- Konu Sahibi gulserennn
-
Slm, ağustos 2011 de meleklerini kucağına alacak anneler, ben de allah izin verirse ağustos 10-15 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
amin allah bütün isteyenlere tattırsın bu duyguyu.
valla ben en son ultrasona girdiğimde söyledi kız diye gayet net dedi tabi ben anlamıyorum nasıl anladı kız olduğunu öğrendiğim anda pembeleri yığdımşu an 17 hafta oldu geceleri uyuyamıtorum ağrılardan bide ben alışmışım yüz üstü yatmaya e artık onuda yapmak yasak bi sağa bi sola dönüp duruyorum sabah kalktığımda yüzüm gözüm şiş uykusuzluktan göğüslerim acıyor yani zorluğuda var ama allahtan dileğim kızım sağlıklı olsun hayırlı bi evlat olsun başka bişi istemiyorum çünkü bu devirde çocuk yetiştirmek zor kardeşim
amin haklısın çok zor valla
bu ara dün bakıldı net erkek dendi
15 gün sonra gittiğimde başka hast düşünüyorum
bakalım orda ne denecek
allah herkesin miniğini bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
isteyen herkese de versin amiiiiiiiin
amin haklısın çok zor valla
bu ara dün bakıldı net erkek dendi
15 gün sonra gittiğimde başka hast düşünüyorum
bakalım orda ne denecek
allah herkesin miniğini bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
isteyen herkese de versin amiiiiiiiin
aminn canım sevindim öğrendiğine ama ben doğum yaklaştıkça korkmaya başlıyorum hadi hayırlısı sende yok zannedersem korku falan
canım 18 haftalık daha nasıl korkayım
daha bebeğimi bile hissedemedim
sert tekmelerini bekliyorum da
o yüzden daha korkularım başlamadı
itiraf etmeliyim ki dün kasığımdan giren bir sancıyla irkildim ve nefes alamadım bian gözlerim yaşardı
dedim ki kendi kendime sanırım doğum sancısı bundan. çnkü çok farklı ve yüreğime kadar canım yandı öyle adet sancısı gibi değil yani
sen kaç aylıksın canım
cinsiyeti ne
merhaba,
bende Allahin izniyle agustosun ilk haftasinda dogum yapicamyarin tam 20 haftalik oluyor.. bunu buraya yazarken bile tuhafima gidiyor inanamiyorum anne olacagima.. Allah tüm bebek sahibi olmayi bekleyenlere nasip eder ins. Dogumda da bizlerin yardimcisi olur saglikli sihhatli dünyaya gelir bebislerimizzz :79:
merhaba,
bende Allahin izniyle agustosun ilk haftasinda dogum yapicamyarin tam 20 haftalik oluyor.. bunu buraya yazarken bile tuhafima gidiyor inanamiyorum anne olacagima.. Allah tüm bebek sahibi olmayi bekleyenlere nasip eder ins. Dogumda da bizlerin yardimcisi olur saglikli sihhatli dünyaya gelir bebislerimizzz :79:
AMİN canım ilk hamileliklerde böyle oluyor sanırım bende inanamıyorum ama gerçek olan buhamileyiz
bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi?
AMİN canım ilk hamileliklerde böyle oluyor sanırım bende inanamıyorum ama gerçek olan buhamileyiz
halisecim canım kesinlikle git kursa spora bakma sen etrafındakilere herkes bu konuda bilinçli olmadığı içindir gitmemeleri.
bende yurt dışında doğumum olsun istiyorum ama nasıl gidebilirim ki?
canım hayırlısıyla gelir inşallah.
akrabalarımın büyük çoğunluğu orda.
ve yurt dışında öğrenciyim
ama almanya da doğum yapabilir miyim bilmiyorum
turlar gebeleri götürmüyor bildiğim kadarıyla
haklısın canım
abd deki presedür nedir onu da bilmiyorum kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?