• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Bir de kilo alma tavsiyeleri vermiş hanımlar ama akıllara zarar birçoğu. Kilo alacağız diye kalp, damar, pankreas, böbrek ne varsa bitirmeye yönlendiren. Kilo almak istemeyi anlıyorum elbette ama bunun da yöntemi var, diyetisyene gidersiniz, doğru spora yönlenirsiniz. Sağlık görüntüden önemli unutmayın bunu. Sağlıklı kilo vermek nasıl zaman ve emek istiyorsa sağlıklı kilo almak da öyle. Bir de ilaçlardan bahsedilmiş, aman Allahım😱 Ben ağrı kesici kullanırken korkarken (ki 36 yıllık hayatımda bir elin parmakları kadar kullanmışımdır) millet görüntü için bu kadar kolay nasıl kullanıyor aklım almıyor.

Derseniz sen çok mu sağlıklı besleniyorsun, tabi ki hayır. Kızartma da yiyorum yağlı da şerbetli de. Kendime çok kızıyorum mesela tatlıya bu kadar düşkün olduğun için. Nefsimle savaş veriyorum, ama kilo için değil yoksa bir oturuşta nutellayı bitirir benim nefsim, kilo da almadım şimdiye kadar (yaş ilerleyince bilemem tabi, metabolizma yavaşlıyor tabi) ama sağlıklı mı pankreasımı kim bilir ne hale getirdi. Birkaç haftadır canım pek tatlı istemiyor(muhtemelen sıcaklardan) ben bu durumdan çok mutluyum mesela. Çünkü canım isteyince uykudan kalkıp çikolataya sarıyorum. Asla bir parçayla da ikna olmuyorum. İlla paket bitecek (zaten en anlamadığım bir parça alıp paketi nasıl katılır insanlar🤣)

Neyse çok uzattım. Ama işin özü kilo almak da isteyebilirsiniz vermek de ama lütfen sağlığınızla oynamayın.

ben halimden memnunum demesi çik ziyifsin laflarından bunaldığı içindir : D tecrübeyle sabittir, bu laf onun eleştirileri savurma mekanizması :D

52 ye ulaşmadan önce istisnasız her gün iş yerimdeki çok bilgili ablalar o kadar cok dediller ki kilo al cümlesini artık çarpıntı tutuyordu sinirden.

52 oldum olalı sustular biraz

Bir de kilo alma tavsiyeleri vermiş hanımlar ama akıllara zarar birçoğu. Kilo alacağız diye kalp, damar, pankreas, böbrek ne varsa bitirmeye yönlendiren. Kilo almak istemeyi anlıyorum elbette ama bunun da yöntemi var, diyetisyene gidersiniz, doğru spora yönlenirsiniz. Sağlık görüntüden önemli unutmayın bunu. Sağlıklı kilo vermek nasıl zaman ve emek istiyorsa sağlıklı kilo almak da öyle. Bir de ilaçlardan bahsedilmiş, aman Allahım😱 Ben ağrı kesici kullanırken korkarken (ki 36 yıllık hayatımda bir elin parmakları kadar kullanmışımdır) millet görüntü için bu kadar kolay nasıl kullanıyor aklım almıyor.

Derseniz sen çok mu sağlıklı besleniyorsun, tabi ki hayır. Kızartma da yiyorum yağlı da şerbetli de. Kendime çok kızıyorum mesela tatlıya bu kadar düşkün olduğun için. Nefsimle savaş veriyorum, ama kilo için değil yoksa bir oturuşta nutellayı bitirir benim nefsim, kilo da almadım şimdiye kadar (yaş ilerleyince bilemem tabi, metabolizma yavaşlıyor tabi) ama sağlıklı mı pankreasımı kim bilir ne hale getirdi. Birkaç haftadır canım pek tatlı istemiyor(muhtemelen sıcaklardan) ben bu durumdan çok mutluyum mesela. Çünkü canım isteyince uykudan kalkıp çikolataya sarıyorum. Asla bir parçayla da ikna olmuyorum. İlla paket bitecek (zaten en anlamadığım bir parça alıp paketi nasıl katılır insanlar🤣)

Neyse çok uzattım. Ama işin özü kilo almak da isteyebilirsiniz vermek de ama lütfen sağlığınızla oynamayın.

