- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
1 sene 2 ay oldu evleneli ben 21 eşim 26 yaşndayz
Çok moralim bozuk koskoca bi haftadır beklediğim gündede yapayalnz evde oturuyorum . Bi maçtan bıktm yeter dedim diye sofrayı ortada bırakıp gitti .
canım çok yeni evlisiniz ve emin ol böyle şeyler normal bende herşeye ağlardım yeni evliyken şimdi bi tane oğlumuz var ve eşimle iki yıldır yılbaşına bile ayrı giriyoruz :) mesajla kutluyo yıl başımı (4 yıllık evliyiz bu arada )
gülüp geç erkekler bebek gibi istediğini yapıcağı zamanlada gelicek hiç üzülme hiç hemde varsa bi derdin gel yaz burda konuşalım en iyisi bu
Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız ya siz ona uyacaksınız ya da o size.
Seviyor adam maç izlemeyi üstünü başını parçalayıp çığlık atana kadar oturup izleyin siz de.
Anladığım geri kalan sürece o işte siz evdekiniz o zaman izleyin
Siz benimle ilgilenmiyor da demiyorsunuz maç izliyor diyorsunuz sabah sohbet edelim kapat maçı dememişsiniz ben izleyeyim başka şey demişsiniz
Bu kadar önemli ise tv izlemek alın bir tane daha küçük olsun taksitle olsun vs ama ayrı ayrı izleyin de huzur olsunn
Şimdi ne yapacağım peki bütün gün çöpe gitti . arasammı aramasammı
Şimdi ne yapacağım peki bütün gün çöpe gitti . arasammı aramasammı
tüm gün tv zaten sizin. akşam gelince bırakın o izlesin. ''dizilerimi çeviriyo'' lafına istinaiden yazdım.
adam üstelik benim televizyonum da diyorSenin tatilin mi, benim tatilim bugün demesi bence eşinizin sizi EŞ olarak görmediğini gösteriyor
Evlilikte sen ben olmamalı, biz olmalı. O tatil eşinin değil, sizin tatilinizdi.
Konu sahibi, ablan olarak önerim: Sakın evliliğiniz oturmadan bebek yapma olur mu? Lütfen.
Konu sahibinin istediği kendi istediği kanalı seyretmek değil ki
Ayrı ayrı odalarda tv izleyecekse babasının evindeki odasına tv alırdı, neden evlendi bu kadın?
evet o yüzden ayrı tv alma olayınıda çok istemiyorum ama böylede bıktm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?