Ağlıyorum

Siz benim durumumu nereden bileceksiniz? Benim ailemde şehit olmadığını nereden bileceksiniz? Benim yıllardır şehit haberleri gördüğümde döktüğüm gözyaşlarını nereden bileceksiniz? Benim ailemde iki tane şehit var hanımefendi. Ninemiz dayımız şehit olduktan sonra devletin verdiği parayı kabul etmemişler vatan sağ olsun demişler. Burada klavye cambazlığı yapmanıza kimsenin ihtiyacı yok. Buradaki asıl mesele benim içinde bulunduğum durum insanları küçümseyerek polemik yaratmaya çalışmayın!

Evet kesinlikle öyle. Daralıyorum, sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Son günlerde yaşadığım yoğun stres ve yorgunluk üzerine bir anda boşta kalınca saldım kendimi bir an... Teşekkür ederim.
Sayılı günler çabuk geçer.Bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin lütfen. Eşiniz gelene kadar yapmadığınız işlerinizi halledin.
Bebeğinize hazırlıklar yapın; kitap okuyun ,sevdiğiniz, size iyi gelen insanlarla vakit geçirin. Öyle öyle zaman geçer eşiniz gelmiş olur.

Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Buradaki asıl mesele benim duygusal açıdan hassas oluşum ve sizlerden moral istememdi. Eşim üç haftalığına şehir dışına çıktı deseydim, polemik falan olmayacaktı sanırım. Ama işte bazılarımız nereden yaksam canını diye düşünüyor galiba. Kimseye hayat dersi vermek gibi bir derdim yok ama keşke sevgi, anlayış gibi değerlere biraz daha önem versek...

Muneeee :) çok tatlısınnnn

Kıyamam size, üzülmeyin.

Friends ya da başka bir diziye başlayın, eşiniz gelene kadar kafanız dağılır bir bakarsınız geçmiş bile zaman.

İlk gece en zorudur, zamanla daha rahat hissedeceksiniz.

Geçecek, korkmayın.

Burada ki bazılarının hemcinsim olduğundan şüpheliyim. Nasıl laf sokalım nasıl köstek olalım diye yarışıyorlar resmen.
Size ne kardeşim ister bedelli gider ister normal.....
Ben sizi anlıyorum.. Hamileyken; insan çok hassaslaşıyor. Ben eşimi işe uğurlarken bile gitme dercesine bakıyorum gözünün içine. Oturup herşeye ağlıyorum saçma sapan.:)
Ama ne yapıyoruz bebişlerimiz için sakin ve huzurlu kalıyoruz, kendimize iyi bakıyoruz.
Allah'ım sağ Salim kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…