- 24 Eylül 2018
- 102.763
- 303.496
- 898
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Ben yemegi tencerede gorsem kalori olarak bunyeye aliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemegi tencerede gorsem kalori olarak bunyeye aliyorum..
ikisi de zorBen yemegi tencerede gorsem kalori olarak bunyeye aliyorum..
Niye bu kadar kilo almamayi dert ettiniz? Saglikliysaniz sorun yok agalayark makarna yiyorym ne demek? Psikologa bir gidin bence, diyetisyebden once hemde.
kadının etli butlusu iyidir bacımbenim yerimede kaşık kaşik nutella ye lütfen yaidolümsün gerçekten
elindeki yiyip kilo almama nimetinin kiymetini bil lütfen
mutfagin onundem gecerken 3 5 kilo alan ben var![]()
Ben bu sorunu ancak hamile kalınca çözebildim. 170 boy 46-47 kiloyla evlendim. Şimdi 53 kiloyum.Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
Bu konuyu 'sacmalama harikasın' ı duymak ıcın actın dı mı, hadi itiraf et![]()
Hadi hadi![]()
yok cidden belli bir rutini olan ve kilo almayı basaran vardır belki diye.
Çokta harika değil![]()
Hadi hadihemcinsiz din kardesıyız yapma simdi
![]()
Yanak konusuna katılıyorum, kilo alınca popodan gogusten alıp yuzden veriyorum, cıldırıyorum ozaman.şöyle azıcık basenlerden kilo alsam azıcık yanaklarım cıksa o kadar iyi olur ki :/
Benden alabilirsiniz transfer oluyorsaşöyle azıcık basenlerden kilo alsam azıcık yanaklarım cıksa o kadar iyi olur ki :/
Allahimmmm benden al bu bacımıza ver bende ki kilolarıBir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
(alan memnun satan memnun sonuçta hani) aminnKilo boy oranına bakınca çok aşırı zayıf gibi gelmediniz bana. Ben sizden 2 cm kısayım normalde ideal kilom 57 tabi ben ideal kilodan fersah fersah uzağım170 52
etli butlusu iyidir de hem tiknaz hem tifil hem etli butlu olunca pek iyi olmuyokadının etli butlusu iyidir bacım![]()
Bende ayni olculerdeyim, hic dert etmiyorum, bunda aglayacak ne var?170 52