- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Evet.Bedelli mi?
Sercan’ın sevgilisi derken anlayamadımBedelli mi?
Sercan’ın sevgilisi? Göreve mi gitti?
Bedelliye gitti ve ağlama krizine mi girdiniz
Bir arkadaşını ara konuş iyi gelir. Sevdiğin bir arkadaş seninle kalsın. Sayılı gün çabuk biter. Hemencecik kavuşmanızı dilerim. Eşine de teşekkürlerimi ilet. Hakkını helal etsin. Vatanımızı koruyor.. Sağolsun var olsun.5 aylık hamileyim ve ağlama krizine girdim galiba tam olarak kendimi ifade edemiyorum şu an. Bebeğime bir şey olmasın. Nolur beni sakinleştirici bir şeyler söyleyin...
Eşim benim her şeyim onu çok seviyorum. Bugün askere gönderdim. Şu an çok duygusalım. Biraz önce de annemleri yolcu ettim başka bir şehirde yaşıyorlar. Giderken bir de onlar kendi aralarında tartıştılar iyice stres oldum buruk gönderdim. Yapayalnız kaldım. Aslında eşimin olmayışı yapayalnız olmam için yeterli bir sebep. Kırıcı kötü yorum yapacaklar lütfen yazmasınlar. Sadece moral istiyorum.
İki gün sonra burda göz yaşın kurumadan geliyor geri.
Profilin tanıdığım birine uyuyor o yüzden ilk mesajı düzenledim.
Daha fazla aglayip bebisinide daha fazla uzme annesi:)5 aylık hamileyim ve ağlama krizine girdim galiba tam olarak kendimi ifade edemiyorum şu an. Bebeğime bir şey olmasın. Nolur beni sakinleştirici bir şeyler söyleyin...
Eşim benim her şeyim onu çok seviyorum. Bugün askere gönderdim. Şu an çok duygusalım. Biraz önce de annemleri yolcu ettim başka bir şehirde yaşıyorlar. Giderken bir de onlar kendi aralarında tartıştılar iyice stres oldum buruk gönderdim. Yapayalnız kaldım. Aslında eşimin olmayışı yapayalnız olmam için yeterli bir sebep. Kırıcı kötü yorum yapacaklar lütfen yazmasınlar. Sadece moral istiyorum.
Bakın mesele bu değil aslında. Bugün ayrıldık ve sadece çok yalnız hissediyorum hepsi bu.Bedelliye gitti ve ağlama krizine mi girdiniz
Empati yapasın gelmiş?İki gün sonra burda göz yaşın kurumadan geliyor geri.
1 yıl gidenler napsın dönmemesi bile var.
Nasıl aldatma mı var..Sercan erkek adî değil mi?Profilin tanıdığım birine uyuyor o yüzden ilk mesajı düzenledim.
21 gün?
Günler hızlı geçiyor, rahat ol.
O kadar da bağlanma eşine,
Bebişse zaten üzülsünDaha fazla aglayip bebisinide daha fazla uzme annesi:)
Empati yapasın gelmiş?
Hobaaa yavaş gel yavrum ablamNasıl aldatma mı var..Sercan erkek adî değil mi?
Ne diyon gii: ( dunyaya gelmedi diye uzmek mi gerek illede: (Bebişse zaten üzülsün
Bebek o
Bebek
Anne karnında, henüz doğmamış bebek
Be bek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?