Ağustos 2011 anneleri

anladim canim yani nedenimiz ayni sayilir.. :)) hayirlisi olsun hakkimizda.. saglikli sihhatli dünyaya gelsinlerde :)) acaip de canim SIKILIYOR ne yapsam.. (

Neyse ki artık 5 ay sonra yalnızlığımız allahın izniyle son bulacak.
Herşeyiyle sorumlu olduğumuz miniklerimiz bizimle olacaklar
rabbim korusun onları, kucağımıza almayı koklamayı sevmeyi hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

amin canım doğru söylüyorsun şimdi bile planlarımızı onlara göre ayarlıyoruz allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

kimsenini tembelleştiği yok ben hep giriyorum sen olmayınca konuşmak anlamsız bende sessizce çıkıyorum napiim..
nasıl gidiyor bebekle aranız iyi mi? tekmeler başladı mı

bende hayırlısıyla 17 ağustos ta anne olcam tetanoz aşısı yaptıran varmı içinizde

kimsenini tembelleştiği yok ben hep giriyorum sen olmayınca konuşmak anlamsız bende sessizce çıkıyorum napiim..
nasıl gidiyor bebekle aranız iyi mi? tekmeler başladı mı

bende hep yokluyorum da kimsenin bisey yazmadigini görünce senin gibi yapiyorum sessizce cikiyorum :)
tekmeler basladi evet uzandigim zamanlarda daha fazla hissediyorum artik :)) artik dönüyor mu geriliyor mu ne yapiyorsa :)) pazartesi de doktorda randevumuz var bakalim hayirlisi ne olacak :))
bir de hic kg almadigimi saniyordum 4 kg almisim haberim yok :)) senin nasil geciyor hamilelik?? hersey yolundadir ins. ?

canım ben tekme değilde daha çok karıncalanma şeklini hissediyorum o halde benim tekmelerini hissetmeme vaktim var. benim de herşey yolunda şükür.
bende maalesef almam gerekeni alıp üzerinize afiyet 5 ayda 5 kilo almışım bakalım bu girlakla giderse sonumuz ne olur, son aylarda daha fazla yeniyormuş yaaaaa

ben zaten zayif oldugum icin normalde kg aldigimi kar sayiyorum :)) dogumdan sonra da onlari vermeye hic niyetim yok :)) hehe keske kalsalar ama dogru yerde olurlarsa o kg lar tabi :))
ikimizinde oglu olacakmis hadi bakalim hayirlisi :)) ben yaklasik 3 haftadir hissediyorum hareketlerini son bir haftadir daha kuvvetli artik resmen belli ediyor kendini..
acaba benim oglusum cok mu yaramaz olacak

yerim onu ben yaaa...
sık sık okşa karnını ve konuş kuzucumla ki tekmelesin keyiflensin annesi
gözün aydın o halde canım.
benimde tekmelese artık, hissetmek istiyorum.
gerçi 2. aydan bu yana pıt pıt yaıyor ama o pıtpıtlar birde tekmeye dönüşse çok mutlu olacağım.
dr yeri geniş o yüzden geziniyor rahatça dedi biraz büyüsün hissedersin dedi. inş benimde senin gibi 21. haftada tekmelerrrrrr

ayy merak etme daha cok rahatsiz eder seni :))
en kisa zamanda gelir tekmeler ins :)) dur bak bir kac gün bile acayip fark ediyor bir kac gün sonra falan ne dicen bakalim :)) hehe

bende hayırlısıyla 17 ağustos ta anne olcam tetanoz aşısı yaptıran varmı içinizde

tetenoz aşısı 2 doz uygulanan bir aşı ilk dozu 5 aylıkken uygulanıyor ben 4 aylıkken doktoruma sordum bana 5. ayda yapıcaz biz gerekeni söylicez dendi bende nisan 10 nunda kontrole gidicem 5 ay doluyor aşı da yapılacak doktorun söylemine göre ama sizler yinede sorun doktorunuza ne zaman yapılacağını sorun

Son düzenleme:

nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bakalım yazdıklarına bakılırsa tekmeler şiddetlenmemiş:95:

haklısın canım
dr dedi
her türlü kontrolünü sana yakın sağlk ocağında yaptır diye.
yerini bulup gidicem bugün yarın sğlk ocağına.
sen nasılsın kaç haftalık oldun
nasıl gidiyor
ben sabak ayak bileklerimin aırı şişliğiyle uyandım
hala şoktayım
korkuyorum bakıncaaaa :120: :122:

nisan 10 da 20 hafta doluyor şu anlık karın kasılması ve kıpırdanmalar var ama ara ara sancı geliyor
o zaman karnımda hissediyorum kızımı onun haricinde herşey normal şişkinlik normaldir sonuçta karnında bir canlı var ağırlık karına geldikçe bacak ağrıları bel ağrıları ve bacaklarda şişkinlik olur kilo durumun nasıl ben acayip iştahlandım yiyom yiyom sonra çok yedim diyom midemde biraz da ha yer olsa kim bilir ne kadar yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…