ağlamak istiyorum

Evet bana da bazı yorumlar çok ruhsuz acımasız geldi. Sonuçta ciddi bir beraberlik paylaşılmış elbetteki ayrıldıktan sonra kimsenin diğerine karışmaya hakkı yok ama ayrıldıktan hemen 10 gün sonra başlaması doğal olarak insanı üzer. Ben bugün ayrıldım yarın unuttum diye bişey olamazki. İnsanız nihayetinde ve ayrıldıktan hemen sonra bulması da çok üzer. Ama tabi yapılacak bir şey yok. Tamamen ruhsal bir detoks yapıp ona ait herşeyi unutmaya başlamak gerek.

burda herkes ayrılmışsınız boşver demiş de. insan 10 günde de yeni birini bulmaz ya. ayıp yani. aynı şeyi bu arkadaş yapsa demediğini bırakmazdı ama o adam. :1shok:

Boşver ayrılmışsın diyenlerden biri benim!!!
Kuyruk acısı,ruhsuz ne çirkin kelimeler ki kötü söz sahibine aittir..
Şimdi bu arkadaş ayrılmış adam yeni sevgili bulmuş hemen di mi?
Kızımız da üzülüyor di mi?
Ne deseydim sizleri ve konu sahibini mutlu ederdim acaba?
"Hala seni seviyor,sana inat başkaları ile çıkıyor","git ayır onları" desem ruhlu ve kuyruk acısı olmayan biri tanımını yapar mıydınız?
Çok ayıp çok....
Yorumları beğenmeyince hakaret etmek moda oldu zaten bu sitede...

arkadaslar onu demek istemems onlara bende katılıyorm cnkü ciddi aysanmıslıklar varsa boswer demek bu akdar kolay olmayabilir.Kız hadi ikimizi birden idare ettiyse demis siz de ayrılmıssnz ne farkeder ki diyorsnuz :bbo: Bu normal deilki. Nisanlanmayı bile düsünmüsler nasıl ne farkeder ki oluyor? Her bayanın bi gururu vardr. Ne kadar ayrılmıs olsada baska biriyle birlikte idare edilmsse gururu kırılır üzülür kendne yediremez. Normal bi bayan bile aldatıldıgında hırsını cıkaracak yer arıyor lmaz: kimisi ağzına geleni saymak istiyor kimisi bi tane tokatla avutuyor kendni.bunlar da normal deil ama kadınalr her zaman içini soğutmak rahatlatmak ister. eger bu arkadasımızın aldatılma gbi bi durumu olduysa ayrıldıgı insanı sevmese bile kendne yediremez mümkünü yok.! Oyüzden çok şey farkeder. Farketmemesiyle ilgili dsüncelerinz size ait düsüncelerdr saygı duyulur. ayrıca o akdar ciddilerms 10 gün snra bi baskasıyla olması da hic normal deil. klava:

Biri de benim o "ruhsuzların"...

"Senin gibi koklanmamış gülü nasıl bırakır, eşşek herif" demedik diye zılgıtı biz yiyoruz... O zaman "üstümüze düşeni" yapalım da sohbet çiçeklensin... Hobaaa... Eller klavyeye... sositososito

Sevgilisinin olmasını Tübitak'tan ödül, Allah'tan lütuf, patrondan kıyak, arkadaştan samimiyet, anneden süt sayan genç kızlar olduğu sürece erkeklerin egosunu kimse indiremez yere... Erkekler de bu zaafı kullanıp böyle "ortada bırakır" ve keyifle hatta çoğunlukla başka hatunlarla izler kızın tepinerek mızmızlanmasını, ağlamasını... :1closedeyes:

Hayatta daha önemli dertler, sorunlar varken "Tek derdin bu olsun!" lafını algılayamayan kızlar ilerde anne olacak, iş güç bulacak, (aman Allahım) ben de diyorum geçenlerde işlemimi yapan bankacı kızın neden gözü telefonda, işini savsaklayıp duruyor, kesin bu kafiledendir... Sonra bu zihniyetten memlekete fayda bekle, neymiş "Ama o sevgilisinden ayrıldı" Oy oy oy kıyamam, gel kedi kesip ayin yapalım, kanını da yedi mahalleye sürelim, üç vakte kadar sana dönsün..." Bir de küfürler, hakaretler sıralayalım da yarasın, kafası dağılsın...