Haklısınız ama iştahsızlık o kadar kötü ki. Çok şükür eski mutsuz hayatıma göre bi nebze iyi kilom ama hani belki benim sıkıntımı yaşayan hemcinslerim vardır diye düşündüm

Bu milletin insanların kilosuna yorumu beni öldürüyor 🤬 hayır ne istiyorsunuz insanlardan 😒
Neyse eğer çok almam gerek diye düşünüyorsanız kan testi yaptırın vitamin, Demir vs eksikliğide iştahsızlık yapabilir. Önce kan testi. Ondan sonrada kilonuzun bu kadar yorum yapılacak birşeyi olmadığını düşünmekle birlikte diyetisyen kontrolünde yada spor salonlarında da diyetisyen hizmeti olabiliyor kontrollü şekilde kilo almak. Çünkü şeker tüketip karın çevresi basen yağlanması mantıklı bir kilo alma değildir. Bu sefer vermek için uğraşırsınız. Kas kitlesini arttırıp sağlıklı kilo almaya bakın herkesin sözünü de dinlemeyin 💐

Bence hiç dert etmeyin. Kıskanıyordur millet. Kimseye yaranılmaz. Ben de çok zayıftım mis gibi. O zaman ye, biraz kilo al derlerdi. Diyet yapıyorsam, sabote etmeye çalışırlardı. Sonra kullandığım ilaçlarla çok kilo aldım. Şimdi de az ye, kilo ver filan diyorlar.

mis gibi gidersiniz, 36-38 beden kıyafetleri alırsınız ne güzel. 46 ve sonrası bedenler o kadar zor ki. İnsan beğendiğini değil, bir tek üstüne olanı alıp çıkmak zorunda kalıyor. Yiyip kilo almayan bir metabolizmaya sahip olmak da çok güzel bir şey. Bence tadını Çıkarın, manken gibi dolaşın.

yapabileceğiniz en güzel şey, düzenli spor, zayıflığınız gider, fit ve sağlıklı bir görüntüye sahip olursunuz.

Kardeşim de böyle.Bi oturuşta benden fazlasını yer göbek bile çıkmaz.Nasıl bi şans arkadaş bu ben yesem onun gibi haybora tavuğu gibi gezerim ortalıkta 😂 Ama şöylede bir şey var abla giydiğim hiçbir şey olmuyor 36 beden bile yeri geliyor çuval gibi oluyor üstümde derdi.O yüzden anlıyorum ben seni :KK16:

Ergenlikten sonra hep 50-52 kilo arasındaydım, kilo almak için neler yapardım neler. İlk gebeliğimde 75 kilo ile doğuma girdim ve bu sefer eski kiloma dönmek için uğraştım çünkü anladım ki fazla kilo nefes alıp vermemi bile etkiliyordu, üzerimde hep bir ağırlık vardı. Şuanda yine 50 kiloyum, kimisi ayy çok zayıfsın diyor ama çok şükür gayet sağlıklıyım, kan değerlerim güzel kendimi enerjik hissediyorum. Omuz bölgem kemikli ama zayıflığıma uygun kıyafet seçiyorum, mesala tiril tiril elbiseler bluzlar giyiyorum ve artık aynaya baktığımda kendimden memnunum, belli bir yaştan sonra nasıl olsa kilo alma şansım daha yüksek olacak. Sağlık sorunu olmadığı sürece kilonuzu dert etmeyin, balık etli kadınları çok beğeniyorum ama kendimi de sevmeyi öğrendim, siz de öğrenin.

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Doğum yaptım, Henüz diyete başlamadım. Memleketime sırf bu kilolar yüzünden gitmek istemiyorum. Hatta hiçbir yere gitmek istemiyorum. Çünkü biliyorum ki bebeğe maşallah diyeceklerine bana maşallah kilo almışsın verememeişsin diyecekler. Ben de hergün bunun için ağlıyorum.

