Ağlıyorum

Kıyamam sana Allah kavuştursun canım ağlama niye ağlıyorsun bedelli askerlik 21 gün kısa bir dönem sayılı gün çabuk geçer derler :)

Evet çok haklısınız, kesinlikle katılıyorum çok kısa bir süre. Aslında zorluk acı bu dediklerinizi nispeten gördüğümü düşünüyorum ve eminim çok zor şartlar altında olan insanlar da vardır benden daha çok acı görenler. Allah korusun ama kendimi toparlayamayıyorum niye böyle oldum bilmiyorum

Hiçkimse “o” değil. Onsuz bir hayat düşleyemem bunu bir kez daha anladım. O benim eksik kalan parçam.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada...

Güzel bi komedi filmi açın; yanınıza da alın bir iki atıştırmalık, güzel bi uzanın şöyle ayaklar havaya, tamaam.
Çıkın bu moddan, hiç gerek yok. Film tavsiyesi isterseniz vereyim; "White chicks" var her izlediğimde dana gibi gülüyorum, şiddetle tavsiye ederim. ^_^ "Big Stan" de hiç fena değildir.

Hiçkimse “o” değil. Onsuz bir hayat düşleyemem bunu bir kez daha anladım. O benim eksik kalan parçam.
Bu ne güzel aşk. Maşallah. Burada mesleği askerlik olan var. Çok tehlikeli yerde askerlik yapan var. Biraz toparlayın kendinizi. Şehit yakınları var. Onları da düşünün

ağlamak yerine bu anlar için özel şeyler yapın. ne bileyim mesela hem eşinizle hem bebeginize günlük yazın. fotoğraflayın . geldiğinde özel bir hediye olur.

21 gün nedir ki zaten. bir sene yapan var 6 ay yapan var. sukredin ki denkleştirmis 3 hafta yapıp gelecek.

Artık yoruldum ağlamaktan ve yardımınıza sığındım biraz dertleşmek rahatlatır diye düşündüm. Bazen bunu hiç tanımadığınız kişilerle yapmak istersiniz. İyi ki varsınız
3 hafta nedirki omrumuzden kac 3 haftalar geciyo biz farketmeden: ( bu durumj firsata cevir kafani dinle ohh mis gibi enine boyuna yat uzan:) bu gunlerin geri gelmeyecek derim:)

Üsluplara dikkat edelim lütfen.
limoncicegii Allah kavuştursun, hem hamilelik, hem eşinizin askere gitmesi üst üste gelmiş, evde de yalnız kalınca duvarlar üstünüze üstünüze geliyor değil mi?
Allah kötü ayrılıklar vermesin, sayılı gün çabuk geçecek.

Benim oğlanları da almazlar mı babalarıyla?
3 hafta neler yapardım :)
Ay bir kere evde doya doya yalnız kalırdım.
İstediğim saatte yatar kalkar, istediğim saatte yer içerdim.
Çikolata yiyeceğim diye geceyi beklemezdim :)
Gelsin filmler diziler...
Kızları çağırırdım pijama partisi falan yapardık.
3-4 günlüğüne dinlenmeli bir yere bile gidebilirdim.
Masada havuza falan giderdim.
Alışverişe giderdim.
Yok mu babaları giderse benim çocukları 3 hafta alacak gönüllü

Kıyamam sana Allah kavuştursun canım ağlama niye ağlıyorsun bedelli askerlik 21 gün kısa bir dönem sayılı gün çabuk geçer derler :)
Evet öyle olacak aslında. O kadar yoğun ve stresli bir süreçten geciyoruz ki. Ev aldık, tadilat, portmanto, kapı, cam, bilmem neler, hesap kitap, bir anda oluşan askerlik meselesi, asker gezmeleri, her akşam bir yerlerdeyiz kalabalık. Günlerdir gözleri buğulanıyor beni bu şekilde bırakmak istemedi, ne kadar hassasım bunu da biliyor. Bugün gitti ve anladım ki stres yaptığımız her şey çok boş. Şu an yatağımızdayım ve yanımda horlayan, koluyla sarılırken nefes almamı güçleştiren sevgilim yok. Hayatta baki kalan tek şey sevgi gerisi gerçekten boş...

Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.

Ben de öyle diyordum artık yoruldum git de dinleneyim biraz falan dedim hatta. Yok ama o öyle değilmiş, farklıymış azıcık.
Yarına geçer :) birden ev boşaldı ondan birazda haliniz :)
Güzel değerlendirin zamanı, önümüzdeki en az 2 yıl muhtemelen böyle bir boşluğunuz olmayacak.
Kıymetini bilin. En çok özleyeceğiniz şeyleri yapın. 21 gün dediğiniz hemen geçer zaten.

Evet kesinlikle öyle. Daralıyorum, sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Son günlerde yaşadığım yoğun stres ve yorgunluk üzerine bir anda boşta kalınca saldım kendimi bir an... Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…