eleştirele herzaman açığım ama burda para konusunu açmadım diyip üstüne basa basa söyledim kapasite alanı dar olan kişiler bunu algılamıyor herkes burda egosuyla yorum yapıyor şunuda eklim benim geçen doğum günümde paranın hesabını yapmıştı söz sandığınıda alınca annemin yanında biz bukadar esşya alınacağını bilmiyorduk dedi onuda geçtim bize hiç bir desteği yok kayınbabamın varsa yoksa kızıma yaparım ederim diyor kızıda parayı alıp kocasına veriyor benim zoruma giden nişanlımın bunları görmüyor kayınbabam çok cimri bir adam ki bizde öyle seyler garipsenir 2 işte çalışıyorsa pisliğinden yemın ederm 5o kuruşun hesabını yapan biri benim zoruma giden çok şey var tek oğlu olmasına ragmen ayrımcılık yapılıyor nişanlım bunları görmüyor bana alınan altın benim değil hep ikimizindir demişimdir ama hiçbir halt yok askerdede hiç bir beklentimde yok kendisi babam annem yardım edicek dedi bende sıkmamasını söyledim bak destekçi olucaklar zaten dedim oda başladı minnet etmeyeBak arkadaşım iki insan "kendine güveniyorsa" evlenir.
Bir ev geçindirecek kapasitedelerse evlenirler.
Kayınpederin maaşına veya kaynananın kolundaki altınlara göre evlenmezler.
Hediye olayına değinmiyorum bile.
Kendi çalışmayıp baba parası yiyen biriyle nişanlısın. Kimin parasına güveniyorsunuz girip çalışın kendiniz kurun yuvanızı.
Ünlem işaretlerini de idareli kullan madem konu açtın gerçekler acıtmasın eleştirilere açık ol.
Valla kocam bana dogum gunumde ceyrek taksa sevinirimDoğum gününde altın saçma değil mi :)
Doğum günümde nişanlım çeyrek taksa , napıyon sen kafan mı iyi derim
Bak şu kısımlar dikkatimi çektiği için bu altını sen de istiyordun bence, bizim adetlerimiz ağır demişsin ve sürekli adamın kızına yaptığı harcamaları söylüyosun. Boşver para onun parası. Hatta almasın yani sana bir şey ilerde lafını yaparlar.
Ama şu konuda haklısın. Nişanlın önce alıcam diyip kendi kendine tiribe girmiş bin tl masraf yapcam senin yüzünden demiş, çok saçma. O zaman neden altın alıcam diyosun. Sen demedin dimi adettir bizde alınır falan diye?
Yoksa yaptığı saçmalık.
fazlasında gözüm vardıda kalkıp nişanlımın işi gücü yokken nişanlandım öylemi kalkıp askerde bekliyorum ? siz benim neler yaşadıgımı bilemezsiniz ego için yorum yapmayınPara adamın parası isterse kızına ev alır, para verir, masrafta yapar. Bu sana da yapacağı anlamına gelmiyor. Kp işi, maaşı, kvnın bileziği seni alakadar etmez. Belliki nişanlında onlardan bişey beklemıyor ve sen laf arasında "aılende yardım eder" demeye getırdıgın için bu tepkiyi vermiş.
Parada değilim, para muhabettini açmadım dıyorsun ama dilinde hep kp maaşı, maddi durumu var? Kızına yaptı, kızına verdi... Seni ilgilendirmez. Nişanlın bişeyleri kendi kendine yapmak istiyor belliki, fazlasında gözün var belliki ama bilemicem artık naparsın.
Ben anlayacağım varsa da anlayamıyorum noktalama işaretleri kullanmadığın ve kendini ifade edemediğin içincidden öldürcem kendimi ya şu yorumlara bakarmısınn kimse beni anlamıyor yaa
ya allah aşkına kafayı yicem yemin edeirm bak kızım ha evli diyip ona sürekli yardım edicem şu bu diyor kızı evli olmasına ragmen kızına para veriyor kızıda kocasına nişanlım ise babası hakkında adam çalısıyor kızını evlendirdi 35 milyar çekti diyip duruyorki kayınbabamın durumuda iyi 2 iş yapıyor kızına 1oo lira harclık veriyorsa kızı evliyken nişanlım kalkmış adamda para yok diyor ee sen nesin ozaman herşeyi geçtim sanki ben öyle bir imada bulunup git baban annen yardım etsin demişim allahm kafayı yicem yaa
ya allaha şükür biri beni anladı yaaaaa mesele kızına para verip vermemesi değil iştee mesele nişanlım babası zengin olmasına ragmen bana kalkıp sürekli babam çalısıyor kızını evlendirdi diyor kayınbabamda ben kızım ev alırsa yardım ederim diyor eee oğlunaa neden etmiyor zatten tek erkek oğlu onu geçtim nişanlm arkamızda durmuyor ha bire babamda yok diyor ki babası 2 iş yapyor pisliğinden yani borçlu oldugundan değil 50 kurusun hesabını yapan adam kalkıp kızına önümde 1oo lira veriyor buda kendi kocasına yediriyorr yavv benim derdim nişanlım askerde olmasına ragmen bize neden destek çıkmaması ki ben hiç. bir şekilde nişanlıma git destek al ailenden bana bunu alsınlar demedimm !!!! burda hiç bir allahın kulu beni anlamıyorr
Valla kocam bana dogum gunumde ceyrek taksa sevinirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?