Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Lohusalığımı eşim hassas ailesi gelmedi diye ben değil eşim yaşadı modu düşük halde ben çektim o hallerini onlar gelmedi görmedi hayırlı olsun demedi diye ben eşimin üzüntüsüne eşlik ettim hep.
Ben gittim onlara niye böyle oldu ki diye ben o halimle moral verdim ona ..
Ama bende dolmuşum demekki.
Bebeğim 6 aylık olmuş ..
Abisi ablası gelmek istemiyor ..
Ya izin Gününüzde gelin çıkın gelin ..
Ne zaman dönüceksiniz iş ne zaman tatil diye muhtacmışız gibi onlara yazıp duruyor ben deli oluyorum sesimi çıkartmıyorum ..
Yalvarıyor gelsinler hala diye ne gelen var ne geliriz diyen mesajlara bakıyorum eşim ablasına ablam nasılsın abla ordamısın abla gelsenize izin kullanıp ben sizi alırım felan yazmış artık bendekide can .
Bence eşiniz bu konuda pskolojik destek almalı

Aile terapisti ?
Hiç düşünmedim bunun üzerine ..
Nerde bulurum öneriniz varmı?
Bilginiz varmı ben bile düşünmekten üzülüp ağlamaktan işin içinden çıkamadım kimseyide eşimle ortama alıp kim haklı napalım diye soramıyorum .
Bu yaşadığımı kaldırabilir miyim onu bile bilmiyorum
153 u arayin sabah 8 de hemen onlar yönlendirme yapıyor direk aile teparisine

Eltim senmisin:))
Benim eşim de soru sorar,ben girişirim anlatmaya,hem de ütü vs yaparım,bir dönerim dalmış:)
Ee uyuyorsun derim,duyuyorum ben devam et der:KK70:
Ya bu herifler nasil bu kadar gamsiz. Yemin ediyorum bazen kavga edince uyuyamam. Bi kez gittim uyandirdim. Kalk ben senin yuzunden uyuyamiyosam sende horul horul uyuyamazsin diye:)

Ya bu herifler nasil bu kadar gamsiz. Yemin ediyorum bazen kavga edince uyuyamam. Bi kez gittim uyandirdim. Kalk ben senin yuzunden uyuyamiyosam sende horul horul uyuyamazsin diye:)
Benimkide uyudu horul horul horul sabah çoçuğu aldı yanımdan uyuyorum sandı ama uyuyamadım girdi aldı şimdide dışarı çıktı hiç konuşmadan ..

bizde nezaman ailemın yanından mangaldan eglencede gelsek eşime birşeyler olur

ben onu kendı halıne bırakırım çünkü biliyorum kendide böyleolsun istiyor ama olmuyor olamazda zaten

sinirini senden çıkarmış keşke sende bu kadar üsütne gitmeseydin , hoş olmamış

Bilemiyorki ..
Tutamıyorum kendimi o tokatta neydi ..
Kaldırabilir miyim diye düşünüyorum ..
Çoçuğu olmayan bir kelebek bunu kaldıramaz boşanırdı ..
Çocuğumu ona bağlıyım gibimi düşünüyor ..
Anlayamıyor babamı arasam ..
Biraz daha kurarsam kendimi çok kötü şeyler yapıcam gibi ..
Şok geciriyorum sanırım yazarak sakinleşmeye çalışıyorum

sakin olmaya bak
bence eşin kötü biri değil ve sende biraz üzerıne gitmişsin kabul et ,
bir süre konuşmayın düzelirsiniz inşallah

bizde nezaman ailemın yanından mangaldan eglencede gelsek eşime birşeyler olur

ben onu kendı halıne bırakırım çünkü biliyorum kendide böyleolsun istiyor ama olmuyor olamazda zaten

sinirini senden çıkarmış keşke sende bu kadar üsütne gitmeseydin , hoş olmamış
Evet bizimkine de oluyor dışlasak onu o sohbetin muhanetin içinde anlıcamda ..
Kendiside çok eğleniyor oradayken olanlar eve gelince oluyor.

sakin olmaya bak
bence eşin kötü biri değil ve sende biraz üzerıne gitmişsin kabul et ,
bir süre konuşmayın düzelirsiniz inşallah
Evet bende kötü olduğunu düşünmemiştim hiç bugüne kadar hatta çok saf herşeye iyi niyetle bakan bir adamdı ..
Ama dün ilimizde patladık sabah uyuyorum sandı ama uyuyamadım gözlerim kan çanağı.
Çoçuk huysuzlanınca çaktırmadan yanımdan aldı bu saate kadar oynadılar benimle hiç konuşmadı çocuğa mama yaptı yedirdi ben uyandım ..
Üstünü giydi çıktı ..
Nereye gittiğini bile bilmiyorum ..
Hiç bişey konuşmadık ..

