• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Ben de 172 boyundayım ve 55 kiloyum inanın senelerce uğraştım kilo almak için . O zamanlar 46 kilo civarindaydim .Mamalar aldım bebe bisküvisi yedim günde bir litre boza içtim bir faydası olmadi alamadım. şu bir iki senedir kafamı hiç takmadım ama yemek yemekten zevk aldım özellikle geceleri çok acikip bir şeyler atıştırmaya başladım yavaş yavaş kilo aldım şuan ise kilomdan çok memnunum . Sizin de boy ve kilonuza bakılırsa gayet hoş bir fiziğe sahipsiniz lütfen kafanıza takmayın ve zorla yemek yemeyin o zaman vücudunuz kilo almak isteyecektir ☺️☺️

Bir de belki sağlıklı bir öneri olmayacak ama ben şu son bir senedir geceleri noddle yapıp yiyorum onun da biraz etkisi olmuş olabilir baharatli şeyler iştah açıyor seviyorsaniz yedikçe yiyesiniz geliyor ☺️☺️

Offf diyetteyim. Açım. Saat 5 ten beri çiğneme hareketi yapmıyorum. Şimdilerde moda. Aralıklı oruç diyorlar. Seneler önce o şekilde vermiştim doğum kilolarımı.ikinciyi doğurunca yapıştı kilolar yine üzerime. Ayrıca Canım makarna istedi bu saatte . Çok şanslısınız. Ne güzel ya...

Offf diyetteyim. Açım. Saat 5 ten beri çiğneme hareketi yapmıyorum. Şimdilerde moda. Aralıklı oruç diyorlar. Seneler önce o şekilde vermiştim doğum kilolarımı.ikinciyi doğurunca yapıştı kilolar yine üzerime. Ayrıca Canım makarna istedi bu saatte . Çok şanslısınız. Ne güzel ya...

Hayatın adaletsiz olduğunun kanıtları ben de ta öğlen yedim şimdiki tabagı yarım bıraktım

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :(
Dalga geçmiyorum kesinlikle yanlış anlamayın ama bende bu dertten istiyorum lütfen Allah'ım ne olur gerçekten özendiğim derdi yaşıyorsunuz bende ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum değişmiyor bu böyle malesef

Söylenenlere kulak tıka tadını çıkar valla ben artık öyle yapıyorum zayıflığıma laf söyleye ler hep diyet yapan kişiler di baktım altında fesatlık var takıntı etmekten vazgeçtim bir dönem ciddi psikoloji mi bozmuslardi umursama duyma

Tespit edilmiş bir saglik sorununuz yoksa herseyi doğru yapip kilo almama ihtimaliniz yok. Gitmediyseniz once bir doktora gidin.

Sporun, diyetisyenin yapamadigini aglayarak makarna yiyip yapamazsiniz boşuna eziyet edip sagliksiz kilo almaya calismayin.
Saglik probleminizin olmadigi kesinse, spor ve diyeti tekrar deneyin.
Kilo almak bazi insanlar için zor ama imkansiz degil abartmayin.

Spor yapip, gunde 6 ögün yiyerek (hocamin verdigi diyet listesiyle) ayda 1,5-2 kilo anca aliyordum ama aldim ben mesela, illa cok hizli kilo almak gerekmiyor. Ya acele ediyorsunuz ya da uygulamada hata yapiyorsunuz. Şuan ideal kilomdayim ve gunluk 2-3 ogun yiyorum sabitledim kilomu.

Iste tam da bu isi bilen biriyle karsilastin adamim,ben bu iste ustayim,kilo almak en buyuk yetenegimdir benim.Sabahlari patates biber kizartmasi,pogaca borek corek,oglene de kahve esliginde kalip kalip cikolata,aksam yemeklerinde tereyagli makarna veyahut pilav.Dizi film esligin de popcorn mu dersin,cekirdek cips,cayin yanina kurabiye vs.Su yazdiklarimi birak yemeyi kokusunu alsam kilo yapiyor,oyle yag sever bir bunye.Birde senin gibileri cok pis kiskaniyorum.

Yengemde kilo aldı sinüzit için bile kullanılıyor olabilir tabiki . Konu sahibi gene aktarla bir konuşun onlar bilirler ayrıntılı :)
Açken veya tokken kullandığında değişiyormuş etkileri. Birinde kilo alınıyor birinde kilo veriliyormuş :)

Ben de keske yemek yemek diye bir sey olmasa diye aglayarak biseyler yiyorum hergun.
Yazin ozellikle istahim sifir.midem bulaniyor devamli yerken.
Istahim oldugu donemler kilo aliyordum ama.🙄

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
kıskançlığımı mazur görün sizi yakalayıp ağzınıza sabah akşam ekmek sokasım geldi sinir oldum :D sağlam bir diyetisyene gidin geceleri yemek yiyin mesela. mesela ben şuan aklımdan yemek geçirdim diye yarım kilo aldım,bünye meselesi :D

seni cok iyi anliyorum maalesef az gibi gorunsede buyuk bir dert 🙏🏻Tamda az once esimle bu yuzden kavga etmisken baya buyuk sorun 😂 Ben bir sene 48 den 54e geldim zar zor surekli kuruyemis yiyerek oldu 😌

Back
X