyorum

10 gün olmuş, 2-3 gün olmuş; birbirimize ayrıldık bile demedik ki dediğin bir insan... sevgi,emek vb şeyler karşılıklıdır, ben buna inanıyorum. aksi saflık oluyor kibar tabirle. burada sana takma diyenlerden biri de ben olacağım. hayat inan çok kısa! yarın öbürgün bu sözleri çok daha iyi anlayacaksın, şoku atlattığında. ah diyeceksin kimler için göz yaşı dökmüş, üzülmüşüm. günlerime yazık olmuş.

gurur yapma, kendine yedirememe olayları seninle alakalı değil ki, eğer şüphelendiğin gibi şeylerse zaten karşında gururdan eser taşımayan biri varmış belki de. o yüzden kendini boş yere hırpalamak yerine, tecrübe defterine not edip, hayata sarılman lazım.

:roflol: ben de basit ilişkilerimden dolayı böyle düşünmüş olabilirim sempatiksalakcinni

vereliniortak

Evet iki saattir bekliyorum, yanıt vermedin, seni kliniğe kaldırdılar da o kara günlere döndün, yine dayanılmaz acılar çektin diye meraktan kıvranıyorum burda... Her şey iyi oalcak, yıpratma kendini... Şükür intihar teşebbüsü falan yok... Hazım problemiymiş sadece, iyisin değil mi? buyrunnnnnnnnn

Nihayet haddini anladı da "bana akıl veremeyeceğini" idrak etti... Sevgili site sakinleri, sizin huzurunuzda bu hanım kıza diplomasını veriyorum. Ne burada ne dışarda eğitemediğim canlı türü olmadı, eğitim gönüllüsü olmak böyle bir şey...

Allaha kalmıs bsey ugrascak baska malzeme bul

Son cümlen için de teşekkürler sevgili ezel... Bu kızda ışık var, kendini biliyor en azından... Gayet açıktır niteliğim ki "kalitesiz malzeme"yle uğraşmam... Bana iltifat, kendine hakaret etmiş oldun ama idare edeceğiz artık.... kaydirigubbakcemile3 (Aaa sakın gerçek olmasın...) Evet, gideyim, uğraşacak kaliteli malzeme bulayım... sırnaşık şey

cok cocuk takılıosn okuyanlar anlayacak ztn ii günler

cok cocuk takılıosn okuyanlar anlayacak ztn ii günler

Ben çocuk takılıyorum, şu şartlarda sen daha doğmadın bile, öyle şanslısın ki bu dünyanın zorluklarını yaşamadığın için... Şu halde hiç ağlayıp üzülmedin, "bilenler bilir" diye hönkürdüğün yaralı geçmişin de hayal ürünü o zaman... Ne diyelim küçüğüm, sen mutlu ol yeter, çocuklar ölmesin; şeker de yiyebilsinler...

Hanımlar kusura bakmıyorsunuz umarım, meslek hastalığı bağışlayın, mesleki deformasyon hatta... sengözlerimebaksanab

Sana da iyi günler ezelciğim, arayı soğutmayalım, arada yaz bana, özletme kendini... kaydirigubbakcemile3

bak tartısma ayrıdır saygısızlık ayrıdır sen tartısmayı bıraktıgın saygı sınırlarını zorluyorsun bnm gecmisimle ilgili yorum yapamazsn diorum anlamıosn heralde. ne akdar gereksiz dengesiz insanlarla ugrasıyorum! bi insan ancak bu akdar yüzsüz olur ne akdar saygısız oldgnu kanıtlamaya devam et bi insan ancak bu kadar aciz olabilr

msj sahibi tekrar kusura bkma konuyu mesgul ettm kndi adıma özür dilerm. Bu gidisle konu kilitlenecek gbi duruyor ztn daha fazla konusp bende konunu mesgul etme gbi saygısızlıga devam etmicem umarm hersey gönlünce olur tatlm kendine ii bak a.s.

Bir insan daha da aciz olabiliyor bak haline, sakin ol...

Sende adet olmuş kapıyı kapatıp kapatıp tekrar açmak, konu kapandı hanım kız... Keşke gidenler dönse de biraz mutlu olsan ama herkes senin gibi arkasını dönüp gittikten sonra geri dönmüor maalesef... :1closedeyes:

Gereksiz, dengesiz, yüzsüz vb. hakaretlerinle kendini daha iyi hissedeceksen fazlasını da yazabilirsin... (Ben saygı sınırlarını zorluyormuşum da bu kız "kapı"ları yıktı geçti...)Yaşadıklarının hırsını benden, buralardan almaya çalıştığını fark ettim ama Ramazan denmiş, Kadir Gecesi denmiş, yazıktır sana denmiş, bilmiyorum ki zaten darmadığın halini düzeltir mi burda benimle çene çalmak...