İşte böyle "kızlar"... Siz daha burdaki fikirleri hazmetmeyi beceremezken ayrılıkların üstesinden tabii ki gelemezsiniz... Farklı bakış açılarına sahip olamaz, böyle dar bakarsanız hayat sizinle alay eder, verdiğini alır, siz de dövünüp durursunuz... Konu sahibine destek olan ona sabrı, olayları olgunlukla karşılamayı öğretendir, "Pis, kaka adam, nasıl bırakır seni!" demek onun taze ergen kız arkadaşlarının işi, bırakın da biz de işimizi yapalım burda...

Davulun sesi uzaktan hos gelir tabiri sizler için biçilmiş bir kaftan olsa gerek lmaz: arkadasımız sadece şüphelerini paylasmıs sizinde vermeniz gereken cevaplar o ihtimalin olup olmadıgıyla ilgili szler yargılama aşamasına gecmissnz :1closedeyes: Bu sitede bi çok insan var nette tanıstım şöyle oldu onu yaptm arkadasm bunu dedi gbi vs seyler paylasanlar var onlara gayet normal önerilerde bulunuyorsnuz. fikirlerinizi ifade ediyorsunuz ama bu arkadas nedn böyle yapılmıs anlamadm aynı sey sizinde basınıza gelse sizde yediremezsnz kendnize. aradan bir ay veya iki ay gbi bi süreç geçmiş olsa '' sanane kızım naparsa yapsın '' dersnz ama 10 günden bahediyoruz ciddi bi iliskiden bahsediyoruz. Burda acaba neden o erkegn öle yaptgna dair yorumlarınızı bekliyor arkadas. öyle demeynde seni unutmus demekki sevmemis sende unut diyin daha yumusak bi dille! ama bi anda kestirip atmasınıda beklemeyin. Öncelikle enden ayrıldıgnı sordunuzmu.? acaba naptıda ayrıldı bu kız belki tamir edilmeyecek yaralar aldı o psikolojyle buraya sığınıyor yerimseniben Sırf cevap yazmıs olmak cevaplar yazıyorsnz gbi ciddiye alın biraz buraya yasadgnı yazarak sizden cok bsey istemems konu sahibi arkadasımız kafamçokkarıştı

üzülmemeye çalış, ben de yaşadım aynısını. 1,5 senelik erkek arkadaşım ayrılır ayrılmaz hemen başkasıyla oldu, 10 gün falan da değil, 2-3 gün. Aynı iş yerinde çalıştığı bir kızla. Bunlar birden bire mi birlikte oldu? tabiki hayır, demekki ben varken kırıştırıyorlardı. Aynı şeyi sen yapsan adın başka birşeye çıkardı. Bırak boşver kiminle olursa olsun, onun adiliği. Ayrıldıktan sonra da çok olaylarını yaşadım, şerefsizliğini gördüm anlatmayayım onları, bugün tam 1 sene oldu, kendimi o kadar üzdüğüm için üzülüyorum sadece.

Peki tamam haklısınız...
Ne demeliydim onu bir söyleseniz de sizden normallik öğrensem...sengözlerimebaksanab
Gidin tokat atın,ağzınıza gelin sayın demem gerekiyorsa zaten bana çok ters böyle küfür,şiddet vs.
Eeee kendi yapmadığımı nasıl tavsiye edecem ki?
Hala anlamıyorum,bu hayatta herkesin tepkileri aynı mı olmak zorunda?:uhm:
Siz aldatılırsınız gider adamı döversiniz,arkadaş gider küfür eder,ben oturup ağlar tevekkül ederim..
Ne yapayım yani kuyruk acım var diye,ruhsuzum diye benim suçum mu?Böyle yaradılmışım işte ben de... bayanssulusmile

10 günlük bir iliskiden sonra aman umrumda deil diyecek kadar basit bi iliski deilms arkadasınki onu sölemeye calısıyorum :icecream:

