• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Kilo boy oranına bakınca çok aşırı zayıf gibi gelmediniz bana. Ben sizden 2 cm kısayım normalde ideal kilom 57 tabi ben ideal kilodan fersah fersah uzağım😜velhasılı kelam birkaç kilo daha alırsanız iyi olur tabi ama canınızı sıkmayın durum çok vahim değil

Aslında 52 kiloya yogun çabalarla geldim 3 yıl bunun için uzun bir süre 57 58 olmam lazım en azındna :/

Hipertiroidi olabilir. O kadar makarna ekmek başka türlü açıklanamaz🤣Kilonuz iyi aslında. Tiroidinize mutlaka baktırın. Onda da ptoblem yoksa yemek seven arkadaşlar edinin beraber yiyin. Bana gelin mesela şu saatte yeriz beraber miss gibibrn kilo alırken siz de alırsınız😄😄😄

1.60 a 80 den selamlar :)
Keşke paylaşma şansım olsaydı kilolarımı seve seve verirdim sana bacım:)
Yalniz bu bir dert mi demem gayet derttir.
Fazla kilo gibi az kilo da sorun.
Insana çoğu giyecek yakışmaz falan..
Sağlıklı hissediyor olmak en önemlisi tabi.
Hissediyor musunuz?

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :(

İştah olmadan zorla yemek yiyerek kilo alamazsınız. Balık yağı veya b12 takviyesi alın doktora sorarak ikiside deli gibi iştah açıyor

bende oyleydim yerdim mantiyi yatardimki kilo yapsin diye gitmedigim dr kalmadi。 bi torba seker kadar degilsin diye dalga gecerlerdi。yas ilerledikce metabolizma yavasliyor ve aliyosun kiloyu ben ki 53/54 leri gorduysem herkez gorur。 hic dert etme bi sure sonra noluyo bana diyeceksin☺️

Boyun ve kilon gayet ideal seni kıskanıyorlar kilo al diyorlar aman dikkat et kilo alma vermek cok cok daha zor 4 kilom var verilecek ve su an cook acim...
Yapma be güzellik. 1.70 boyum var 56 yı gördüm ömrümün 1 senesi. Öyle yorumlar aldım ki of offf 🤣 (ki yüzden kilo vermeyen dengeli eriyen bir yapım var) İnan hiç de güzel olmuyor. Kıskançlık etmeyle alakalı değil gerçekten 1.70 üstü herkes 60 ve üzeri olmalı sağlıklı ve ideal olan bu.

Beeen o bahsettiğin kişi benim bacım, üni 1e kadar 42 kiloyu aşamadım, ağlaya ağlaya tozlar, geceleri makarnalar abur cubur ne varsa gömüyodum tık yok, sonra sağlıksız bi şekilde kilo aldım az aldım ama yakışmadığını gördüm sonra saldım ideal kiloma kendiliğinden ulaştım bide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlamasından dolayı, ama şanslı olanlardanız bizler unutma çünkü şimdi benim yaşımdakiler 60ın üstü ben 52yim yani yaşımızın hep altında gitcek kilomuz bu mükemmel bişey, genetik bizde ve gerçekten sonra diceksinki boşuna üzülmüşüm

Yapma be güzellik. 1.70 boyum var 56 yı gördüm ömrümün 1 senesi. Öyle yorumlar aldım ki of offf 🤣 (ki yüzden kilo vermeyen dengeli eriyen bir yapım var) İnan hiç de güzel olmuyor. Kıskançlık etmeyle alakalı değil gerçekten 1.70 üstü herkes 60 ve üzeri olmalı sağlıklı ve ideal olan bu.

Ama 170 a 52 cok az ben de 56 olsam mesela tamam

Benim de hayalim zayıf olmak. Bir kaç kişinin yaptığı ve işe yarayan bişey tavsiye edebilirim. Denemenin zararı olmaz. Bir ay deneyin sonuvu görün. Sabahları aç karnına yarım çay b. pekmez için.

Back
X