ağlıyorum =(

hatice06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
45
0
96
33
Belçika
cok zor bişeymiş insanın aynı evde yaşadıgı birinden nefret etmesi kardeşimden nefret ediyorum nişanlıyım eşim belçikada ben türkiyedeyim onun uzaklık sıkıntısını cekerken bide kardeşim hiç sevemiyorum sevmeye calışsamda olmuyor sırf bu nedenlede istedim uzaklara gitmeyi eşim çokiyi bambaşka yeri onu cok seviyorum ama kardeşim yine yapıyor yapacagını ben ondan uzak olmak istedikçe yine beni mutsuz etmek için herşeyi yapıyor dügünüm için planlar yaparken bide onunla ugraşıyorum başım agrıyor nefret ediyorum ondan eşimin kardeşine takmış kafayı dügünde yakınlaşıcak kesin ya gelirse yanıma hareketlerini davranışlarını sindiremiyorum gelsin istemiyorum yanıma annem babamda düşünüyorlar kardeşim için onu nasıl yapıcam bilemiyorum konuşmak istemiyorum onunla nasıl birisi oldugunu bilmiyor kimse anlatamıyorum kimseye hep kötülermi kazanmak zorunda görsünler artık nasıl birisi oldugunu Allahım yardım etsin dua edin ne olur dua etmekten başka bişey yapamıyorum herkesin çok ayrı derdi var buda dertmi dersiniz ama cok cok kötü bişey her gece düşünmekten bıktım artık Allahım ne olur yardım et

Kardeşinden neden nefret ediyorsun? Sebebini pek anlayamadım.. Kardeşden nefret edilir mi! Enteresan geldi açıkçası..Uzaklara gidince çok özlersin.Her kardeşin arasında sorunlar olur ama aşılır bir şekilde..Kardeşine bu derece nefret beslemen için çok önemli bir sebebin olmalı..

canım biraz daha açıklayıcı olursan ben ve arkadaşlar duruma daha iyi hakim olup yorum getirebiliriz, mesela biraz anlatmaya çalış nasıl biri kardeşin,neler oldu aranızda

kız 17 yaşında nefret etmiyordum aslında ama son 6 aydır filan böyle bende öncelerden bilmiyordum bi gün bilgisiayarı karıştırıyordum gizli bi dosya gördüm açtım kardeşimin uygunsuz fotografları telefonunu karıştırdım igrenç mesajları ve bunu kimse bilmiyor kime nasıl söylenirki cıktıgı bicok kişi... konuşsamda o kadar güzel rol yapıyorki tamam diyor sonra bi bakıyorum yine aynı aslında dışardan bakınca kimse anlamaz bizleri bile evin içinde kandırabiliyor dışı başkalarını içi beni yakıyor

Bunları görüyorsun ve kardeşine doğru yolu gösterip yardımcı olacağına nefret edip kaçıyorsun.. Çok ilginç!!

aynı şeyibende düşünürdüm ama kaçmıyorum ki ben yardımı istemiyor bana karışamazsın büyük degilsin sen aramızda bi yaş var diyor böyle diyen birisine nasıl yardımcı oluyum yapmayın yaşadıgımı anlamıyorsunuz sizde haklısınız

sadece bu yüzden nefret etmiyorsundur bence......belki sanada bişeyler yapmıştır.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil kardeşide olsa...

evet tamda onun yaşına yakışır cümleler 17 hata yapmaya çok müsait bir yaş.. genç kızlar her söyleneni kötüye çeker bu kadar kolay pes edilmez!
Bu arada sizin yaşınız kaç?

kardeşinden nefret etmek yerine onu düzeltmeye çalışmak daha mantıklı değil mi? sorun senin aşamayacağın bir konuysa büyüklerine havale et...kardeş bu hayat boyu onu düşüneceksin... silip atamazsın... uzağa gitsen de yarın bir yanlış yaptığında hepiniz üzüleceksiniz... daha çok genç.... çok cahil.... bir yol göstereni olmalı....

evet düzeltmek mantıklı olan ama düzelmeyen birini daha nasıl düzelticem ki pes ediyorum artık 6 ayda hayattan nefret ettirdi

ama böyle bir orda bir burda konu olmaz..editör arkadaşlara söyle konuyu birleştirsinler...
bizde nereye yorum yapıcagımı şaşırmıyalım

bnm kardeşim öyle uygunsuz şeyler yapıcak medeniyet falan dinlemem kırarırm kemiklerini ben çok katıyım bu tür şeylerde olmazz herkesin aklı var neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilecek yaşta kardeşin yüzüne karşı dile getir bunu gerekirse kanıt topla annene söyle bşaı boş koymasın şu annelerde çocuklarını yahuu o kıza yazık mazallah böyle başlar böyle giderr lmaz:

benim en yakın arkadaşım ve kız kardeşi var,aralarında 1 yaş var aynı sizin gibi.
hiç anlaşamazlardı.yerlerdi birbirlerini.
kardeşi ablasının hiçbir dediğini yapmaz karşı çıkardı illa ki.(doğru da olsa)
ama arkadaşım hiç taviz vermezdi,sert davranırdı,zorla da olsa başına vura vura öğretirdi doğruyu.
bir kaç sene sonra kardeşi baya düzelme gösterdi.laf dinlemeye başladı.
sizin kardeşiniz de şöyle bi 20sine falan gelsin aklı başına gelecektir.
siz de küçüksünüz daha. ama sonuçta ablasınız.ondan nefret etmeyin. hepimizin kızdığı zamanlar olur ama kardeş kardeştir en nihayetinde.
şimdi sizin aranızda tam olarak neler yaşanıyor bilemeyiz.
ama belli ki siz kin boyutunda nefret ediyorsunuz.
ona biraz yakın olmaya,arkadaş gibi davranmaya çalışın.
belki sizin ona olan bu denli nefretini fark ettiği için o da hırçınlaşıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…