Ağlayarak yazıyorum ..

1 sene 2 ay oldu evleneli ben 21 eşim 26 yaşndayz

canım çok yeni evlisiniz ve emin ol böyle şeyler normal bende herşeye ağlardım yeni evliyken şimdi bi tane oğlumuz var ve eşimle iki yıldır yılbaşına bile ayrı giriyoruz :) mesajla kutluyo yıl başımı (4 yıllık evliyiz bu arada )
gülüp geç erkekler bebek gibi istediğini yapıcağı zamanlada gelicek hiç üzülme hiç hemde varsa bi derdin gel yaz burda konuşalım en iyisi bu

Çok moralim bozuk koskoca bi haftadır beklediğim gündede yapayalnz evde oturuyorum . Bi maçtan bıktm yeter dedim diye sofrayı ortada bırakıp gitti .

Bir maçtan bıkmamışsınız ki? Tatlım yine maç izle ama beraber birşeyler yapsak, mesela oturup beraber bir film izlesek sonra maç izlesen deseniz? Yavaş yavaş alıştırsanız. Söyledim diyorsunuz ama etkili olmamış demek ki. Sabah kalkınca kimse sitemli iğneli sözler duyup birilerine bela okuyan biriyle aynı masaya oturmak istemez. Adamın gömleğini yırtmışsınız birde. Bence hazırlanın dışarı çıkın. Biraz gezin kafa dağıtın sonra eşinizin gönlünü alın. Tv konusunda eşiniz bencil ama bu sabahki tavırlarınızdan dolayı siz hatalısınız ne yazık ki.

yorum için teşekkürler :)

Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız ya siz ona uyacaksınız ya da o size.
Seviyor adam maç izlemeyi üstünü başını parçalayıp çığlık atana kadar oturup izleyin siz de.

İyi de evlilik demek çiftlerden bir tanesinin egoistçe davranması, diğerinin de kendi istek, ihtiyaçlarını göz ardı edip arka plana atıp sınırsız fedakarlıkta bulunması demek değildir ki?

Bu kadın adamın evinde ne iş yapıyor? Asistanı mı? Kankası mı? Yoksa eşi mi? Kadının ihtiyaçları yok mu?

Her gün maç izlese eşiyle, nereye kadar sürer bu? Mutsuz ama önemli değil, ne de olsa eşinin yanında. Bu mudur evlilik?

Tartismanin dozaji biraz fazla kacmis gibi geldi.
Esinin abartarak izledigi mactan futbolcularin ne sucu var da onlara beddua ediyorsunuz ki ben buna takildim acikcasi.

Ben nedense sizi hakli buluyorum kavga biciminiz fazlasiyla sacma olsada haklisiniz.
Ben sizin yerinizde olsam o sofradan kalkar hazirlanir cikip giderdm.
Yani sizin yaptiginiz gibi gitme etme vs demezdim.
Ne hali varsa gorsun derdim.
Esinizin bu durumdan iflah olucagini pek sanmiyorum.

biz kültür farkı derken lise üniversite mezunu olmaktan bahsetmiyoruz
işte tam da anlatmak istediğimiz şey bu
ortak zevkleri özellikleri yaşayışları olmayan insanlar evleniyor
ve beraber bir şey paylaşıp mutlu olamıyor

zaten ben artık erkeklerin evlerine hizmetçi almak gece yataklarını doldurmak yemeği ütüsü çamaşırı bulaşığı düzeni halledilirken keyiflerince yaşamak için evlendiklerini düşünüyorum
kkdaki konulara bakınca

Ben dizi izlemeyi pek sevmem televizyon da izlemem maç izlemeyi de çok severim bugünlerde tv8 de 4 büyüklerin salon turnuvası var ve onu izlıyorum ben eşim izlese bende onun yanına sokulup beraber izlerdim

Çığlık falan gomlek yirtma cok abes de adam suyunu cikarmis resmen. Hasta midir nedir? Herkesin ilgi duydugu sevdigi hobileri vardir elbet o konu da eyvallah.
Ama bu kadar hayatin merkezine konulmaz arkadaş. Aptallik mallasmak bu..
Bir de üzgünüm ama ilişkilerde hobi olayi abartilmissa ciftlerden biri digeriyle vakit gecirmekten pek keyif almiyor demektir. Yanindakiyle guzel zaman geciremiyorsan hobinin de b.kunu cikarirsin.

