ağlıyorum =(

bende kizkardesimin surekli pesindeyim bir hata yapsa duzeltmeye calisirim ornek olmaya calisirim kizarim kuserim belki ama o benim KARDESIM. ne kadar ayip yazdigin seyler yok gelmesin yanlis dusuncelerden korkuyorum vs. boyle insanlarin olduguna inanamiyorum bir insan kardesinden bu kadar nefret edebilirmi. bana kalirsa sen onu kiskaniyorsun ayrica yazilarinin hepsini okudum 18yasindaymissin zaten , nasil evleniceksin cok merak ettim cunku buyuyememissin sende daha .. yazik diyorum baska birsey demiyorum, yaptigin cok buyuk ayip bunu unutma. eger o kiz daha fazla hata yaparsada sorumlusu sensin , uzaklara gitmekle sorunlar hallolmuyor

cnm bence kardeşinin böyle bir durumda olmasında seninde suçun var nasıl hemen pes ettin alamıyorum demekki şimdiye kadar ilgilenmemişsin şimdiden sonra kardeşinde istemiyor ilgini birde şunu düşün kardeşine gelicek her laf sen dahil bütün aileni etkileyecek bence bir çözüm yolu bulup kardeşinle aranı düzelt bence

Ne demek nefret ediyorum !!

ınsan kardesinden nefret eder mi?lmaz:

Tamam yaptıkları dogru degil ama konusarak yönlendirebilirsin onu ..

Nefret etmek cozum olsa devam et diyecegim ama..
Kardesin yasi itibari ile seni rahatsiz eden davranislarini marifet saniyor.Onun dogrusu bu yasi dolayisi ile.Ama inan bana senin neftet ettigini hissettiginde daha da asilesecektir.Ki hissetmistir de,
Madem sen ablasin sen alttan alacaksin, yaklasmaya calisacaksin ona,onun da anladigi tatli bir dil mutlaka vardir degil mi?

siz nasıl ablasınız yaa.
insan ancak düşmanı için yazar bunları.
yok msn'den uygunsuz konuşuyormuş da bilmem ne.
bir abla kardeşi yalnış yalnış yapıyor diye böyle kötü kalpli düşünebilir mi?
nasıl birisi olduğunu bilmiyor, kesin kaynıma asılacak falan derken sanki namussuz birinden bahsediyor gibisiniz. çok ayıpladım sizi çook.
siz yardım etmeye çalışacağınıza, sırtınızı dönüp gidiyorsunuz.
benden uzakta olsun da ne halt ederse etsin diyorsunuz.
insan üzülür, yanlıştan döndürmeye çalışır, çabalar, doğruyu göstermek için gayret eder.
üzgünüm ama sizin gibi ablası varken başka düşmana ihtiyacı yok kardeşinizin elphin:

evet düzeltmek mantıklı olan ama düzelmeyen birini daha nasıl düzelticem ki pes ediyorum artık 6 ayda hayattan nefret ettirdi

iyi dayanmışsın-tatlicadiarzu-

siz kardeşinizden nefret ediyorsunuz peki ya diğer ablası da aynı düşücede mi? diğer konunuzda bi ablanız daha olduğunu söylemiştiniz yanılmıyorsamCADIARZU

allah allah kardeşten nefret edildiğini görmemiştim...lütfen onunla ilişkini koparmak yerine yakınlaşmaya çaliş...bişey gelse başınıza ilk yanacak olan sizler olursunuz

KardeŞın hata yapıyor dıye ondan nefret mı edıosun?
Hatasını dÜzeltemıyorsan bıle bu onun hayatı neden nefret edıosun?

Bana yazacak birşey bırakmamışsın esmeraldacım...
Katılıyorum...
Ayrıca, konu sahibi arkadaş bence sen kardeşini kardeşin de seni kıskanıyor.
Birbirinizin değerini seneler sonra anlayacaksınız...
Nişanlıyım demişsin eş herşeyin yerini özellikle ailenin yerini DOLDURAMAZ.
Öncelikle bunu öğrenmekle başla olur mu?
boshayallersmile
Annen baban vefat edince sana miras 2 kız kardeşin olacak ona göre birbirinizi anlamaya çalışın...

Allah önce size akıl fikir versin diyorum.

Benim kardeşim bu dediklerinizi yapacak; imkanı yok ona ne böyle bir öfke duyabilirim ne nefret edebilirim,ne de sırtımı dönüp gidebilirim... Ne de ben böyle birşey yapsam,ablam sizin yaptığınızı yapabilir...

