- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi limoncicegii
-
5 aylık hamileyim ve ağlama krizine girdim galiba tam olarak kendimi ifade edemiyorum şu an. Bebeğime bir şey olmasın. Nolur beni sakinleştirici bir şeyler söyleyin...
Eşim benim her şeyim onu çok seviyorum. Bugün askere gönderdim. Şu an çok duygusalım. Biraz önce de annemleri yolcu ettim başka bir şehirde yaşıyorlar. Giderken bir de onlar kendi aralarında tartıştılar iyice stres oldum buruk gönderdim. Yapayalnız kaldım. Aslında eşimin olmayışı yapayalnız olmam için yeterli bir sebep. Kırıcı kötü yorum yapacaklar lütfen yazmasınlar. Sadece moral istiyorum.
Evet çok haklısınız, kesinlikle katılıyorum çok kısa bir süre. Aslında zorluk acı bu dediklerinizi nispeten gördüğümü düşünüyorum ve eminim çok zor şartlar altında olan insanlar da vardır benden daha çok acı görenler. Allah korusun ama kendimi toparlayamayıyorum niye böyle oldum bilmiyorumİki gün sonra burda göz yaşın kurumadan geliyor geri.
1 yıl gidenler napsın dönmemesi bile var.
Hiç acı zorluk görmeyince böyle hassas olunuyor Allah göstermesin yine de ama güçlü olmak lazım siz bir annesiniz anneler güçlü olmalı
Bebiş çok tuhaf değil mi ya?Ne diyon gii: ( dunyaya gelmedi diye uzmek mi gerek illede: (
Hiçkimse “o” değil. Onsuz bir hayat düşleyemem bunu bir kez daha anladım. O benim eksik kalan parçam.Bir arkadaşını ara konuş iyi gelir. Sevdiğin bir arkadaş seninle kalsın. Sayılı gün çabuk biter. Hemencecik kavuşmanızı dilerim. Eşine de teşekkürlerimi ilet. Hakkını helal etsin. Vatanımızı koruyor.. Sağolsun var olsun.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada...Bir arkadaşını ara konuş iyi gelir. Sevdiğin bir arkadaş seninle kalsın. Sayılı gün çabuk biter. Hemencecik kavuşmanızı dilerim. Eşine de teşekkürlerimi ilet. Hakkını helal etsin. Vatanımızı koruyor.. Sağolsun var olsun.
Ne bilim hamis kocis oluyoda bebis niye olmasin:)Bebiş çok tuhaf değil mi ya?
Cebeci ağzı tam,
Avam be ya
Bu ne güzel aşk. Maşallah. Burada mesleği askerlik olan var. Çok tehlikeli yerde askerlik yapan var. Biraz toparlayın kendinizi. Şehit yakınları var. Onları da düşününHiçkimse “o” değil. Onsuz bir hayat düşleyemem bunu bir kez daha anladım. O benim eksik kalan parçam.
Artık yoruldum ağlamaktan ve yardımınıza sığındım biraz dertleşmek rahatlatır diye düşündüm. Bazen bunu hiç tanımadığınız kişilerle yapmak istersiniz. İyi ki varsınızDaha fazla aglayip bebisinide daha fazla uzme annesi:)
3 hafta nedirki omrumuzden kac 3 haftalar geciyo biz farketmeden: ( bu durumj firsata cevir kafani dinle ohh mis gibi enine boyuna yat uzan:) bu gunlerin geri gelmeyecek derim:)Artık yoruldum ağlamaktan ve yardımınıza sığındım biraz dertleşmek rahatlatır diye düşündüm. Bazen bunu hiç tanımadığınız kişilerle yapmak istersiniz. İyi ki varsınız
Evet öyle olacak aslında. O kadar yoğun ve stresli bir süreçten geciyoruz ki. Ev aldık, tadilat, portmanto, kapı, cam, bilmem neler, hesap kitap, bir anda oluşan askerlik meselesi, asker gezmeleri, her akşam bir yerlerdeyiz kalabalık. Günlerdir gözleri buğulanıyor beni bu şekilde bırakmak istemedi, ne kadar hassasım bunu da biliyor. Bugün gitti ve anladım ki stres yaptığımız her şey çok boş. Şu an yatağımızdayım ve yanımda horlayan, koluyla sarılırken nefes almamı güçleştiren sevgilim yok. Hayatta baki kalan tek şey sevgi gerisi gerçekten boş...Kıyamam sana Allah kavuştursun canım ağlama niye ağlıyorsun bedelli askerlik 21 gün kısa bir dönem sayılı gün çabuk geçer derler :)
Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.Benim oğlanları da almazlar mı babalarıyla?
3 hafta neler yapardım :)
Ay bir kere evde doya doya yalnız kalırdım.
İstediğim saatte yatar kalkar, istediğim saatte yer içerdim.
Çikolata yiyeceğim diye geceyi beklemezdim :)
Gelsin filmler diziler...
Kızları çağırırdım pijama partisi falan yapardık.
3-4 günlüğüne dinlenmeli bir yere bile gidebilirdim.
Masada havuza falan giderdim.
Alışverişe giderdim.
Yok mu babaları giderse benim çocukları 3 hafta alacak gönüllü
Tabii ki öyledir çok haklısınız aslında asıl mesele bu değil. Sadece çok duygusallaştım hepsi buBu ne güzel aşk. Maşallah. Burada mesleği askerlik olan var. Çok tehlikeli yerde askerlik yapan var. Biraz toparlayın kendinizi. Şehit yakınları var. Onları da düşünün
Yarına geçer :) birden ev boşaldı ondan birazda haliniz :)Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.
Evet kesinlikle öyle. Daralıyorum, sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Son günlerde yaşadığım yoğun stres ve yorgunluk üzerine bir anda boşta kalınca saldım kendimi bir an... Teşekkür ederim.Üsluplara dikkat edelim lütfen.
limoncicegii Allah kavuştursun, hem hamilelik, hem eşinizin askere gitmesi üst üste gelmiş, evde de yalnız kalınca duvarlar üstünüze üstünüze geliyor değil mi?
Allah kötü ayrılıklar vermesin, sayılı gün çabuk geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?