Ağlayarak yazıyorum ..

Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız ya siz ona uyacaksınız ya da o size.
Seviyor adam maç izlemeyi üstünü başını parçalayıp çığlık atana kadar oturup izleyin siz de.

Hala oturup izleyin deniyo ya kafayı yiycem artık ama . Biraz empati kursanız .
Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse onlarında başına gelse belki anlarlardı buna rağmen hala otur sende izle diyolar . Aynısını bi empati kursalar keşke oturup izleyebilrlermi acaba o zamanda . Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo diyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık . Süreklib öyle olsa oturup izlermiydiniz ?

Kocana kizip millete ettigin beddua neyin nesi? Beddua donup dolasip sahibini bulur.
Daha sakin konusamiyor musunuz? Bizim evde kuraldir mesela tv karsisinda asla yemek yenilmez. Mutfakta ya da baska odada yeseniz olmaz mi? Beraber muhabbet de ederdiniz.
Bastan kurallar belirlenmezse bir düzen olmaz ve boyle de sinirleriniz lacka olur..

Tatil gününde suyuna gidin diğer günler dalaşın en azından.

Eşinizin çok bencil kendi dünyasında mutlu siz onunla vakit geçirmek istemişsiniz..yaptıklarınız aşırı olabilir ama bence gerekiyordu sorunu gözler önüne koymak için..tavır alın yaptığını anlamasını sağlayın sizde kendinizi mutlu edecek şeylerle uğraşın..bunu kendiniz için yapın

Bizde hep maç açık oluyor o evdeyse,bence sorun yok tv izlemiyorum.Tüm penaltı,off side,taç vs hepsini biliyorum ve uzmanlık bile yapabilecek düzeye erişecem Allah'ın izniyle.Avrupa ligleri falan hak getire.Teyy teyy tey.
Biraz sakinleş lütfen,kendine zarar.

Çok moralim bozuk koskoca bi haftadır beklediğim gündede yapayalnz evde oturuyorum . Bi maçtan bıktm yeter dedim diye sofrayı ortada bırakıp gitti .

Herkes bir değil ben dayanamıyorum artık maç sesnden bile tiksindim

Yahu boşanın o zaman. Hayret bir şey.
Adamın keyfine zevkine hobisine karışamazsınız.

Allah allah ya.

Adam karısıyla bir saat film izlese kadın yemek yaparken maç izlese kadın bu kadar yipranmayacak zaten ama yok olur mu o erkek ya onun elinde olacak kumanda o izleyecek benim de kocam aynı böyle okurken o günler aklıma geldi gidip işte ki adamı bogasim geldi o derece saygısız di benim kocam da ... hiç tv alışkanlıgim kalmadı eşim yüzünden kadın lar anlatıyor şu var bu var bakıyorum saf saf devamli Şaban izler Hababam sınıfı izler recep İvedik maç izler vs. Vs.ben desem ki şu dizi vardı dersi reklam oldu bi reklam hiç mi bitmez ki on dk sonra geri sorarım reklam bide açar ki film bitmiş .... böyle böyle saygisizlik devam etti gitti

Bacım ben anlıyorum senii..
Benim eşimde inanılmaz maç maç derdinde. Fakat benim ki tenis oynuyor öyle olunca sürekli tenis maçlarında. Keşke futbola düşkün olsaydı her dk oynayacak birini bulamazdı diyorum.

Fakat seninkisi kadar değil artık çok şükür. Maça gidip geldiğinde bana vakit ayırıyor mutlu geliyor ve daha kaliteli vakit geçiriyoruz. Eşin sana ve eve ayırması gereken vakitten de alıp maç izliyorsa olmaz. Bunalmakta çok haklısın.

Lakin takıntılı bir şekilde maç peşindeyse bağırıp çağırman kar etmez. Demek ki bir şeylerin yerine maçı koymuş hayatında. Maç izlemek yerine seninle olması ona daha keyif vermeli, o halde onun yüreğine dokunabilmelisin. Sakini ve mağduru oynamalısın, öyle olmalısın. Evliliğinizi kötü etkilediğini anlatmalısın. Ona bu zevkinden vazgeçmesini istemediğini ama sanada evine de vakit ayırmasını gerektiğini sakince anlatmalısın. Kocanı tanıyan sensin, bamtelini yakalamalı ordan yürümelisin. Onun merhametini kabartmalısın.
Eşin bencil bir adam ama belli. Benim tv benim evim demesi hatalı. Evlilikte ben olmaz, biz olur.
Önce onu da halletmelisiniz.
Bir de belki iddia filan oynuyordur. Para kazanıyorsa daha hırslı takip eder her şeyi. Bu da onu daha çok tatmin eder.
Haklısın ama sabırlı olmalısın.
Fevrilik asla ama asla yardımcı olmaz.

diğer konularınızada baktım genel olarak ufak tefek ama sürekli devam eden sorunlarınız var umarım cözüme kavuşur

Kıza yüklenmeyin, kadın ilgiyi sever hic ilgilenmeyen cani istemeyince evden çıkıp giden erkektir hep, hanginiz olsa delirirdiniz. Sende onu umursama çık gez dolaş, dikkatini çeker belki seni ilgisiz bıraktığı.

Anladığım geri kalan sürece o işte siz evdekiniz o zaman izleyin

Siz benimle ilgilenmiyor da demiyorsunuz maç izliyor diyorsunuz sabah sohbet edelim kapat maçı dememişsiniz ben izleyeyim başka şey demişsiniz

Bu kadar önemli ise tv izlemek alın bir tane daha küçük olsun taksitle olsun vs ama ayrı ayrı izleyin de huzur olsunn

Hoş olmamış. Bu kadar karışmayın. Adam dağcılık veya avcılık gibi bir spor da yapabilirdi. O futbolcularda sürekli kampta falan. Kendinize bir meşgale bulun.

Abartmışsın benim de eşim maç izler playstationda oynar ben istemediğim halde onla maça bile gittim. Sevdiğiniz şeyler farklı olabilir adama numara yap demiyorum ama gelmezsen çığlık atarım gidersen bağırırım olayı çirkin. Bırak izlesin sonra git hadi yeter izledin de hazırlan çık dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…