Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Bende lohusayken eşimin uykusunu kıskanıp yastığını yıkamıştım o yün yastıksız yatamaz günlerce uyuyamıyorum bare sen uyu diye çocukla sabahlamıştı ..
Kuruduktan sonra saklayıp hala kuruması diye 1 haftada çıkartmamıştım .
Ahaha supermis:) benimki dis doktoru koltugunda, toplu tasimada ayakta bile uyudugu icin birsey sokmez o konuda:))

Valla ben de filmlerden biliyorum, onerim yok
Ama pek iletisim bilmeyen insanlar olduk ciktik bence hepimiz son yillarda. O yuzden bir uzman esliginde iletisim kurmanin ise yarayacagina inaniyorum.
Madem gitmicek evliliği sürdürecek veya sürdürmek isterse ..
Bilmiyorum istiyormu ne düşünüyor onu bile bilmiyorum ..
Benim bunu kaldıramıcağımı bile bile nasıl yaptı ona şaşırıyorum ..
Kendime gelmeye çalışıyorum ..
Ozaman bu şart oldu araştırıcam .

Özür dilemesini beklediğim adam ben mutfaktayken lavoboya kalkıp sen bunu hakedeli çok oldu gibi bişey söyledi ..
Hakaret ve söylenme eşliğinde tekrar yattı
.
Çok haklı baksanıza hatalarınıda anlamış delirme gelde elbisesi de kalmadı şeytan diyor attt bu halde kalsın kapıda verme hiç bişeyinide ..
Afferin bana kendimi tebrik ediyorum ben başıma çıkarttım ben yaptım ..
Sıvamış iyice:olamaz:

Madem gitmicek evliliği sürdürecek veya sürdürmek isterse ..
Bilmiyorum istiyormu ne düşünüyor onu bile bilmiyorum ..
Benim bunu kaldıramıcağımı bile bile nasıl yaptı ona şaşırıyorum ..
Kendime gelmeye çalışıyorum ..
Ozaman bu şart oldu araştırıcam .

Ben olsam oyle yapardim.
Cunku siddet hafife alinacak bir mesele olamaz, tedavi edilmesi gerekir, hem onun bireysel olarak hem de iliskinizin.
Iki tarafin da emegi ve fedakarligi gerekir su durumda.

Ben olsam oyle yapardim.
Cunku siddet hafife alinacak bir mesele olamaz, tedavi edilmesi gerekir, hem onun bireysel olarak hem de iliskinizin.
Iki tarafin da emegi ve fedakarligi gerekir su durumda.
Kesinlikle öyle aceba nasıl bulabilirim önce tabi içerdeki ne düşünüyor bilmek lazım ..
Aceba benim kaldıramıcağımı biliyor ..
Bitirmek içinmi yaptı ..
Gidiceğimi düşünerek mi yaptı ?
Para saklamalar bu aralar çocuğu bahane edip yatakta uzak durmalar ..
Aklıma herşey geliyor açıkçası

Ahaha supermis:) benimki dis doktoru koltugunda, toplu tasimada ayakta bile uyudugu icin birsey sokmez o konuda:))
Eltim senmisin:))
Benim eşim de soru sorar,ben girişirim anlatmaya,hem de ütü vs yaparım,bir dönerim dalmış:)
Ee uyuyorsun derim,duyuyorum ben devam et der:D

Lohusalığımı eşim hassas ailesi gelmedi diye ben değil eşim yaşadı modu düşük halde ben çektim o hallerini onlar gelmedi görmedi hayırlı olsun demedi diye ben eşimin üzüntüsüne eşlik ettim hep.
Ben gittim onlara niye böyle oldu ki diye ben o halimle moral verdim ona ..
Ama bende dolmuşum demekki.
Bebeğim 6 aylık olmuş ..
Abisi ablası gelmek istemiyor ..
Ya izin Gününüzde gelin çıkın gelin ..
Ne zaman dönüceksiniz iş ne zaman tatil diye muhtacmışız gibi onlara yazıp duruyor ben deli oluyorum sesimi çıkartmıyorum ..
Yalvarıyor gelsinler hala diye ne gelen var ne geliriz diyen mesajlara bakıyorum eşim ablasına ablam nasılsın abla ordamısın abla gelsenize izin kullanıp ben sizi alırım felan yazmış artık bendekide can .

ben yanlış düşünüyorsun demedim yada haksızsın. ama yanlış davranıyorsun ve buna haklıyken haksız duruma düşmek deniyor. bak mesele neydi? tişörtüm nerede idi. ama sen eşinin ailesinden dert yanıyorsun şu anda. kavga kıyafetten çıkmışken bunu anasına danasına harcadığı yada harcayamadığı paraya ilk dayandıran sensin. evet dolmuşsun ve alakasız mevzuyu bile bağlamışsın. tamam baban iş vermiş destek çıkmış ama hatırlıyorum sen bir kere daha yüzüne vurmuştun bunu.
boşanmayı düşünüyormusun?
düşünmüyorsan bu davranış şekliyle adama kendi davranışlarının yanlış olduğunu gösteremezsin.

Konu sahibi eski konularına baktım da:(
Sabrınız azalmış,daha iyi anladım sizi.
Ailenizin o kadar yakınınızda ve herşeyde neden destek olduğu açık.
Sizin tekrar aynı şeyleri yaşama endişesi canlanıyor içinizde.
Aileniz sağolsun,başınızda olsun,gerisi önemli değil,aklını başına alırsa alır,almazsa kendi bilir.

