cok zor bişeymiş insanın aynı evde yaşadıgı birinden nefret etmesi kardeşimden nefret ediyorum nişanlıyım eşim belçikada ben türkiyedeyim onun uzaklık sıkıntısını cekerken bide kardeşim hiç sevemiyorum sevmeye calışsamda olmuyor sırf bu nedenlede istedim uzaklara gitmeyi eşim çokiyi bambaşka yeri onu cok seviyorum ama kardeşim yine yapıyor yapacagını ben ondan uzak olmak istedikçe yine beni mutsuz etmek için herşeyi yapıyor dügünüm için planlar yaparken bide onunla ugraşıyorum başım agrıyor nefret ediyorum ondan eşimin kardeşine takmış kafayı dügünde yakınlaşıcak kesin ya gelirse yanıma hareketlerini davranışlarını sindiremiyorum gelsin istemiyorum yanıma annem babamda düşünüyorlar kardeşim için onu nasıl yapıcam bilemiyorum konuşmak istemiyorum onunla nasıl birisi oldugunu bilmiyor kimse anlatamıyorum kimseye hep kötülermi kazanmak zorunda görsünler artık nasıl birisi oldugunu Allahım yardım etsin dua edin ne olur dua etmekten başka bişey yapamıyorum herkesin çok ayrı derdi var buda dertmi dersiniz ama cok cok kötü bişey her gece düşünmekten bıktım artık Allahım ne olur yardım et
evet düzeltmek mantıklı olan ama düzelmeyen birini daha nasıl düzelticem ki pes ediyorum artık 6 ayda hayattan nefret ettirdi
siz nasıl ablasınız yaa.
insan ancak düşmanı için yazar bunları.
yok msn'den uygunsuz konuşuyormuş da bilmem ne.
bir abla kardeşi yalnış yalnış yapıyor diye böyle kötü kalpli düşünebilir mi?
nasıl birisi olduğunu bilmiyor, kesin kaynıma asılacak falan derken sanki namussuz birinden bahsediyor gibisiniz. çok ayıpladım sizi çook.
siz yardım etmeye çalışacağınıza, sırtınızı dönüp gidiyorsunuz.
benden uzakta olsun da ne halt ederse etsin diyorsunuz.
insan üzülür, yanlıştan döndürmeye çalışır, çabalar, doğruyu göstermek için gayret eder.
üzgünüm ama sizin gibi ablası varken başka düşmana ihtiyacı yok kardeşinizinelphin:
Sen hele bir evlende git belcikalara.....o simdi nefret ettigin kardesini mumla ararsin....
aha bak buraya yaziyorum.
Ne olursa olsun, sen bir yasta büyük olsan onun ablasisin....madem böyle hatalarini gördün, öncelikle alip karsina güzelce konusman lazim, konustum olmadi diyorsan aninda anneni anlatacaksin herseyi.
Yarin öbür gün kardesin kötü bir yola düserse, allah korusun, kendine keske müdahale etseydim, keske birseyler yapsaydim, anneme söyleseydim demiceksmisin? Vicdanin rahat olucakmi?
Yapma güzelim, siz kardessiniz, anlasmazliklar olabilir, bazen sac saca bas basada gelebilirsini, ama ne olursa olsun siz ayni candan ayni kandansiniz! birinizin basina birsey gelse yine digeri üzülür.
Kardesinden nefret etme, aksine onu bagrina basmaya calis, dertlerinizi paylasin, bu günleri birdaha geri gelmicek......sonra cok aricaksin:çok üzgünüm:
Bu nefretin sebebi sadece bunlar olamaz..
bu topicde eksik parça var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?