Konu sahibinin istediği kendi istediği kanalı seyretmek değil ki
Ayrı ayrı odalarda tv izleyecekse babasının evindeki odasına tv alırdı, neden evlendi bu kadın?

Şimdi ne yapacağım peki bütün gün çöpe gitti . arasammı aramasammı

Arama tabi ki, ben olsam bundan sonraki her cumartesi kendime ayrı plan yapardım. Bekar arkadaşlarıma kahvaltıya giderdim ya da eşi işe gidenlere.
Sinemaya giderdim
En kötüsü kitabımı alır kafenin birine gider, kitap bitene dek okurdum.

Ama tek başıma yapardım o planı ve cumartesi yapardım özellikle

Senin tatilin mi, benim tatilim bugün demesi bence eşinizin sizi EŞ olarak görmediğini gösteriyor

Evlilikte sen ben olmamalı, biz olmalı. O tatil eşinin değil, sizin tatilinizdi.

Konu sahibi, ablan olarak önerim: Sakın evliliğiniz oturmadan bebek yapma olur mu? Lütfen.

adam üstelik benim televizyonum da diyor
siz yapmışsınız ama evlilik olmamış bu

Lütfen kendizi yıpratmayın. Zamanla geçecektir bu alışkanlığı. Benim eşim de çok izlerdi, şimdi Bayağı azaldı bitti bile diyebilirim. Hatta dizi bile izliyor ( genelde belgesel izler). Futbolla pek alakası kalmadı( yaşı 30, evliliğimizin 4. Yılı). Ayrıca kesinlikle sizi anlıyor ve hak veriyorum. Nasıl çıldırma noktasına geldiğinizi de anlayabiliyorum. Bu öyle basit önemseyecek bir hobi de değil, deliriyor insan.
Size önerim olabiliyorsanız sakin ve Sabırlı olun. Susun, konuşmayın. Bu susmak, küsmek anlamında değil. Uzun Cümleler kurmayın, kısa cevaplar verin evet, hayır , tamam, olur...gibi. Inanın çok işe yarıyor. Ben sinirlenince böyle yapıyorum ve eşim hatasını kabul ediyor. Çok söylendiğim dönemlerde nasıl oluyorsa sonunda hep o haklı çıkıyordu. Ben de artık söylenmiyorum. Şimdi de öyle yapın. Sonuçta bu boşanılacak bir konu değil. Hayatınıza normal bir şekilde devam edin. Aramayın özür falan da dilemeyin. Geldiğinde hiçbir şey yokmuş gibi davranın. Söylenmeyin. Yeter lütfen ağlamayın da. Gözlerinize yazık. Şu hayatta neler var, bu o kadar da ağlanacak bir konu değil. Sevgiler

Dışarı çik arkadaşlarınla buluş selfieler cekilip facelere at yani gunu guzel geçir kafanı dagit akşam hiç konuyu açma esine normal davran
Ve diğer c.teside öyle yap kahvaltini hazırla birlikte yeyin ben arkadaşlarımla bulusacağım de hazırlan ve çik birden maç seyretmelerine kizmayi kes kendi hayatını yaşamaya başlıyor imajı ver
bakalım ne olcak

Bikmissiniz haklisiniz ama tavriniz cok yanlis. Bela okumak apartmanda ciglik atmak. Ben olsam bende katlanamam ceker giderim. Bunlari yaptiktan sonra masaya oturup askla cayinizi mi yudumlayacaktiniz? Pek mumkun gorunmuyor. Saygiyi kaybetmemek gerek. Esinizde uyarmaktan anlamiyor farkindayim. Ama mutlaka mactan daha once gelen seyler vardir. Onlari planlayin. Eve gelince konusursa da konusun. Ozur dilemeseniz de kusmeyin. Cunku saygisizlik yaptiniz. Hakli oldugunuz halde haksizsiniz.

evet o yüzden ayrı tv alma olayınıda çok istemiyorum ama böylede bıktm artk

Eşinizi hayatınızın merkezi yapmaktan vazgeçin.
Kendi planlarınızı yapın.
O tv izlesin, siz başka odada kanaviçe yapın mesela. Örgü örün
Ya da ben biraz dolaşıcam deyin, onu evde bırakın çıkın.
Ankaradaysanız bana gelin

Daha geçen hafta Mado'da 5 saat kitap okudum.

Kendi hayatınızın merkezinde kendiniz olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…