- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
- Konu Sahibi abiyekuzu26
ben de iskelet falan hayal ettim. 55-56 kiloyu bulursanız ve spora da devam ederseniz zayıf değil fit duracaksınız170 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iskelet falan hayal ettim. 55-56 kiloyu bulursanız ve spora da devam ederseniz zayıf değil fit duracaksınız170 52
ben halimden memnunum demesi çik ziyifsin laflarından bunaldığı içindir : D tecrübeyle sabittir, bu laf onun eleştirileri savurma mekanizması![]()
ben de iskelet falan hayal ettim. 55-56 kiloyu bulursanız ve spora da devam ederseniz zayıf değil fit duracaksınız
Bir de kilo alma tavsiyeleri vermiş hanımlar ama akıllara zarar birçoğu. Kilo alacağız diye kalp, damar, pankreas, böbrek ne varsa bitirmeye yönlendiren. Kilo almak istemeyi anlıyorum elbette ama bunun da yöntemi var, diyetisyene gidersiniz, doğru spora yönlenirsiniz. Sağlık görüntüden önemli unutmayın bunu. Sağlıklı kilo vermek nasıl zaman ve emek istiyorsa sağlıklı kilo almak da öyle. Bir de ilaçlardan bahsedilmiş, aman AllahımBen ağrı kesici kullanırken korkarken (ki 36 yıllık hayatımda bir elin parmakları kadar kullanmışımdır) millet görüntü için bu kadar kolay nasıl kullanıyor aklım almıyor.
Derseniz sen çok mu sağlıklı besleniyorsun, tabi ki hayır. Kızartma da yiyorum yağlı da şerbetli de. Kendime çok kızıyorum mesela tatlıya bu kadar düşkün olduğun için. Nefsimle savaş veriyorum, ama kilo için değil yoksa bir oturuşta nutellayı bitirir benim nefsim, kilo da almadım şimdiye kadar (yaş ilerleyince bilemem tabi, metabolizma yavaşlıyor tabi) ama sağlıklı mı pankreasımı kim bilir ne hale getirdi. Birkaç haftadır canım pek tatlı istemiyor(muhtemelen sıcaklardan) ben bu durumdan çok mutluyum mesela. Çünkü canım isteyince uykudan kalkıp çikolataya sarıyorum. Asla bir parçayla da ikna olmuyorum. İlla paket bitecek (zaten en anlamadığım bir parça alıp paketi nasıl katılır insanlar)
Neyse çok uzattım. Ama işin özü kilo almak da isteyebilirsiniz vermek de ama lütfen sağlığınızla oynamayın.
168 boya 76 kiloyum; konuyu süte bebe biskuvisi banarak takip ediyorum.
Yok canım biri burada çıkıp konuyu eleştirmezse rahat edemez :) İlla biri çıkacak ve eleştirecek. Aslında kilon iyi. Ama illa almak istiyorsan gece ye :) Ye ye otur. Ama sağlıklı olmaz kisırf sunun için yazının en basında acıklama yaptım yav illa kaynana konusu mu açalım
Doğum yaptım, Henüz diyete başlamadım. Memleketime sırf bu kilolar yüzünden gitmek istemiyorum. Hatta hiçbir yere gitmek istemiyorum. Çünkü biliyorum ki bebeğe maşallah diyeceklerine bana maşallah kilo almışsın verememeişsin diyecekler. Ben de hergün bunun için ağlıyorum.Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()
Hep böyle dedim ‘genetik’ kendimi bildim bileli zayıf biriyim, 2 kilo doğmuşum ve hamilelik hariç hep zayıftım fakat göbekliydim. Oturduğumda iki kat göbek çıkardı doğumdan sonra eski kiloma döndüm, baktım mutsuzum, düzenli spora başladım. protein ağırlıklı yiyorum, 30 yaşında hayalim olan vücuda kavuştum ve baklava çıktı. Öyle bir şey yokmuş yani varsa da sporla ve beslenmeyle gidiyor.Bende 165 58 kiloyum, göbeğim var genetik çünkü annem ananemde de aynından var nasıl eriyecek bilmiyorum spor yapıyorum olmyor genetik olunca olmyor demek ki
Ne guzel iste hersey yiyebilirsiniz hamur ,pasta,cips,Cola ohhh vallaBir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.
ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.
Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim
Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.
Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın![]()