Ağlıya ağlıya gözlerim şişti

pmbe2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
50
10
3
29
konu nişanlım kızlar allah rızası için kırıcı yorumlar yapmayın pskolojikmen hiç iyi değilim az önce nişanlımla tartıştık nişannlım askerde bana yıl başında hediye alcaktı ve bana dediki mart 9 da doğum günün ozamana kadar para toplim ağır bişiler alalım dedik (kesinlikle ben ısrar etmedim) neyse çok sevindim gururlandım bizde yılbaşında adetir bişiler getirilmesiki bizim örf adetler ağırdır neyse biz bunlara hiç takılmadık nişanlımın aileside bi halt yapmadı zaten neyse 1 hafta önce nişanlım kendi kendine ailemde yardım edicek doğum gününde altın almam için para ekliycekler üstüne dedi daha sonra az önce konsuurken bu konu açıldı aynen şöyle .ççok acıktım dedi bende hayatım kendine biskrem tutku felan al akşam atıştırırsın dedim yok dedi bu hafta çok bütçeyi aştım dedi bende kendini sıkma bak ailende destekçin olucak dedim baktım bana hasbinallah sen ailemi niye katyosun ben ailemin düşmanımıyım dedi babam kalkıp kızını evlendirdi 35 milyar borç yaptı (kızını evlendiren birisi 35 milyar ) ben ailemin düşmanı değilim dedi bende orda sana ailenden destek al mı dedim sadece kendini sıkma dedim .bana kalkıp bu doğum günündede 1 milyar masraf yapıcam dedi ve ben orda öyle bi kötü oldum ki anlatamam aynen şöyle dedim bugune kadar bize değer vermeyip ailem şunu yaptı bunu etti başkalarına diyip bizi arkaya atanda sensin kendini aşağıya çekip 1 milyar diyip gözümün içine sokanda sensin bak ben sana sevindirici bi haber verim paran cebinde kalcak çünkü bu saaten sonra bana alcagın yapacağın 1 süprizin bile bi kıymeti değeri kalmadı dedim.iyi geceler dedim aradı açmadım üf açmıyorsan açma diiyp msj attı ve bana vicdansız dedi ve şunuda eklim geçen hafta onalra gittiğimiz zaman kayın babam kızı evli olmasına rağmen kayınbabamdan 1oo lira yol parası alıp kocasının cebine attı.bayramda kayınbabam beni karşısına alıp borcum var kızım evli onun ev masrafları var seninde bu bayram altınını alamıycaz dedi nişanlım onun oğlu değilmiş gibi ve kayınbabam 2 ek iş yapyor gündeliği 200 lira diğer iştede 2 bucuk milyar para alıyor kaynanamın kolu boynu bilezik dolu kayınbabam ha bire kızım ev alırsa yardım ederim diyor benim nişanlım ise bizim arkamızda durmuyor allah aşkınaa kızlar yarın sabah uyanınca tepkim ne olsun ? şu duruma birşeyler yapın birşeyler diyin ben ailesinden hiç bir şekilde yardım etmesini dahi söylemedim kalkıp gözümün içine soka soka 1 milyar masraf yapcam doğum gününde dedi çok kırıldım üstelik kayınbabamların durumuda çok iyi

Bu durumu düzeltirsinizde sen ailesiyle anlaşamadıysan asla evlenme. Belli aileci bir çocuk.
ya allah aşkına kafayı yicem yemin edeirm bak kızım ha evli diyip ona sürekli yardım edicem şu bu diyor kızı evli olmasına ragmen kızına para veriyor kızıda kocasına nişanlım ise babası hakkında adam çalısıyor kızını evlendirdi 35 milyar çekti diyip duruyorki kayınbabamın durumuda iyi 2 iş yapıyor kızına 1oo lira harclık veriyorsa kızı evliyken nişanlım kalkmış adamda para yok diyor ee sen nesin ozaman herşeyi geçtim sanki ben öyle bir imada bulunup git baban annen yardım etsin demişim allahm kafayı yicem yaa

ne diyorsun sen yaa ?? para konusunu ordaa açan benmiyim ? boş boş konusuyorsunuz zaten ortada para meselesi yüzünden kalbim kırıldığı için burda yorumlarınıza ihtiyaç duydum bumudur karşılığı senin gibi insanalr burda yorum yapıp insanları daha çok zedelemsinn yazdığım yazıyı meseleyi okuyup adam akıllı yorumu yap karsıma geçip utanmıyormusun felan konusma asıl sen utan burda sizin şu egonuz yüzünden kaç insanın pskolojiisi bozukken dahada zedeleniyor !!!!

