Ağustos 2011 anneleri

canım 18 haftalık daha nasıl korkayım
daha bebeğimi bile hissedemedim
sert tekmelerini bekliyorum da
o yüzden daha korkularım başlamadı
itiraf etmeliyim ki dün kasığımdan giren bir sancıyla irkildim ve nefes alamadım bian gözlerim yaşardı
dedim ki kendi kendime sanırım doğum sancısı bundan. çnkü çok farklı ve yüreğime kadar canım yandı öyle adet sancısı gibi değil yani
sen kaç aylıksın canım
cinsiyeti ne

17 hafta oldu benimde ama bende bel ağrısı çok özellikle gece sağ kalçama inanılmaz bir ağrı giriyor bacağımı oynatamıyorum ama olsun yinede o iyi olsun yeter şurda ağustosa ne kalde dimi ayrıca cinsiyetide kız :))

Son düzenleme:
merhaba,
bende Allahin izniyle agustosun ilk haftasinda dogum yapicam yarin tam 20 haftalik oluyor.. bunu buraya yazarken bile tuhafima gidiyor inanamiyorum anne olacagima.. Allah tüm bebek sahibi olmayi bekleyenlere nasip eder ins. Dogumda da bizlerin yardimcisi olur saglikli sihhatli dünyaya gelir bebislerimizzz :79:

bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi?

AMİN canım ilk hamileliklerde böyle oluyor sanırım bende inanamıyorum ama gerçek olan bu hamileyiz

bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi?

ah ahh hic sorma ben daha normal kontrollere bile gidemedim.. dogum icin almanyaya geldim sigorta kagitlari vs. olmasini bekliyorum ama sanirim yoldaymis haftaya ins gidebilirim doktora ins sagliklidir.. bir cogu cinsiyetini bile ögrendi bende en cok sagligini merak ediyorum..

AMİN canım ilk hamileliklerde böyle oluyor sanırım bende inanamıyorum ama gerçek olan bu hamileyiz

sanirim öyle biraz :) en gec agustos da anlarim gercek oldugunu :) hehe hamilelik danismanligina gidiyorum beni dogum kurslari olur ya oraya göndereceklermis.. sonra da jimnastik falan.. cevremde hic kimsenin gittigini duymadim da görmedim de.. bilmiyorum onu düsünüyorum hic de gitmek istemiyorum ama bakalim.. :))

halisecim canım kesinlikle git kursa spora bakma sen etrafındakilere herkes bu konuda bilinçli olmadığı içindir gitmemeleri.
bende yurt dışında doğumum olsun istiyorum ama nasıl gidebilirim ki?

halisecim canım kesinlikle git kursa spora bakma sen etrafındakilere herkes bu konuda bilinçli olmadığı içindir gitmemeleri.
bende yurt dışında doğumum olsun istiyorum ama nasıl gidebilirim ki?

evet annem de dogum hazirlik kursuna gitmemi söylüyor.. giderim gibi )
ben zaten almanyada dogdum büyüdüm oturum hakkim var ve bebegimin de oturum hakki olsun diye suan burdayim.. senin durumunu bilmedigim icin ne gibi bir bilgi verebilirim ki.. ?

canım hayırlısıyla gelir inşallah.
akrabalarımın büyük çoğunluğu orda.
ve yurt dışında öğrenciyim
ama almanya da doğum yapabilir miyim bilmiyorum
turlar gebeleri götürmüyor bildiğim kadarıyla

ucakla seyahat edebilmen icin doktordan kagit aliyorsun izin verirse ucabilirsin biliyorsun her gebelik farkli..
almanyada sosyal sigortan varsa dogum burda yapabilirsin yoksa sanmiyorum.. tam olarak bilmiyorum ama dogum yapabilsen bile bebegin oturum hakki olmuyor.. bunun icin annenin veya babanin alman vatandasi, veya ikisinden birinin süresiz oturumu gerekiyor.. abd de farkli sanirim hep oraya giderler ya dogum icn.. :))

canım sen de çok iyi biliyorsun ki
çocuk 21 yaşına geldiğinde anne baba ve kardeşlerini abd sağlık güvencesine alabilir.
dahası çocuk vizesiz giriş çıkış yapabilir, eğitim imkanlarından faydalanabilir.
kaygım endişemonun için çocuk geliştirebilsin kendini hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…