- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Aklıma gelmişken yazıyım yengem bunun için çörekotu yağı içiyordu kilo aldı gerçekten iştah açıyormuş yapabilirseniz eğer 1 kaşık hergün.
not ediyorum teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma gelmişken yazıyım yengem bunun için çörekotu yağı içiyordu kilo aldı gerçekten iştah açıyormuş yapabilirseniz eğer 1 kaşık hergün.
Bende ayni olculerdeyim, hic dert etmiyorum, bunda aglayacak ne var?
Kilo boy oranına bakınca çok aşırı zayıf gibi gelmediniz bana. Ben sizden 2 cm kısayım normalde ideal kilom 57 tabi ben ideal kilodan fersah fersah uzağımvelhasılı kelam birkaç kilo daha alırsanız iyi olur tabi ama canınızı sıkmayın durum çok vahim değil
Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
Makarna tabagının yarısı kaldıBen de güya bugün diyete başladım ve şu anda midemin burulmasından ağlama modundayken karşıma çıkan konu![]()
Hikmetinden sual olunmayan Rabbim birimiz açlıktan ağlıyor diğerimiz...
Yapma be güzellik. 1.70 boyum var 56 yı gördüm ömrümün 1 senesi. Öyle yorumlar aldım ki of offfBoyun ve kilon gayet ideal seni kıskanıyorlar kilo al diyorlar aman dikkat et kilo alma vermek cok cok daha zor 4 kilom var verilecek ve su an cook acim...
Benneyanginlargordum den muskata 5 kgMuzkad’tan abiyeye bir 15 kg lütfen.![]()
Hiç de çok zayıf değilsiniz.170 52
Yapma be güzellik. 1.70 boyum var 56 yı gördüm ömrümün 1 senesi. Öyle yorumlar aldım ki of offf(ki yüzden kilo vermeyen dengeli eriyen bir yapım var) İnan hiç de güzel olmuyor. Kıskançlık etmeyle alakalı değil gerçekten 1.70 üstü herkes 60 ve üzeri olmalı sağlıklı ve ideal olan bu.