Ağlıyorum

Evet dün akşam 20 kişi vardı evde. Bugünse çok sessiz. Nereye baksam eşimi hatırlatan bir şey geçiyor elime. Sanırım psikolojik bir durum yaşıyorum. En sonunda bu böyle olmayacak dedim aldım bir defter bu geceki tüm duygularımı yazdım, çünkü biliyorum ki kiminle konuşursam konuşayım o değil. Ben de ona hitaben yazdım.

Evet çok iyi fikir önümüzdeki üç hafta içinde bunu mutlaka yapacağım. Ama bu gece olmaz...

Aynen öyle canım herşey boş...
Şimdi eşin gelene kadar iyice djnlenmelisin zaten yeterince stres cekmissin kendine ve karnındaki bebeğine iyi bak güçlü olmalısın günler coook çabuk geçecek göreceksin:)

Çok tatlısınız :)
Allah kavuştursun, çok keyifli bir 3 hafta ve sonrasında aşkla bir kavuşma dilerim :)
Yarına biraz daha ferahlarsınız.
Sonra zaten ne olduğunu anlamadan bakmışsın son bir kaç gün...

Evet kesinlikle öyle. Daralıyorum, sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Son günlerde yaşadığım yoğun stres ve yorgunluk üzerine bir anda boşta kalınca saldım kendimi bir an... Teşekkür ederim.
İlk uzun ayrılığınızsa daralmanız çok doğal ama Allah'tan bedelliymiş, 3 hafta kah duygusallık, kah birşeylerle oyalanma derken geçer, eşinizle konuşunca pek ağlamamaya çalışın aklı sizde kalmasın, onun içinde zor olmuştur hamile eşini bırakmak.
Allah sevginizi daim etsin, hiç ayırmasın inşaallah

Çalışıyorum ailemin yanına gidemem maalesef... Zaten galiba kitap okuyarak ve yabancı diziler izleyerek zaman geçireceğim. Sanırım bu ilk akşam olduğu için böyle oldum

İyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim. İyi ki buraya yazdım kafam dağıldı biraz...

Evet en çok üzüldüğüm bir diğer nokta... İştahım kesildi stresten... Oğlum için bu çok kötü... Kendimi toparlamaya çalışacağım...

Amin inşallah... Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar iyi tanıyor ki. Sanırım üzüntülerimin çok küçük bir kısmını paylaşacağım ki gerçekçi olsun. “Her şey süper aşkım” desem asla inanmaz çünkü

Allah iyiliğini versin 21 gün için mi krize girdin?

Ya ben de hamilelik yaşadım ama hiç duygu durumum değişmedi. Bende mi bir tuhaflık var? Benim vücudum hiç hormon üretmeden mi doğurdum nedir yani?

Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.

doğur da gel diyorum..
yalnız kalmak için takla atacaksın:)
yazdım buraya ne akılsızmışım keyfini süreceğime oturup ağlamışım diyeceksin.
bunu dediğinde de beni an

Canım içini ferah tut. Bol bol dua et . Yemene, uykuna dikkat et. Seni mutlu edecek şeyler yap . Yürüyüşe çık. Yalnızlığı seven biri değilsen yanına birini davet et .
21 gün çok uzun. Benim eşim de 2 günlüğüne şehir dışına çıktı . Gözlerim doluyor eve bakınca, herşey tatsız. Bir arkadaş iyi olabilir yanında. Pozitif düşün. Allah kavuştursun.
Yapılan kötü yorumlara da bakma. Sevene 2 saat bile 2 yıl gibi gelir. Minnağını düşün...

20 gun gelip gecer uzulme bukadar, belki askiniz dahada cok buyur, nerde yapicak bedelli askerligini?

21 gun cabuk gecer, ben olsam senin yerinde bu durumun tadini cikarirdim oh mis bebisinle basbasa 21 gun "bekar" gibi takil :) karisan eden yok, pizitif bakin olaya, zaten siz tadina varmadan yanlizligin donecek esiniz

Geçen gün 7 şehit vermişken şu yazınız okadar saçma sapan geldiki ve şımarıkça!!
Anlayış gösteremeyeceğim kusura bakabilirsiniz. Teselli etmeye başlasam yarıda kalır, 21 gün, yazı ile yurmibirgün sonra gelecek zaten ajitasyona bağlayacak bir durum göremedim

Yarına toparlanırsın 21 gün hemen gecer.. Kendını yıpratma üzme kafanı dağıt.. Arkadaslarınla takıl alısverıs yap :) Allah kavuştursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…