Site yetkilileri, sanırım konuyu kapatmazsnız bu kız hakaret ederken kendini kaybedecek ve de kucağıma bayılacak... buyrunnnnnnnnn

inanmıyorum yaaa gerçketn garip.
kız sizden böle bir kelime mi istemş? PİS KAKA ADAM NASIL BIRAKIR SENİ...
ya sizden böle bşy istemmş.kıza destk olmkla snn yaptgn çok farklı.
bzm yorumlarımzı gördn mü ? ay seni sewiyodr falan diyen mi var bu kıza.
cddi bi ilşki yaşanmış.10 gnde unutmk kolymı?
ALLAH aşkına kim 10 gn içnde cddi ilşkisini unuttu.

ne kadar yanlş anlıyorsnz kafanıza göre yaa.
hayretim şaştı.bu kıza,unut takma düşnme btmş işte demek normal.
zaten bunu yapması gerek
ama szn tawrnz btmş işte nie takıosun ki sen --olmamalı.
lm takmz yaa.sn hiçmi takmadın arkadaşım.
sewlnle ayrldgnda ha diynce unuttun mu?
hiç kmseye bu ihtimali wermem.
önce herks kendine baksın.
kim 10 gnde unutr yaa.10 gnde unutmk diye bşy olsa aşk acısı olmz.

lalecim senin yorumlarını genelde çok begenirdim hala begeniyorum.
ama burdaki konu farklı.bakar msn geçmişe km demş bu kıza
gt döw yada seni sewiyor o senii gbisnden awutmalık şeler sölemş.
kız acı çekiyor ki bu çok normll bunu bzmle paylşmş.
szde acı cekmesnn gereksz oldgnu ima ediyorsunz.

peki bu kolymı.aynı şey senn başına gelse ha diiynce unutblcek msn.
unuttun mu hiç 1gnde cddi bi ilşkini.
bahsettgm kabullnmk değil.elbette kabullendik gururlu olduk dayandık.
ama hiç içmz kalbmz acımadı.
kızın durumuda şuan bu.adam hayatına dewm etmş çıkmıç çıkmamş bu bzi ilglndrmz.
ama bu kızın acı çekmesi kadar norml bşy göremiyorum bn.
evet unutması daynaması düşünmemesi gerek tabiki.
aslında hepimz aynı şeyi sölüyoruz bu kıza düşnem boşwer gbisinde ama.
snn ve bi arkadaşın uslubu birz daha sert nasıl desem sanki ortada bşi yaşannmmşda takma havasında olmuş.
bilmem anlatabldm mi.

Ay sen hiç değişmemişsin ilahi ilerleme sıfır. Hadi bir spor yap gel biraz yatışırsın annem. Hastalığın geçmeyecek bu şekilde valla.:teselli:

Ay sen hiç değişmemişsin ilahi ilerleme sıfır. Hadi bir spor yap gel biraz yatışırsın annem. Hastalığın geçmeyecek bu şekilde valla.:teselli:

Bir mağdur daha... Sevgilisinden tekme yiyen öğrenci kızları eğitme ve yaşatma derneğine döndü sayfa, derdi olan bana mesaj atsın, terapinizi orada yapayım, kızın konusu yalan oldu... sengözlerimebaksanab

Hastayım sahi, erkekler umursamadı diye hayattan kopan kızlara hasta oluyorum, şekerim hayatta sizden önemli kim var, rahat olun biraz, siz böyle oldukça geçmiyor işte... zemuszemus

Sana verdiğim ayarla çok hayran kazandım, grup kuracaklar neredeyse, sen özelsin, hakkını yiyemem, (Baksana spora gittiğimi de unutmamış aman da aman yerimseniben) sana da iyi pazarlar, tatlı cadı Samantha... :roflol: Ama tabii Allah yapısı değil kul yapısı, arada gevşiyor, önüme geliyor tekrar böyle, alıcı ayarlarını hallederiz tekrardan sen sıkma canını... şakkıdı (Nasıl da takip etmiş kıyamam :teselli: )

e gayet dogal ayrıldıkdan sonra bı ılıskıye baslaması demekkı sızle ayrılmak etkılememıs kı hemen baslamıs bı ılıskıye..ılk gun aglarla ıkıncı gun yemekden kesılırler ucuncu gun yenı sevgılı takılırlar...
olan olmus bence kendınız ıcın gelecege bakın..

Yaşanan onca şeye rağmen ne güzel de gülümsüyor, bak "Ben geçecek, tekrar hayata tutunacaksın." demiştim. Allah başka acı yaşatmasın... Sana da iyi pazarlar ezelim... yerimseniben

ben hayattan kopmadm tekrar tutunmak lüks deil bnm icin opuyorumnanaktan Sanada gecms olsn Allah baska acı yasatmasn :ecrin_bebek:

bende bugün bunu anlatmaya calıstm ama olay baska yerlere gtti canım bnce sende bosuna anlatmaya calısma o sahsa şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…