Uzulme canim, bak o rahat ahat takiluyo, paranin ne lafini eduyor ayip bisey, ana kuzusuysa zor valla, hayirlusi olsun canim skinti yapma.

Ben yazını okudum, madem paraya sen takılmıyorsun neden adamın kızına yaptıkları zoruna gidiyor ve günlük aldığı paraya kadar her şeyi biliyorsun?
Neyse seviyeni koru. Kolay gelsin.

Kizina gelince yagdiriyo sana gelince almiyo oyle mi ya bu konuyi duzgunce onun dilindenckonus ya da bi ara verin dinleniin nisanlinin da oarasi var babasinin da ssana gelince yok belli

geçen doğum günümdede aynı şekilde böyle yapmıştı...ne yapıcam bilmiyorum

Neden bu kadar beklenti ićerisindesiniz?
Bence siz para konularına çok takılıyorsunuz.
allah aşkına burda tepki bana yüklendii .. kimse beni anlamıyor mu ! ya ben para mevzusunu kesinliklee açmadım diye not geçtimm asıl para konusunu açan kendisi o yüzden parçalandım diyorum kimse anlamıyor benii !!!!!

Askerdeki adamdan ne altını bekliyorsun anlamadım ki? Alcam dediyse sen de gerek yok sen bir gel de beraber alırız deseydin. Hemen gururlanmışsın göğsün kabarmış bir de.
Babası kim bilir kaç yaşında 2 işte birden calısıyor borc ödüyor 200lira yevmiyesinin bile hesabını tutmussun. Milletin boynundaki altınına kadar saymışsın.
Kızına verecek tabi para, verirken sana mı danısacak?

Kizina gelince yagdiriyo sana gelince almiyo oyle mi ya bu konuyi duzgunce onun dilindenckonus ya da bi ara verin dinleniin nisanlinin da oarasi var babasinin da ssana gelince yok belli
benim zoruma giden kızına yapması değill zoruma giden nişanlım bir haltı bize layik görmüyorrr babası kızına var oğluna yok oğluna destek olmuyorrrr diyorum

Bu adetlerden bi hayır gelmiyor. Ve mutlaka bunlarla alakalı sorun yaşanıyor. Bırakın şunları. Allahasen bırakın.. Altınmis, nisan alışverişiymis. Lüzum yok..

O çocuk da askerde. Psikolojisini anlamak lazım. Bi beklenti var kendinden (bunu ailen yada sen oluşturuyorsunuz) ve bence bu onu strese sokuyor, agresif cevap vermesi ondan. Hediye imiş, yılbaşı bayram armaganiymis ne bunlar, Allahın emri mı? Böyle şekil şartına sokmayin kendinizi. Kp den kv den de bi beklenti içine girmeyin. Aldığı maaşı hesaplamayin. Bu açıkçası bana çirkin geldi. Daha ev eşyası alınacak. Zaruri şeylere kafa yorun..

yok herkes bencil burda kimse anlamıyor beni ya allah aşkına neden anlamıyorsunuz ? ben para konusunu açmadım diyip orda yazdım belirtim benim zoruma giden şey kızına verip vermemesi değill nişanlım bizim arkamızdaa değill ona kendini sıkma dedim ailem destekçi olucak dedikten sonra kendini sıkma dedim aç bırakma dedimm allah aşkına okuyun bi yazdıklarımıı yaaaa !!!!!

Oldum olası şu gelinlerin "kızına para veriyor" demesin beni deli etmistir.
Disaridan giren sensin kardesim. O ailenin gozunde damat "el" ise sende "el"sin.

Kiz cocuklarina parada verilir mirasta hakta. Hangi devirde yasiyoruz anlamadim ki. Bu birinci cevabim.

Ikincisi ise: sen ailenin maddiyatina daha girmeden karismissin. Girince daha cok karisacaksin bubelli. Olay orda kopacak iste. Bence sen ya maddiyat meselelerinden uzak dur yada o aileden. Secim senin.

Ayrica eklemeyi unuttum. Nisanlin asker, baba yazik iski is birden calisiyor sen hala biskrem al baban destek olsun. Varsa oyle bir damat banada yollarsan sevinirim :)

peki 1 milyar masraf yapıcam daha doğum gününe diyen bir adam var hayatımda geçen doğu günümde yaptıgı gibi babasında para olmasına ragmen her seferinde oğlunun düğünü önünde olmasına rağmen ha bire evlenmiş kızına destek çıkan ve ona ev alıcam kızıma yardım edicem diyen bir kayınbaban var sizin için uğrasmayan bir kayınbaba ne yaparsınız bu durumda ya allah aşkına para mevzusunu açan ben değilim kendisiii orda beliritmm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…