- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
- Konu Sahibi bombycinus
-
Ay bir de uc ay mi?
Kusura bakmayin da uc aylik sevgilim disciden cikmisken, canim burnumdayken bir de benden ilgi beklerse ohoo bu boyle cekilmez der giderim yani.
Bence sen söylenme anladığım kadarı ile sürekli kavga çıkaran senmişsin adam bıkmış sanırım.Tam söylenicem 2. Dakikada özür diliyor. Sinirimden kendi kendimi yemeye devam ediyorum ben de.
Peki anlatsana biraz neden hep tripYa tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadı
Yok öyle mantıklı bi sebepten değil, niye öyle dedin, böyle dedin vs bsÇözülemeyen bu tartışmalar nedir? Siz mi başlatıyorsunuz. Sürekli aynı şeyler yüzünden tartışma yaşanıyorsa adamın yerinde kim olsa suratına kapatır.
Ama 3 aydır birlikteyiz, bu 3. Kavgamız falanBence sen söylenme anladığım kadarı ile sürekli kavga çıkaran senmişsin adam bıkmış sanırım.
Sileyim mi? Görülmedi daha
İlk 3 ayda ne buldunuz kavga edecek yaAma 3 aydır birlikteyiz, bu 3. Kavgamız falan
Üstten gördüyse ve yazmadıysa geçmiş olsun zaten benceYa üstten gördüyse?
Mesajı silsende senin mesaj attığın sildiğin gözükürAma 3 aydır birlikteyiz, bu 3. Kavgamız falan
3 aydır sevgili olduğunuz adama 4 saat ağlayabiliyorsanız, 3 senelik ilişkinizde doğru orantı mı kuralım??Ama 3 aydır birlikteyiz, bu 3. Kavgamız falan
Üstten gördüyse ve yazmadıysa geçmiş olsun zaten bence
Napıcaksın kızÜstten gördüyse ve yazmadıysa geçmiş olsun zaten bence
Ya ama biz sevişiyoruz (birbirimizi seviyoruz) sanırım yaniAy bir de uc ay mi?
Kusura bakmayin da uc aylik sevgilim disciden cikmisken, canim burnumdayken bir de benden ilgi beklerse ohoo bu boyle cekilmez der giderim yani.
Ağlarken yeşil çam mı izledin kuzumYa ama biz sevişiyoruz (birbirimizi seviyoruz) sanırım yani
Uyudun mu flort konuşması degil bebegim ahshdOoo uyudun mu en sevdiğim mesaj. Evet derse ağlamayın. Diyebilir çünkü. Görüldü yaparsa da ağlamayın. Uyudun mu benim gençlik dönemimde bitmemiş miydi ya, hiç gelişmemiş flört konuşmaları. Nostalji yaşıyorum şöyan anlatın gelişmeleri.
Sus sus uzme beni.O değil de kimlerin var da ahajsjsjs.
Ee? Hayir ben fiilen sevissem de ugrasmam yani boyle triplerleYa ama biz sevişiyoruz (birbirimizi seviyoruz) sanırım yani
Ya kendimi terkedilmiş ve hor görülmüş hissettim yüzüme kapatınca. Sevilmiyorum galiba dedim. Biraz hassasım doğru ama aramadan önce de kırmızı oda izlemiştim, o da biraz etkili olmuş olabilir moral bozukluğuma.3 aydır sevgili olduğunuz adama 4 saat ağlayabiliyorsanız, 3 senelik ilişkinizde doğru orantı mı kuralım??
Neye ağladığınızı ben hala anlamadım, tartışınca insanlar ağlamaz, sinirlenir falan.
Genelimiz böyleyiz, saatlerce ağlamak kavgaya dahil değil
Sevişiyor musunuz seviyor musunuz ikisi farklı. Her sevişen seviyor demek değildir sanırımYa ama biz sevişiyoruz (birbirimizi seviyoruz) sanırım yani
AyAğlarken yeşil çam mı izledin kuzum
Mantıklı bi sebebi yoksa ağlayın madem şhşflhşfYok öyle mantıklı bi sebepten değil, niye öyle dedin, böyle dedin vs bs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?