Evet bizimkine de oluyor dışlasak onu o sohbetin muhanetin içinde anlıcamda ..
Kendiside çok eğleniyor oradayken olanlar eve gelince oluyor.

aynennn
benımkı çok sohbet etmez bile
ilk evlendiğimzde inan bana annemlerle enıştelerimle benden daha çok sohbet eder gülerdi ,
ama eve gelince bunalım takılırdı ,

boşver üzerinde durma birkaçgün küs kalın bir şey olmaz
barışırsınız

Hanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..
Esiniz cezaevine neden girdi özel değilse?
Ben hep sunu derim,bir iyilik yapıyorsan;ilk kavgada kalkıp onu söyleyeceksen,hic yapma.O iyilik olmuyor.
Stresliymiss zaten adam kazak kesmek nedir yani?
Kac yasında insanlarız.
Tabiki adam haklı demiyorm,ozaten bastan haksız da.
Kıyıda kösede biriktirdiğinizi adama vermeyin,bellki kıymet bilmeyen bi tip...

Esiniz cezaevine neden girdi özel değilse?
Ben hep sunu derim,bir iyilik yapıyorsan;ilk kavgada kalkıp onu söyleyeceksen,hic yapma.O iyilik olmuyor.
Stresliymiss zaten adam kazak kesmek nedir yani?
Kac yasında insanlarız.
Tabiki adam haklı demiyorm,ozaten bastan haksız da.
Kıyıda kösede biriktirdiğinizi adama vermeyin,bellki kıymet bilmeyen bi tip...
Ben 90 doğumluyum ..
Eşim 33 yasında.
Abisi ve patronu aklına girdi bir araba var sen noterden devret başkasına felan ..
Yapma sanane dedim kendileri satsın imza atsın dedim yok ..
Abimedemi güvenmiyim dedi ..
Dinlemedi konuşmadım günlerce ama dinletemedim araba çalıntı çıktı suç eeşime kaldı asla bir çıkar gözetmeden yaptı abisiyle de konuşmuyor .

Ben 90 doğumluyum ..
Eşim 33 yasında.
Abisi ve patronu aklına girdi bir araba var sen noterden devret başkasına felan ..
Yapma sanane dedim kendileri satsın imza atsın dedim yok ..
Abimedemi güvenmiyim dedi ..
Dinlemedi konuşmadım günlerce ama dinletemedim araba çalıntı çıktı suç eeşime kaldı asla bir çıkar gözetmeden yaptı abisiyle de konuşmuyor .
Humm.
Bence ailen yardımı kessin bi süre.
Çünkü aileler yardım ettikçe,adamlar rahata alışıyor bu bi gerçek.Sonra biz onları yapmasına izin vermediğimiz seyleri,yapmadığı için suçluyoruz.
Yapılmısı var,hersey önüne sunuluyor,adam niye yorsun ki kendini?

Ekleme olsun buda ..
Eve geldi ..
Tekrar bakkala gitmesi gerekiyormuş ..
Sana çikolata alıyımı dedi kafamı çevirip konuşmadım ..
Birşeyler söyledi kafamı çevirdik öpmeye çalıştı ..
Kınuşmadım ..
Ama özür dilemedi ..
Sadece sinirliydim seni seviyorum gibi cümleler kurdu.
Hala konuşmuyorum evden çıktı ben hala ağlıyorum ..
Çok zoruma gitti yaşananlar.
Devam ediliceksede evlilik terapisti şart ..

Eşim sohbeti sever,yorgun gelince de konuşup gülelim istiyor ama ee ben konuşuyorum,o :uykucu:
Ben geçe kadar otururum,çabucakta uyurum,o yüzden sorun olmuyor:))

Ekleme olsun buda ..
Eve geldi ..
Tekrar bakkala gitmesi gerekiyormuş ..
Sana çikolata alıyımı dedi kafamı çevirip konuşmadım ..
Birşeyler söyledi kafamı çevirdik öpmeye çalıştı ..
Kınuşmadım ..
Ama özür dilemedi ..
Sadece sinirliydim seni seviyorum gibi cümleler kurdu.
Hala konuşmuyorum evden çıktı ben hala ağlıyorum ..
Çok zoruma gitti yaşananlar.
Devam ediliceksede evlilik terapisti şart ..
O kendince özür dilediğini düşünüyor.
Erkekler genelde özür kelimesini kullanmak istemez,ha doğrusu bu mu,kesinlikle hayır.
Kendince adım atmış,bir adım sonrası sözde özrü kabul edilmediği için genellikle öfke olur.
Karşınıza alıp konuşursunuz ciddi bir dille,bugün ya da yarın,gelip geçti sanmasın.

Hanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..

Back
X