- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Boyuna göre kilon normal sıska bişey değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bi dur ya üstümüzdeki yetmiyor birde seni derdini ödemini mi çekelim insaf bennekilolargördüm beBenneyanginlargordum den muskata 5 kg![]()
Aynen ben seni destekliyorum zaten ilk 56 ol en azından iyi olur.Ama 170 a 52 cok az ben de 56 olsam mesela tamam
Domates soslu makarna üstüne sarımsaklı yoğurt.. 1 tencere yerimMakarna tabagının yarısı kaldı
Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek kiYemeklerden sonra çörekotu yağı içmeyi dene. Birer tatlı kaşığı ile başlayabilirsin sonra birer yemek kaşığı olabilir. En az 21 gün.
Ekmek makarna bunlar sağlıklı Kilolar değil. Sen sağlıklı Kilo almaya bak.
Eğer Kilo alamıyorsan sağlığına bak. Bakımlı ol gerisi boş
.kendine güven
Millet Kilo al diyor diye kafanı takma kiloya. Benim ablalarım senin gibi yiyip Kilo alamıyorlar. Bünye meselesi![]()
Yemeklerden sonra çörekotu yağı içmeyi dene. Birer tatlı kaşığı ile başlayabilirsin sonra birer yemek kaşığı olabilir. En az 21 gün.
Ekmek makarna bunlar sağlıklı Kilolar değil. Sen sağlıklı Kilo almaya bak.
Eğer Kilo alamıyorsan sağlığına bak. Bakımlı ol gerisi boş
.kendine güven
Millet Kilo al diyor diye kafanı takma kiloya. Benim ablalarım senin gibi yiyip Kilo alamıyorlar. Bünye meselesi![]()
Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek ki![]()
Keşke bende senin gibi olsam. Boyum 1.65 şuanda kilom 57 1 ayda 4 kilo aldım strese girdim. Yemek yemiyorum yesem fil olurum... Değişelim ozaman ben cok memnun kalırım..Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
(emoji bile dondurmalı)Bir rahatlığınız falan varmı, bekarmisinz?Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
Sağlıksız bir zayıflık değil ki bu oran. Bence sen fıstık gibisindir170 52
Yalniz kayınpederimde kilo vermek için kullandı, 25 kilo kadar verdi.Aklıma gelmişken yazıyım yengem bunun için çörekotu yağı içiyordu kilo aldı gerçekten iştah açıyormuş yapabilirseniz eğer 1 kaşık hergün.