Arkadaşlarımın alay konusu olsum hep, kurtlusun derlerdi :KK70:yoksa bu oburlukla 100 kilo olurdum.
Belki yeme saatleriniz düzensizdir? Evlenince kilo aldım ben, ama oda küçük sağlık sorunu çıkınca 2 aya yok oldu gitdi.
Genetikte ola bilir mesela. En iyisi bi diyetisyene danışmak ya başka doktora.

Sorun ne biliyor musun?
Makarnayı ağlayarak yemen.
Bizler bir ağlasak 1-2 kilo gidiyor. Millet stres olunca kilo alır biz bir tek mutluyken kilo alabiliriz. Mutlu olmaya bak.

Valla kojuuu gorunce aklima geldi bugun tam kendimle barisayim dedim.ise giderken boyle ucus ucus bi elbise giydim aynada balik etli kadin da guzeldir tadini cikar tatlim deyip kendimi optum😂😂😂neyse uzatmayayim.evden ciktim bir hatun geldi ki 180 boy sutun gibi bacaklar incecik bel.kisacik bi sort gitmis nasil guzel duruyo.sonra gobegime kollarima bi daha baktim.balik etli kadin guzel muzel degil kimse kendini kandirmasin bence.haydi hep beraber zayiflayalim🤷‍♀️

Bende 165 58 kiloyum, göbeğim var genetik çünkü annem ananemde de aynından var nasıl eriyecek bilmiyorum spor yapıyorum olmyor genetik olunca olmyor demek ki

Bende 165 58 kiloyum, göbeğim var genetik çünkü annem ananemde de aynından var nasıl eriyecek bilmiyorum spor yapıyorum olmyor genetik olunca olmyor demek ki
Hep böyle dedim ‘genetik’ kendimi bildim bileli zayıf biriyim, 2 kilo doğmuşum ve hamilelik hariç hep zayıftım fakat göbekliydim. Oturduğumda iki kat göbek çıkardı doğumdan sonra eski kiloma döndüm, baktım mutsuzum, düzenli spora başladım. protein ağırlıklı yiyorum, 30 yaşında hayalim olan vücuda kavuştum ve baklava çıktı. Öyle bir şey yokmuş yani varsa da sporla ve beslenmeyle gidiyor.

ben sizi anlıyorum. 11 yaşındaki kızım boyuna göre biraz zayıf ve hâlinden hiç memnun değil. Etrafımızdaki insanlarda bir algı var zayıfa az yiyorsun şişmana çok yiyorsun. Kimseyi kendi haline bırakmıyoruz.

Bir çoğunuza göre " bu da dert mi" " böyle güzel dert olur mu" ama cidden şu an yemek yemekten kusucam.

ben yıllarca cok cok zayıftım. Psikoloğumla konustugumuzda evde sürekli laf işittiğim için yemeğimi hızlıca yer kalkardım ne kadar bir corba iki kasık yemek yer 5 dakikada bitirirdim. Böyle bir yemek alıskanlığım oluşmus hemen doyuyorum canım hiçbir şey istemiyor. Üzgünken hele 2 3 gün yemeden idare ederim. Artık senelerce insanların kilo al abiye laflarından psikolojim mahvolmustu.

Spora gittim
diyetisyene gittim
Şu kilo aldırıcı tozları denedim

Ne zaman evden ayrıldım elime yüzüme kan geldi azıcık kilo aldım. son 2 3 yıldır yiyorum mesela ama yok kilo alamıyorum. 3 öğün düzenli yiyorum genelde oturarak çalısıyorum yok olmuyor 3 yılda aldığım kilo 6 7 dir. arkadaslarım ekmek yemezken ben yemege banıp banıp yerim öğlenleri mesela.

Lütfen benim gibi olan ve bir yolunu bulan varsa yardımcı olsun bana yolunu anlatsın :KK43:
Ne guzel iste hersey yiyebilirsiniz hamur ,pasta,cips,Cola ohhh valla

Back
X