Kusura bakmayın ama sizi çok kınıyorum... Ha,belki başka sorunlar vardır bilemeyiz.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir.Ama söz konusu sizin canınızdan bir parça ise, üstelik hataların eşiğindeyse ona yardımcı olmak kardeşlik olayı bir yana; sizin insanlık görevinizdir.

Onu dışlayıp arkasında durmamakla o kızın yanlışlarına sizde ortak oluyorsunuz.

aranızda ne varda bu kadar nefret edıyorsunuz..anlayamıyorum..bunu hıssetsen de dıle getırmen gerçekten cesaret ıster yanı...
çok ararsınız bırbırınızı çookkk...
allah aratmasın tabii..

Bu ne ya saka gibi,ya eksik bisiyler anlatiyosunuz yada sorun kendinizde.evet lkardesiniz bazi problemler yapmis olabilir sizde düzeltmeye calisin,yardimci olun..nefret ederek kacmayin hemen,cok kinadim sizi coook.ne olursa olsun kardesiniz o sizin.Rabbin böyle yasatmasin kimseye cok ilginc geldiniz bana.ki daha sizin yasinizda 19 mus..baya bi degisik.ayy gerildim sacmaladim.

Sen hele bir evlende git belcikalara.....o simdi nefret ettigin kardesini mumla ararsin....
aha bak buraya yaziyorum.

Ne olursa olsun, sen bir yasta büyük olsan onun ablasisin....madem böyle hatalarini gördün, öncelikle alip karsina güzelce konusman lazim, konustum olmadi diyorsan aninda anneni anlatacaksin herseyi.

Yarin öbür gün kardesin kötü bir yola düserse, allah korusun, kendine keske müdahale etseydim, keske birseyler yapsaydim, anneme söyleseydim demiceksmisin? Vicdanin rahat olucakmi?

Yapma güzelim, siz kardessiniz, anlasmazliklar olabilir, bazen sac saca bas basada gelebilirsini, ama ne olursa olsun siz ayni candan ayni kandansiniz! birinizin basina birsey gelse yine digeri üzülür.

Kardesinden nefret etme, aksine onu bagrina basmaya calis, dertlerinizi paylasin, bu günleri birdaha geri gelmicek......sonra cok aricaksin:çok üzgünüm:

Herzaman korkmusumdur ailesinden nefret eden insanalrdan!Kendi kan bagini bi kalemde silebilen kisielr bana hep tehlikeli gelmistir.Konusmayi deneyin o sizin kardesiniz illaki bi yol bulunur düzelir araniz.

Daha iki kardesde yaslariniz cok kücük, onun icin hersey sizler icin cocuk oyuncagi gibi geliyor. Ölesiye nefret, kin vs. vs.
Biraz daha olgunlastiginizda hersey rayina oturacak, ya cok bagli olacaksiniz birbirinize yada cok uzak olacak her iki taraf, herkes kendi hayatini yasar ama gencken kardesler daha evli degilken cok güzel firsatlari kacirmis olacaksiniz.
Hayirlisi...

Belçika'da koca bunu el üstünde tutacak aile yerine geçecek zannediyor.
Ondan mı acaba 18 yaşında evlenip gitme sevdası...
:umursamaz:

Kardeşin sonuçta sana değil kendine kötülük ediyor. Neden bu kadar nefret besliyorsun ki kardeşine.. Al karşına konuş yakında evlenip gurbete gidecekmişsin, beraber geçirdiğiniz zamanların kıymetini bilin. Eşim çok iyi beni ailemden daha anlıyor deyip eşini kardeşinin annenin babanın yerine koyma sakın. Kesinlikle bir olmaz hele gurbet elde insan ailesinin yokluğunu daha çok hisseder.

Yeni aile olma yolunda temeller atıyorsun, ama eşinle ailen olabilmeniz için yıllara ihtiyacınız var. Ailen eşinden önce vardı. Eşin iyi diye ailenle kıyaslamalara girme lütfen...

kardeşim ne olursa olsun isterse en kötü insan olsun KARDEŞTıR ya var mı otesı yok bence
sen ablasın anlatacaksın o senı dınlemesede elbet bırgun anlar senı her fırsatta al karsına konus yanlıs seyler yaptıgını ornekler ver herkes hata yapar
anlaşmazlıklar olabılır,dinlemeyebilir,pes etme ablasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…