- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız ya siz ona uyacaksınız ya da o size.
Seviyor adam maç izlemeyi üstünü başını parçalayıp çığlık atana kadar oturup izleyin siz de.
Tatil gününde suyuna gidin diğer günler dalaşın en azından.Dayanamıyorum artık sakin de olamıyorum bıktım artık . Sürekkli bi evde maç ya da maç yorumu maçla ilgili aklına ne gelirse izlenmesine katlanabilrmiydiniz ? Ama abartmyıorum gerçekten sürekli hiç çevirmeyesiye . Ve hrgün aynı .
Bizde hep maç açık oluyor o evdeyse,bence sorun yok tv izlemiyorum.Tüm penaltı,off side,taç vs hepsini biliyorum ve uzmanlık bile yapabilecek düzeye erişecem Allah'ın izniyle.Avrupa ligleri falan hak getire.Teyy teyy tey.Kimse beni anlamıyor . Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse onlarında başına gelse belki anlarlardı buna rağmen hala otur sende izle diyolar . Aynısını bi empati kursalar keşke oturup izleyebilrlermi acaba o zamanda . Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo diyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık .
Eşinizin çok bencil kendi dünyasında mutlu siz onunla vakit geçirmek istemişsiniz..yaptıklarınız aşırı olabilir ama bence gerekiyordu sorunu gözler önüne koymak için..tavır alın yaptığını anlamasını sağlayın sizde kendinizi mutlu edecek şeylerle uğraşın..bunu kendiniz için yapın
Bizde hep maç açık oluyor o evdeyse,bence sorun yok tv izlemiyorum.Tüm penaltı,off side,taç vs hepsini biliyorum ve uzmanlık bile yapabilecek düzeye erişecem Allah'ın izniyle.Avrupa ligleri falan hak getire.Teyy teyy tey.
Biraz sakinleş lütfen,kendine zarar.
Hala oturup izleyin deniyo ya kafayı yiycem artık ama . Biraz empati kursanız .
Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse onlarında başına gelse belki anlarlardı buna rağmen hala otur sende izle diyolar . Aynısını bi empati kursalar keşke oturup izleyebilrlermi acaba o zamanda . Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo diyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık . Süreklib öyle olsa oturup izlermiydiniz ?
Yahu boşanın o zaman. Hayret bir şey.
Adamın keyfine zevkine hobisine karışamazsınız.
Allah allah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?