Anlaşıldı, bugün çok eğleneceğim ben... Konu arada kaynarsa vebali bu kızcağızdır, lütfen benden bilmeyin, sohbet etmek istiyor benimle, hayırlı pazarlar, eğlence başlıyor... sırnaşık şey

Başka ne yapayım? İftarda ne tür gıdalar tüketeyim? Dışarı çıkarken üstüme şal alayım mı? Gece üstümü örteyim mi? Fener şampiyon olur mu? (Yok allame gibi ne yapacağımızı söylemiş, kesin bu konularda da fikir sahibidir... )

Siz benim önceki yorumlarımı görmemişsiniz anlaşılan, sapla samanı karıştırırsanız bazı türlere gıda maddesi olur da burda bir gideri yoktur... Biz gerekirse tesellinin en candanını, kişinin iyiliği için olduğuna inanırsak da yorumun en gerçekçisini yaparız... Bu nedenledir ki "aynı şey bizim başımıza gelirse" ne söyleyeceksek onu yazmışızdır... Bilenler bilir, bilmeyen gazel okur, ben de fıkra niyetine okur yayıla yayıla gülerim, cevabını da veririm...

Burda başkalarına neyi nasıl anlatacağını söylemeye kalkarsanız en fazla yorum kalabalığına sebep, bana eğlence, okuyana çerez, bebelere balon, hakeme gözlük olursunuz... Herkes fikrini söyleyecek... Yorumlara müdahalede bulunup arada kaynamayın, güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsanız bize vereceğiniz aklı derslerinizde kullanın, konu size ait değilken ateşle savunacağım diye daha fazla şahsıma malzeme olmayın, memleketin avukata, savcıya ihtiyacı var da buralarda "kuru gürültü çıkartan" cinsine değil... Ne davalar bekliyor sizi, burda yeteneğinize "şapka çıkartacağınıza" icraatinizi yüce Türk adaleti için harcayın... kaydirigubbakcemile3

Artı, konu sizin değilken, "yumuşaklığa" bu denli takıldığınıza göre aynı şeyi yaşamışsınız, size de bir faydam dokunsun, siz o kadar eğlendirdiniz beni, altta kalmayı sevmem, "Geçer, üzülmeyin, hiçbir şey sizden daha değerli değil, sizi hak eden biri vardır muhakkak." şakkıdı

Sıradaki...

10 günlük bir iliskiden sonra aman umrumda deil diyecek kadar basit bi iliski deilms arkadasınki onu sölemeye calısıyorum :icecream:

Haklısınız...kaydirigubbakcemile5
Doğrusunuz...
Ben genelde basit ilişkiler yaşadığım için arkadaşı algılayamadım sanırım...
Ben adam olmam zaten..:mymeka:
Kuyruk acım da var(bu ne demek çok merak ediyim,bende olan farketmediğim ama ekranın karşısında hemen görülen bir çeşit acı türü) zaten...:gitme:
Size kolay gelsin...
Erkeklerle basit olmayan ilişkilerinize başarılar dilerim..
Ben yine kendi acımasız ve ruhsuz dünyama döneyim bari..mafoldumben

Ayrılmışsınız sonuçta. Boşver çok üzülmeye canını sıkmaya değen biri olsa ayrılmazdın değil mi? Geriye bakmanın, onun için sinir olmanın anlamı yok canım. Sadece kendini üzersin. Sen önüne bak, yaşayacağın güzelliklere bak. Nasılsa ayrılmışsınız o da kimle isterse onunla birlikte olsun. Allah yolunu açık etsin.

