Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

İyi olmanıza sevindim. Sevgili konu sahibini eşi, eğer okuyorsanız, bu kadın size ne yapmış olursa olsun, kalkan eliniz her şeyi siler.
Sizin uğrunuza açlığa, yokluğa, hakarete dayanmış, tertemiz bir kadın eşiniz. Kıymetini bilecek birine benzemiyorsunuz, umarım ben haksızımdır.

Sevgili konu sahibi, en güzel günler sizi bulsun. Yaşananlar sadece silik bir acı anı olarak kalsın. Belli ki iyi bir insan, eş evlat ve annesiniz. Yaptıklarınız sizi hakettiğiniz gibi yaşatsın.
Sevgiler

İyi olmanıza sevindim. Sevgili konu sahibini eşi, eğer okuyorsanız, bu kadın size ne yapmış olursa olsun, kalkan eliniz her şeyi siler.
Sizin uğrunuza açlığa, yokluğa, hakarete dayanmış, tertemiz bir kadın eşiniz. Kıymetini bilecek birine benzemiyorsunuz, umarım ben haksızımdır.

Sevgili konu sahibi, en güzel günler sizi bulsun. Yaşananlar sadece silik bir acı anı olarak kalsın. Belli ki iyi bir insan, eş evlat ve annesiniz. Yaptıklarınız sizi hakettiğiniz gibi yaşatsın.
Sevgiler
Teşekür ederim :anne:

Su hayatta bildiğim tek bir şey varsa
Erkege bu kadar verici olmamak lazım...
Her anlamda .
Yok babam yardım etti ,yok anam elinden tuttu ,yok biz adam ettik olmuyor efendim olamıyor...
Ne zaman bitleri kanlanırsa o zaman tepenize biniyorlar ...
Tecrübeyle sabit..
Kesinlikle en güzel örnek benim

Tüm yorumları okumadım. Konuyu okudum.. Karşılıklı olarak hata yapmışsınız lakin size bir önerim var, avukat parasını da ben ödedim falan demişsiniz ya siz eşsinizdeğil mi kim ödeyecekti ki? Yani anne babası el etek çektiyse iyi gün kötü gün dediniz ya size düşerdi zaten, objektif olarak ailenizin bu derece destek olması takdire şayan yalnız sanırım sizin düşünce yapınızı etkilemiş hani neredeyse adama bacsğındaki donu bile babam aldı gözü ile bakıyor ve malesef saygı duymuyorsunuz. İçinizde çok öfke birikmiş.. Şimdi veremeyeceğim göre ya arıyacaksın, ya bekleyeceksin dedim.. Bence bu bile o gün o ruh halindeki biri için tahrik sebebi ki adam da ben adamıyım zaten demiş siz farkında olmadan çok horlamaktasınız galiba..1 dk işim bitsin vereyim de diyebilirsiniz mesela..
İtişme asla hoş değil ama sanki sizin için kibriti yakma sebebi ne cekiyorum ya değil
Bu adama tahammülüm kalmadı ya tavrındasınız zira cıkıp gitmeyi erteleme SebebiniZ kocamı seviyorum falan değilde bu soğukta o kalabalığa gidip dert anlatmaya eriniyorsunuz. Allah korusun kocanız Sakatta kalabilirdi o zaman hafazanAllah her gün bir ima mı olacaktı? Eşim bir dönem tüm birikimini dişlerimin tedavisinde kullanmıştı. Şimdi cıkıp birikimini senin için harcadım dese öyle incinirdim ki.. Uzun lafın kısası siz kocanız dan BIKMIŞSINIZ.. malesef ..

Back
X