- Konu Sahibi gulserennn
-
başlığı görünce içim burkuldu bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde doğum tarihine 6 ağustos yazılmıştı ama malesef dış gebelikti yaşadığım(((
sağlıklı bi şekile bebişini kucağına alman dileği ile canım :)
bende 20 ağustos ta doğum yapıcam Allah izin verirse. tabi erken mi olur geç mi bilemeyiz. hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. okunması gereken ayetleri belirten arkadaşa teşekkürler okumaya çalışıcam, Yusuf yüzlü İbrahim ahlaklı bebeklerimiz olsun
bende 12 haftalık hamileyim
HAMİLELİKTE OKUNMASI FAYDALI DUALAR
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Doğumun kolay geçmesi içinyetel Kürsi,felak,nas.bide Kurani Kerimde Inşikak Suresinin Ilk 3 Ayetini Okuyun Rabbim Yardim Edecek Inş.
20 defa suya okuyup doğuma giderken içilince rahmin kolayca acılmasını sağlıyormuş.
Benim kuzucuğum da 24 ağustosta gelicek inşaallah ama sezaryen olacağı için büyük ihtimal bir hafta evvel alırız dedi doktor.
Rutin muayenemiz ayın onsekizinde ama ben dayanamayıp dün aile hekimine kaydımı yaptırmaya gitmişken sağlık ocağında muayene oldum erkek gibi gözüküyor dedi dr. Benim bi oğluşum var kız geçiyordu içimden ama yeter ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun uzun ömürlü olsun.
Yine de bu cihazlar yeterince hassas değil sen ayın 18 ini bekle dedi.
Allah herkesin dilediğini en hayırlı şekliyle nasip etsin.[/QUOTE
aayy canım benim çok sevindim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. bi kaç kez daha görün ayrı drlara. öyle hemen inanma. olmadı erkek doğur yaaaaaaa aslan gibi olsunlar inş. hem yaşımız genç sezeryan değilse gene yaparıs
merhaba ben de kısmetse agustosun 21 i gibi kucagıma alacagım..inşallah..cinsiyeti belli olan var mı? benım yarın belli olacak tabii gösterırse bizimki:) çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?