iftarda ne yapayım şal alayım mı kısmı beni ilgilendirmez ama bence gece üstünü örtsen çok ii olur Burda arkadasa fikirler vericez senin kendini kanıtlama yeteneklerini sergilemeni beklemiyor lülülülülülü ayrıca aynı sey basıma gelmedi empati kurmayı biliorum sizin gbi bana dokunmayan bin yasasın taktiğini uygulasaydım ohooo has meşeden farkım olmazdı :teytey: Size sacma sapan yorumlarınızla bas basa kalma fırsatı veriyorum karsınıza bi ayna alarak okursanız eminm yüzünzdeki tebessümleri gördkce tekrar tekrar hayat bulacagnıza inancım sonsuz sengözlerimebaksanab Muhatabım deilsinz. Ayrıca yorumlara müdahelede ilk bulunan ben deilim kör deilsenz görmüssnzdr. memleketin savcıya hakime ihtiyacı olduğu doğrudur kaydirigubbakcemile3 ama aynı seyi laf ebeliği için söleyemicem zemuszemuszemuszemus üzgünm size de ihtiyac olması ii olurdu ama şans iste Muhatabım deilsiniz bundan snra şahsıma yazdgnz cevaplarda kendnizi kücük düsürmenzin göstergesi olur cnkü muhatabm olmadgnızı tekrar belirttgm halde sürelenmeye kalkmayn! Bundan snra yazdklarınız beni baglamaz kendi seviyenzle yazmaya devam edin cvp veren olursa Kolay Gelsin lülülülülülülülülülülülü

ben size basit iliskiler yasamıssnız demedm. Ayrıca kuyruk acısı deyimi de gercekten hos deil tabiki. Ama farkedersnzki o deyimide ben kullanmadm:enbuyukkk:mafoldumben

İşte budur...

Çocuk öğrenci, karşısındaki öğretmen...

İşte sevgili site sakinleri, biz bunları adam etmeye çalışıyoruz görün memleketin halini... İmkansızı nasıl başardığımızı görün, inanmazsınız bunlardan da böyle sizin benim gibi, normal, edepli konuşmasını bilenler çıkıyor, gel de mucizelere inanma... :roflol:

Bu çocuk ne konu sahibi ne de önceki yorumlarımıza laf söyleyenlerden biri... (Ona rağmen muhatabım değilsin diye "ayar vermiş" ama küçüğüm, benim ilk yorumum sana değildi ki... Neden muhatap aldın da TRT'deki Pazar eğlencelerinden oldun bana yerimseniben ) Hasbelkader bir ilişki yaşayıp terk edilince hassaslanmış, bir başkasının konusunda "Bana şefkat gösterin" diye ayaklarını yere vuruyor, sen ne söylersen söyle kıyamam ben sana küçüğüm, sen de mutlu olacaksın bir gün...

Büyüyünce her şeye daha farklı bakmayı öğreneceksin, "Muhatabım değilsin" dediğin insana ilk lafı kendinin söylediğini anlayacak kadar büyürsün en azından, öyle umuyorum yani, bol balık ye, satranç oyna, zihnin açılsın... zemuszemus Bu nedenle yazacağım cevaplar beni küçültmez, belki seni büyütür çünkü dediğin gibi "kendi seviyemde yazacağım" Lakin yorumlamak için bir büyüğe ihtiyacın olacak çünkü ne Türkçemiz aynı, ( cnkü, olmadgnızı) ne yaşımız ne de kültürümüz... Ayrıca senin belirtmenle, demenle susmuyoruz, senin demenle olsaydı gidenler dönerdi, seni ağlatmazlardı, bit pazarına pir nur yağardı...

(Şimdi hepten çıldıracak, tepinme hanım kızım, uslu dur, seni de eğitiriz... )

benm ilişkilerim hakknda sakn yorum yapmaya kalkma beni önceki konularımdan tanımıyorsun sakın hayata farklı bakma konusunda bana avukatlık yapma iste bu iliskiler konusunda cok hassasm herseye laf sölersn ama bu duruma asla dilini uzatma derm sadece bana normal şartlarda cvp ver iliskim hakknda yada yasadklarım hakknda sakın fikir yürütme! Asla uyarmam bu sitede cogu insan benm ne yasadgımı biliyor ! hassas dönemden gecmemin sebebide benm bulundgum ruh halidir su siteye giripte biraz yorum yaparak kendime gelim dedm ama kendni bilmez birileri yüzünden konu darma dağın olmuş!! Benm yasadkalrımla ilgili dedgm gbi tahmn yürütmeye kalkma! bunu yaparsan tatsız seyler olur iste tmm onun dısında konus ama kendni begenmslkle bi yerlere varmaya calısman senin insan oldgnu kanıtlamaz ona göre davran aklınıo basına al burda insanların ne yasadgı neler yaptgı senin görüşün dahlinde deil kmseyi ağzına eglence yapamazsn sen. Herkesn zayıf noktası vardr o noktayı sakın gecme derm