Çocuğum 4 sene süren tedaviyle oldu ..
Ve inanın iyiki de oldu. .
Asla bu olayları yavruma bağlayamam ..
Ben bu durumu sanırım eşimin tek başına aile gecindirmesine bağlıyıcam ..
Ben çalışıyordum işle sorun olsa bana güvenip hemen pes edebiliyordu şimdi zorunda..
Ve rahat değil ona bağlıyorum birazda ailesi ..
Esinizin tek basina aile gecindirmesi de cocuga bagli bir durum zaten. Eslerdeki gerginlik sebeplerinden biri de bu. Evde elinde cocukla bekleyen bir kadinin varligi erkekleri geriyor. Neden oyle ben de bilmiyorum. Kendim de yasiyorum bunu zaman zaman. En sevmedigim durum,evde cocuk bakmak zorunda olmak. Su veya bu sebepten iste. Evliligi zedeliyor resmen

Yazmayayım diyorum, dayanamıyorum. Kalkıp o lafları, hakaretleri etti, sen hala duruyor musun? Kalk git bakalım, sen gidince işsiz aşsız kalacağını anlayıp nasıl yalvaracak. Velev ki yalvarmadı, yollarsın anasının kapısına, bak bakalım ne oluyor.
Sen o evde o lafları yedikçe, hakettin demeye devam eder... Adam içlenmiş değil, biti kanlanınca kinlenmiş.
Ay

Ne kadar haklı olursanız olun yaptığınız iyilikleri asla başa kakmayin amaciniz asla bu değildi belki ama empati kurmaya çalışıyorum bence esinizde çok kırılmıştır en az sizin kadar kırılmıştır karşılıklı ağır laflar etmişsiniz birbirinize daha ılımlı yaklasmalisiniz sanırım

Su hayatta bildiğim tek bir şey varsa
Erkege bu kadar verici olmamak lazım...
Her anlamda .
Yok babam yardım etti ,yok anam elinden tuttu ,yok biz adam ettik olmuyor efendim olamıyor...
Ne zaman bitleri kanlanırsa o zaman tepenize biniyorlar ...
Tecrübeyle sabit..
En doğru yorum :KK9:

Evet esiniz fazla dolmus birikmis kendini yetersiz goruyo acaba yuzune vuruyomusunuz yapilanlari yaptigi hareket yanlis ama belki siz hep o bnu yapti o sunu yapti ben para verdim derseniz ona dokunmustur en sonunda patlamistir

Tuhaf sekilde konu sahibine yüklenmek gibi bir zorunluluk mu hissediyoruz sanki?
"Zor zamandan gecmis alttan anlayisli ol" gibi biseyler denmis de konu sahibine..
Ailesi olsun kendisi olsun daha ne kadar alttan alabilir? Daha ne kadar fedakarlik yapabilirdi ki.En zor zamanlarinizda yaninda olmussunuz.Avukat masrafini karsilamissiniz.Abisinin bile destek olmadigi yerde?
Minnet duygusu yerine beyfendi de nedense bir agresiflik? Siddete benzer biseyler?
Tamam belki kompleks duygusuyla yapiyor ama konu sahibi sizin bir sucunuz yok ki!
Destek olmussunuz olmasa miydiniz?
Belki gaz vermemek icin size yorumlar biraz daha sizi elestirirvari yapilmis da olabilir bilmiyorum ama..
Sizin yerinizde ben olsam sinirlerimi bozardi yani.
Kendinizce özeleştirinizi yapmissinizdir mutlaka.Ama bu konuda secim yapmam gerekseydi esinizi degil sizi hakli bulurdum.
Fedakar,verici insanlarin aldigi karsilik hep mi böyle ki?
Ne yapacagimizi kestiremez oldukk vesselam!
Sicagi sicagina değil de,sakinlestikten sonra kararlar almaniz daha dogru olur bence konu sahibi.
Sogukkanli olun.Terk etmek gibi bir niyetiniz yoksa dile getirmeyin.

Seker bende cok hakli buldum vallahi yazmadim gaza getirmek gibi olmasin diye ama konu sahibi haklı

Hanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..

Eşiniz kendi ailesinde olmayan meziyetler sebebiyle (siz başına kaktınız mı kıyasladınız mı bilmiyorum ama) kompleks yapmış. Benim ailem de böyle olabilirdi vs lafları bunu belirtiyor.

Kıyafet tartışmasında "bu kıyafetleri de ben aldım sana" vs gibi karşınızdaki sıfırlayıcı, alçaltıcı ve rencide edici şeyleri söylemenin ne gibi bir yararını gördünüz ki? Eşinizi beğenmiyorsanız boşanın, boşanmıyor ya da beğeniyorsanız da böyle ego fışkıran laflar etmeyin bence. Eşiniz zaten kendi içinde alınganlaşmış siz üzerine sözleriniz ve davranışlarınızla tuz biber ekmişsiniz.

Konu sahibi eski konularına baktım da:KK43:
Sabrınız azalmış,daha iyi anladım sizi.
Ailenizin o kadar yakınınızda ve herşeyde neden destek olduğu açık.
Sizin tekrar aynı şeyleri yaşama endişesi canlanıyor içinizde.
Aileniz sağolsun,başınızda olsun,gerisi önemli değil,aklını başına alırsa alır,almazsa kendi bilir.
Teşekür ederim zahmet edip bakmışsınız sağolun bende öyle düşünüyorum kendi bilir ..
Ama hala ne düşünüyor ne ediyor bilgi sahibi olmadığımdan belirsizlik içindeyim .

Naptınız siz ya.
Evin erkeği siz olmuşsunuz.
Borç kapatmalar , ailenize fatura ödetmeler.
Kocanda olsa erkeğe yaranamazsın ,bi kalemde siler herşeyi.
Oyüzden yapmıcaksın efendim.
Gereğinden fazlasını asla yapmıcaksın.
Düzgün dursaydı hapse girmeseydi , hesap kitabı iyi yapsaydı vs vs vs

Back
X