- Konu Sahibi bombycinus
-
Yüzüne kapatmak nedir ya? SaygisizlikYa kadın suçlu niye yazmasın.. Kadınız diye de bu kadar olmasın ya.. hatalı olan taraf özür dilemeyi bilsin bir zahmet.. Adam 3 ay içinde hiç tartışma çıkartmamış hep konu sahibi çıkartmış adam ise uzamasn diye hep özür dileyen taraf olmuş.. E taş olsa çatlar.. Şu adamlara da haklı oldukları yerde haklı demeyi bilelim lütfen..
Üç ay oldu ama çok yol kat etmştkİşte böyle beklentiye girince de 4 saatir ağlıyorum diye konu açarlar. Kendilerine de yazık bu kadar bağlanmak bu kadar göz yaşı saçma sapan sebeplerden hem de. Yazık oluyor
Kibarca kısa ve net cümlelerle özür dileyin. Cevap vermezse önünüze bakın. Ama bakın kısa ve net bir özür. Destan cumlelerı değil. Tek bir cümleŞimdi ben özür mü dileyeyim?
O yazana kadar asla yazmayayım mı?
Farklı görüşler var, keşke anket açsaydım
Peki şey siz ilişkinize değer veriyorsanız acaba bir adım atmayı düşünmez misiniz her şeyi adamdan beklemektense, sadece soruyorum.O zaman yapacak bir şey yok, geçmiş olsun derim. Halihazırda antidepresan kullanıyorum, üzüntünün yeri hazırmış derim :'(
Evet ama çoğunluk böyle işte. Eşimle tartıştık bi keresinde o ara sinirden burnumu çektim "ağlıyor musun yoksa" dedi benim cevabım "ne ağlıcam be senin için çok istiyorsan sen ağla"İşte böyle beklentiye girince de 4 saatir ağlıyorum diye konu açarlar. Kendilerine de yazık bu kadar bağlanmak bu kadar göz yaşı saçma sapan sebeplerden hem de. Yazık oluyor
Onun yerinde olsam asla yazmazdım. Kim bilir nasıl bıkmıştır. Seviyorsanız özür dileyip kendinizi toparlayın derimŞimdi ben özür mü dileyeyim?
O yazana kadar asla yazmayayım mı?
Farklı görüşler var, keşke anket açsaydım
Adam canıyla uğraşırken tartışma çıkrtmak nedir ya ? Saygısızlıkkk...Yüzüne kapatmak nedir ya? Saygisizlik
Üç ay oldu ama çok yol kat etmştk
HahahaEvet ama çoğunluk böyle işte. Eşimle tartıştık bi keresinde o ara sinirden burnumu çektim "ağlıyor musun yoksa" dedi benim cevabım "ne ağlıcam be senin için çok istiyorsan sen ağla"
Göz yaşımdan değerli mi allahasen
Geçmişte hep başkalarına ben adım attım, hep ben hep ben. hiçbir kıymetim olmadı, psikolojik sıkıntılar yaşadım. Öyle bir ilişki yaşamak istemiyorum yine.Peki şey siz ilişkinize değer veriyorsanız acaba bir adım atmayı düşünmez misiniz her şeyi adamdan beklemektense, sadece soruyorum.
Hah işte sürekli ağlayıp sulu göz olunca ciddiye de alınmıyor bir yerden sonra. Denge önemli. Bizim kızlar istiyor ki dengeyi hep erkek bulsun yok öyle hele bu devirde kadın erkek eşit güzellemeleri yapılırken hiç yokHahahaSüpersin. Hayır ağlanacak yer de olur ağlamak ayıp değil de sürekli mıy mıy tiplerden olmamak lazım denge önemli.
Geçmişte yaşadıklarınızn cezasını yeni ilişkinize kesemezsiniz. Ayrıca hep ben hep ben de doğru değil.. Haklıyken gururunu dinlemelisin ama haksızken özür dilemeyi bilmelisin..Geçmişte hep başkalarına ben adım attım, hep ben hep ben. hiçbir kıymetim olmadı, psikolojik sıkıntılar yaşadım. Öyle bir ilişki yaşamak istemiyorum yine.
Peki adam size niye adım atsın?Geçmişte hep başkalarına ben adım attım, hep ben hep ben. hiçbir kıymetim olmadı, psikolojik sıkıntılar yaşadım. Öyle bir ilişki yaşamak istemiyorum yine.
Aa naptınızÜç ay oldu ama çok yol kat etmştk
Pat diye kapattı.Peki adam size niye adım atsın?
Halden anlamayan, adam dişiyle uğraşırken canı burnundayken ilgi bekleyen, kapris yapan, konuyu uzatan sizsiniz.
Adamın tek hatası suratınıza kapatmak olmuş ki oradan emin değilim, kapatmak istediğini söyledi de müsade mi etmediniz, pat diye mi kapattı onu bilmiyorum.
Kız duurHiçbir zaman küs uyumayalım demişti bir kere. Şimdi ne aradı, ne yazdı. Buraya kadarmış o süslü laflar sanırım.
Aynen aynen bir davranış alışkanlık haline gelince artık karşı taraf takmıyor artık. Arkadaş özür dilese de bu huyunu değiştirmediği sürece yürümez bence bu ilişkiHah işte sürekli ağlayıp sulu göz olunca ciddiye de alınmıyor bir yerden sonra. Denge önemli. Bizim kızlar istiyor ki dengeyi hep erkek bulsun yok öyle hele bu devirde kadın erkek eşit güzellemeleri yapılırken hiç yok
Başka bir ilişkiyi de yürütmesi zor.Aynen aynen bir davranış alışkanlık haline gelince artık karşı taraf takmıyor artık. Arkadaş özür dilese de bu huyunu değiştirmediği sürece yürümez bence bu ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?