konu sahibi arkadas sanada cevap veremedm çoluk çocuktn fırsat kalmadı... Bence sende kendi çizgini çizmelisin şimdiki birlkte oldugu kisi facesnde önceden beri varsa bu da şüphelidr tabiki. Bunu ögrenmeninde bi yolu yoktr büyük ihtimalle. Ypman gereken yaptıkalrına degmeyecek insanı unutmandr. Erkeklerin cogu bu seklde zaten. iliski bitince boşta kalamama korkusu da olabilr. yapman gereken üzülmemeye calısmak

Ve patlama... Tespitlerimde asla yanılmam...

Dedim eğitirim diye, en azından ayakları yere bastı, sahte neşesi buhar oldu uçtu, dünyamıza hoşgeldin küçüğüm, aramıza döndüğün için ben hala eğleniyorum, üzerine alınma lütfen... sositososito

İşte böyle küçük kız, istediğini söylersen istemediğini işitirsin, bundan böyle daha dikkatli ol ki can sıkayım derken canın sıkılmasın... İşte şimdi çekilebilirim köşeme tabii daha fazla sohbet etmek istemiyorsan benimle... sengözlerimebaksanab

Sevgili konu sahibi, geçmişi kambur gibi taşımayın, sonra olmadık yerde patlıyor görüyorsunuz, kimseye bu fırsatı yaratmayın, sizin için doğru insansa zaten devam eder, şartlar bir araya getirir sizi ama ya değilse... Kendinizi üzdüğünüzle ve onun sizi üzmenize fırsat verdiğinizle kalırsınız...

ben kolay kolay patlamam ama hiç bi dış kapının mandalı benm hayatım hakknda yorum yapamaz dengeszlgin lüzumu yok

ben kolay kolay patlamam ama hiç bi dış kapının mandalı benm hayatım hakknda yorum yapamaz dengeszlgin lüzumu yok

"Dengesizliğin lüzumu yok" eğitim işe yaradı, gerçekleri görmeye başladı, yakında dengeyi de kurar belki, yetenek var bu kızda... kaydirigubbakcemile3

Benden tam olarak ne istediğini söyle, daha devam edip sana antidepresan mı aldırayım, "yazıktır, günahtır daha fazla canını yakmayayım" mı diyeyim? Ben ikinci seçenekten yanayım, kadir gecesi, ramazan, merhamet, vb. durumlar gereği... Lakin eğlenmeyi seven ve bunu çok iyi yapan bir yanım da var... Nasıl yardımcı olayım, sen iste ben uyarım...

Lakin konu sahibine daha fazla ayıp etmeme ve dağılmama durumun varsa diplomanı bile veririm, gel diyeceğini bana de, daha fazla seyirlik olma, kızcağızın konusuna hassasiyet gösterme iddian biraz daha inandırıcı olsun...

ben yeternce hassasiyet gösterdm seninle konusup daha fazla huzursuzluk yaratmıcm yazacagın cvbı bile iki saatte düsünüp yazıosn demekki beynini cok yoracak seyler ürettiriyorum. Tmm yeter yazık zerkanı fazla zorlama baska zaman lazım olacak. ben en azından dengeyi kurabilirim ama sende denge uyarısı bile yok. Uğrasamıcam daha önemli işlerim var madem o kadar sorun çözücü buluyorsn kendni bnm brazdan acacagm konuyuda o engin fikirlernle aydınlat acaba bu arkadasımıza verdgn cvp mı acımaszca olacak bana verdgn cvp mı merak ettm dogrusu. Sitenin bilmisi ilan ediorum seni ve daha fazla konusmucam senle bnm senle konusarak yapabilecegm bisey deil sana akıl vermek. Allaha kalmıs bsey ugrascak baska malzeme bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…