• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Valla 2 aydır diyette birisi olarak sana söyleyeceğim çok bisey yok sevdiğin yemekler yok mu kalorilisinden şöyle icli köfte kızartması mantı bol ekmekli karnıyarik ben olsam bunları yerdim makarna kilo aldırmiyor ayrica sosunu yağlı yapmalısın yoksa salçalı sadesi aldırmiyor ben diyette bile yedim o derece yani birde yaşın kaç ben 25 yaşına kadar 46 47 kiloydum bi doğurdum hamileyken aldım sonra 57 58 gidip geliyodu kilom ikinciyi doğurunca oldum 66 şimdi 70i gördüm ama 40ıma merdiven dayadım ben 64 olsam şükür edecem sık sık kalorili yemelisin yada 1 ay yanımda kal bak sana nasıl 5 kilo aldıriyorum

Yemeklerden sonra çörekotu yağı içmeyi dene. Birer tatlı kaşığı ile başlayabilirsin sonra birer yemek kaşığı olabilir. En az 21 gün.
Ekmek makarna bunlar sağlıklı Kilolar değil. Sen sağlıklı Kilo almaya bak.
Eğer Kilo alamıyorsan sağlığına bak. Bakımlı ol gerisi boş
.kendine güven
Millet Kilo al diyor diye kafanı takma kiloya. Benim ablalarım senin gibi yiyip Kilo alamıyorlar. Bünye meselesi ;)

Herblife kullan kilo aldiriyo emin ol duzenli kullan yemek e herblife ile kilo alirsin emin ol.

Yemeklerden sonra çörekotu yağı içmeyi dene. Birer tatlı kaşığı ile başlayabilirsin sonra birer yemek kaşığı olabilir. En az 21 gün.
.kendine güven
Millet Kilo al diyor diye kafanı takma kiloya. Benim ablalarım senin gibi yiyip Kilo alamıyorlar. Bünye meselesi :KK66:
Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek ki 🤣

.kendine güven
Millet Kilo al diyor diye kafanı takma kiloya. Benim ablalarım senin gibi yiyip Kilo alamıyorlar. Bünye meselesi ;)

5 kilo alsam yeter çörek otu yagını İlk fırsatta alıyorum

Bende aşırı zayiftim eskiden. Ama hic fast food yememistim. Tencere tencere yerdim ekmekle desem abartmis olmam. Ne zaman ki hamburger, ketcap mayonezli patatesler, pizza kola vs tuketmeye basladim. 6-7 ay icinde asiri aldim. Bu sefer vermek icin ugrastim. Dunyanin karbonhidratini yer almazdim. Simdide 3-4 kilo fazlam var vermek istedigim. Ama fast foodla almistim. Keske hic bulasmasaydim onlara...

böyle sıkıntısı olan 2 arkadaşım var. ergenlikten beri denemedikleri kalmadı ama hala zayıflar.
biri doğum yaptı hatta yine de kalan kilosu olmadı.
sanırım genetik tamamen. ikisinin anneleri de öyleydi mesela.
bence rahat rahat yiyebilmenin tadını çıkarın :)

Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek ki 🤣
😃 yook arkadas dogru soylemiss. Sadece corek otu ac karnina kullanilinca zayiflatir. Tok karnina kullanilinca kilo aldirir

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Keşke bende senin gibi olsam. Boyum 1.65 şuanda kilom 57 1 ayda 4 kilo aldım strese girdim. Yemek yemiyorum yesem fil olurum... Değişelim ozaman ben cok memnun kalırım..

Bende yıllarca inceciktim. Belim pipet kadar inceydi 😆 şimdi geceleri cips çikolata yemekten dana gibi oldum. Ağır yaşam olmaya karar verdim.

Yani sözün kısası, yatmadan önce bol bol yemek lazım. Ha birde sürekli bi atıştırma halinde olmalı.

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Bir rahatlığınız falan varmı, bekarmisinz?

Ya birde forumda en kısa ben miyim acep 😢 herkes uzun uzun, anlatınsana nasıl bir his, manken gibi hissediyor musunuz?

Sağlıksız bir zayıflık değil ki bu oran. Bence sen fıstık gibisindir😃🧿 Eğer sağlığın yerindeyse tadını çıkar. Yiyip yiyip manken gibi dolaşmakta ne bilim🤐 Bak ben buradan orta yerimden çatladım, çevrendekiler napsın😂 Hasetlendikçe çok zayıfsın, kilo al deyip duruyorlardır😂

Şuan ki durumunuz o kadar kötü değil sanki bilemedim.Belli bir yaştan sonra 35 ler falan diyim metobolizma yavaşladığı çin dikkat etmek gerekiyor.Eskiden bende yer yer kilo almazdım ama hiç sorun olarak görmedim bunu aksine kendimi şanslı hissettim hep. Şuan da çok almıyorum ama dikkat ediyorum artık .Sizinde metobolizma hızlı demekki pek değişeceğini sanmıyorum.

Aklıma gelmişken yazıyım yengem bunun için çörekotu yağı içiyordu kilo aldı gerçekten iştah açıyormuş yapabilirseniz eğer 1 kaşık hergün.
Yalniz kayınpederimde kilo vermek için kullandı, 25 kilo kadar verdi.

Back
X