- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Evet dün akşam 20 kişi vardı evde. Bugünse çok sessiz. Nereye baksam eşimi hatırlatan bir şey geçiyor elime. Sanırım psikolojik bir durum yaşıyorum. En sonunda bu böyle olmayacak dedim aldım bir defter bu geceki tüm duygularımı yazdım, çünkü biliyorum ki kiminle konuşursam konuşayım o değil. Ben de ona hitaben yazdım.Yarına geçer :) birden ev boşaldı ondan birazda haliniz :)
Güzel değerlendirin zamanı, önümüzdeki en az 2 yıl muhtemelen böyle bir boşluğunuz olmayacak.
Kıymetini bilin. En çok özleyeceğiniz şeyleri yapın. 21 gün dediğiniz hemen geçer zaten.
Evet çok iyi fikir önümüzdeki üç hafta içinde bunu mutlaka yapacağım. Ama bu gece olmaz...ağlamak yerine bu anlar için özel şeyler yapın. ne bileyim mesela hem eşinizle hem bebeginize günlük yazın. fotoğraflayın . geldiğinde özel bir hediye olur.
21 gün nedir ki zaten. bir sene yapan var 6 ay yapan var. sukredin ki denkleştirmis 3 hafta yapıp gelecek.
Evet öyle olacak aslında. O kadar yoğun ve stresli bir süreçten geciyoruz ki. Ev aldık, tadilat, portmanto, kapı, cam, bilmem neler, hesap kitap, bir anda oluşan askerlik meselesi, asker gezmeleri, her akşam bir yerlerdeyiz kalabalık. Günlerdir gözleri buğulanıyor beni bu şekilde bırakmak istemedi, ne kadar hassasım bunu da biliyor. Bugün gitti ve anladım ki stres yaptığımız her şey çok boş. Şu an yatağımızdayım ve yanımda horlayan, koluyla sarılırken nefes almamı güçleştiren sevgilim yok. Hayatta baki kalan tek şey sevgi gerisi gerçekten boş...
Evet dün akşam 20 kişi vardı evde. Bugünse çok sessiz. Nereye baksam eşimi hatırlatan bir şey geçiyor elime. Sanırım psikolojik bir durum yaşıyorum. En sonunda bu böyle olmayacak dedim aldım bir defter bu geceki tüm duygularımı yazdım, çünkü biliyorum ki kiminle konuşursam konuşayım o değil. Ben de ona hitaben yazdım.
İlk uzun ayrılığınızsa daralmanız çok doğal ama Allah'tan bedelliymiş, 3 hafta kah duygusallık, kah birşeylerle oyalanma derken geçer, eşinizle konuşunca pek ağlamamaya çalışın aklı sizde kalmasın, onun içinde zor olmuştur hamile eşini bırakmak.Evet kesinlikle öyle. Daralıyorum, sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Son günlerde yaşadığım yoğun stres ve yorgunluk üzerine bir anda boşta kalınca saldım kendimi bir an... Teşekkür ederim.
Çalışıyorum ailemin yanına gidemem maalesef... Zaten galiba kitap okuyarak ve yabancı diziler izleyerek zaman geçireceğim. Sanırım bu ilk akşam olduğu için böyle oldumAblacım hamilelik hormonları hep bunlar
21 gün kız hemen geçer
Ailene git, alışverişe çık vitrin bak, evişinden fırsat bulup okuyamadığın kitap varsa onu oku.....sayılı gün çabuk geçiyor zaten.
İyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim. İyi ki buraya yazdım kafam dağıldı biraz...Çok tatlısınız :)
Allah kavuştursun, çok keyifli bir 3 hafta ve sonrasında aşkla bir kavuşma dilerim :)
Yarına biraz daha ferahlarsınız.
Sonra zaten ne olduğunu anlamadan bakmışsın son bir kaç gün...
Evet en çok üzüldüğüm bir diğer nokta... İştahım kesildi stresten... Oğlum için bu çok kötü... Kendimi toparlamaya çalışacağım...Aynen öyle canım herşey boş...
Şimdi eşin gelene kadar iyice djnlenmelisin zaten yeterince stres cekmissin kendine ve karnındaki bebeğine iyi bak güçlü olmalısın günler coook çabuk geçecek göreceksin:)
Amin inşallah... Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar iyi tanıyor ki. Sanırım üzüntülerimin çok küçük bir kısmını paylaşacağım ki gerçekçi olsun. “Her şey süper aşkım” desem asla inanmaz çünküİlk uzun ayrılığınızsa daralmanız çok doğal ama Allah'tan bedelliymiş, 3 hafta kah duygusallık, kah birşeylerle oyalanma derken geçer, eşinizle konuşunca pek ağlamamaya çalışın aklı sizde kalmasın, onun içinde zor olmuştur hamile eşini bırakmak.
Allah sevginizi daim etsin, hiç ayırmasın inşaallah
Evet en çok üzüldüğüm bir diğer nokta... İştahım kesildi stresten... Oğlum için bu çok kötü... Kendimi toparlamaya çalışacağım...
Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.
Peki nooption bu ismi unutmayacağım ve böyle bir şey yaşanırsa sana mutlaka döneceğim:)doğur da gel diyorum..
yalnız kalmak için takla atacaksın:)
yazdım buraya ne akılsızmışım keyfini süreceğime oturup ağlamışım diyeceksin.
bunu dediğinde de beni an
Peki nooption bu ismi unutmayacağım ve böyle bir şey yaşanırsa sana mutlaka döneceğim:)
20 gun gelip gecer uzulme bukadar, belki askiniz dahada cok buyur, nerde yapicak bedelli askerligini?5 aylık hamileyim ve ağlama krizine girdim galiba tam olarak kendimi ifade edemiyorum şu an. Bebeğime bir şey olmasın. Nolur beni sakinleştirici bir şeyler söyleyin...
Eşim benim her şeyim onu çok seviyorum. Bugün askere gönderdim. Şu an çok duygusalım. Biraz önce de annemleri yolcu ettim başka bir şehirde yaşıyorlar. Giderken bir de onlar kendi aralarında tartıştılar iyice stres oldum buruk gönderdim. Yapayalnız kaldım. Aslında eşimin olmayışı yapayalnız olmam için yeterli bir sebep. Kırıcı kötü yorum yapacaklar lütfen yazmasınlar. Sadece moral istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?