- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Destek aldığımı konumda belirtmiştimMakarna yerken ağlamak yerine diyetisyene gidip beslenme düzeni hakkında bir oturum yapmalısınız. Zira başlığı gördükçe makarna yiyesim geliyor ve ısrarla kendime hangi sosu yapsam diye soruyorum.
Şaka bir yana önce sağlık onun içinde konunun uzmanından destek almak lazım
Ay ne var kilonda ben de 162 ye 45im su aralsr yemek görünce kusasim geliyor anoreksik olmaktan korkuyorum. Ama hic öyle aglamalarim falan olmadi. Cok abartmissiniz.
Kilo alamamak zordur tabi herkes yaşadığını bilir. Verememek de zor. Ben buzdolabının önünden geçerken bile kilo alıyorumKonumda kilom hakkında “nasıl” diye Yorum istediğimi hatırlamıyorum. Benim gibi olup Sağlıklı kilo alan arkadaslara danıstım.
Sağolsunlar yardımcı oldular
Aşırı zayıf değilsiniz ki.. 175 boyum 56 kiloyum gayet normal ölçülerdeyim,aşırı zayıfsın diyen hiç olmadı hastalıklı muamelesi görmedim. Sizin etrafınız biraz anormal olabilir.170 52
Shjajsdjsjsjdjjsjajssjjssjsj kahkaha ata ata yuvarlanıyorum yatakta fazla kilolarımla beraberBen bu konuya kıskançlıktan tarafsız yorum yapamam çok üzgünüm
Kaç kilosun ki 50-55 cevabı gelmez umarim...Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın
bosver yemeye zorlama bılınclı spor squat yap vucut sekıllensın kas oranı artsın sıkıntı yok 45 kılo falan sandım abartılacak bırsey yok :)170 52
Boyuna gore baya zayıf olmalısın benim bildiğim boy 170se en ideal kilon 60 olmalı ama cok bisey kalmamis 8 kilo daha alsan iyi ama bazende genetik oluyor bilemedimBir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın
170 e 52 kilo normal hatta ideal
Abartma bence
54 kiloyum bende 2-3 kilo fazlam var boyumda aynı senin gibi
Hiç de çok zayıf durmuyorum
Kime göre neye göreİdeal değil hanımefendi en a 58 60 olmam lazım
Kilo Almanın yolu ne biliyormusun? Geç saatte ye, ama böyle tatlılar falan filan gömün tatlıları. Kızartmalar hamur işleri vs.. Hatay yöresinin yemeklerini yiyin. Tavuklu tereyağlı pilavlar, içli köfteler biberli ekmekler, yağlı yağlı dövmeler...Kahretsin acıktım! Ama yiyemem.
En iyi yolu çocuk yapmak ama bence. Hele de onu ye bunu ye süt yapar diyen herkesin dediğini yapar, tatlıları gömersen bak gör alcan kiloyu veremiycen bu defa.
Not:İroni yapıyorum! Ne güzel zayıfsın yiyon yiyon almıyon Allah'tan belanı mı istiyon.
O kilo al diyenler kıskanıyodur çatlıyolardır salla kilo al diyene de "ne o kıskandın mı yoksa" diye yapıştır.
Yiyorum kilo alamıyorum diye dert ediyorsunuz ya valla boğasım geliyor ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?