Harikasın yelkenay,tebrik ediyorum ,dualarım seninle,dondurulmuslarina güven umarım her sey yolunda gidecek ve guzel haberler alacaz,ben bu topige başlarken bir motto yaptım kendime o bana güç verdi dedim ki ben elimden geleni yapıyorum artık 'olduğu kadar,olmadıgı kader' ama ne kadar şansımız varsa hepsini deneyeceğiz,yeterki Rabbim bize güç versin....
Umutlar yone baska bahara kaldi;( kocaman bir sıfır daha
canım sen ne yaptın, 2.testini yaptın mı?
canım ben p.tesi idrarda tekrar baktım çıktı birazdaha koyuydu üstelik pazar günkinden bugünde sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın çıkçak ama doktorum illa yarın tarihli yaptır derse özel hast. gidip tekrar yaptırıcam bakalım kısmet hayırlısı herşeyin bikaç gündür bende size üzüldüm eşimle bile konuştuk oda çok üzüldü hatta ismin hakkında yorum yaptı ismi canemmi diye tersten okuyunca öyle oluyoya dikkatimi çekmemişti dedim bende
:) eşin doğru tahmin etmiş, her şey güzel olsun sizin için ve kendini hiçbir şeye üzme, elbet benim de sıram gelecek sadece biraz daha geriden geleceğim, eğer dondurulmuşlarımla hamile kalırsam Allahın izniyle teorik olarak sizinkilerle aynı ayda olmuş olacak :))
Kızlar benim de bugün adet ağrılarım yoğun bir şekilde çoğaldı rahim bölgesinde özellikle sizce bu normel mi bugün 4.günüm
adet ağrısı derken bel ağrısıysa olabilir ama istersen doktoruna bi danış cnım
Kızlar benim de bugün adet ağrılarım yoğun bir şekilde çoğaldı rahim bölgesinde özellikle sizce bu normel mi bugün 4.günüm
topiğin başından gözgezdirdim,bu macera nasıl başlamış diye ağustos topiğimiz öğretmen doluymuş ben de ing.öğretmeniyim,çoğumuz hem kader hem meslek arkadaşıyız desenize
kizlar,
dondurulmuslara hazirlanirken endrometrium kalinlasmasina destek olarak yapabilecegimiz bitkisel kür var mi biliyormusunuz?
canım benim hayra yor, bebeğin yerleşiyordur belki ve pozitif ol, ben pek olamadım o yüzden çok düşünmemeni, hatta aklından çıkarmanı, seni zorlamayacak güzel gezintiler yapmanı, eşinle gitmeyi sevdiğiniz yerlere gitmeni tavsiye ediyorum, keşke üçlü koltuğa yapışmasaymışım diyorum şimdi, öpüyorum seni ve bebeşini....
Bu linki sana bilgi olsun diye verdim.Bende burdan okuyup,kullanmaya karar verdim.Ben aktardan küçük kavanoz şeklinde aldım.Markası aksu vital 20tl verdim süper doz olandan.İçinde bal-arı sütü-polen var.Aktar arı sütünü tek başına yiyemezsin ağır olur dedi.2 küçük kavanoz yedim.Bu marka oldukça pahalı sanırım iyidir.
evet canım aynen öyle, okullar kapalıyken yapmak istedim ben, ama şimdi kuzucuklarım olsaydı daha pozitif olurdum diye düşünüyorum, ben de türkçe öğretmeniyim, özledim haylazlarımı ya, beni kızdırmalarını bile özledim :)) neyseki ekim sonu gibi başlarsam onlar olacak...
Zaten çok fazla yatmadım hatta ben o yüzden dert ediyorum acaba yatmamakla kötü mu yaptım diye ve unuttuyorum inan ki ve sonra aklıma geldiğinde ay ağır kaldırmıştım ışte yükseğe uzandım diye kendime dert oluyorum ama bugün akşam üstü rahmime giren şiddetli ağrıdan dolayı rahatsız oldum adet ağrısı gibi inşallah onun içindir şuan yatıyorum ama ayakta daha çok ağrım oluyor gezmeye gelin'ce ilk iki gün sadece iğneye taksi ile gidip geldim ama iki gündür iğneye gıt gel derken 1saat yürüyorum ve hatta dün iğne çıkışı gittim bebeğime zibin aldım birde ip aldım yelek örüyorum şimdi senin test sonucunu alınca çok üzüldüm ve sanki kendim negatif almışım gibi üzüldüm morel olsun diye sırf yani bugün sabah kendimi ancak topladım
bazen çok plan yapıyoruz alahın hoşuna gitmiyor galiba,bende haziranda denedim hemen olcak ya sanki 2 ay evimde hamilelik geçiririm hem tehlikeyi atlatmış olurum diye düşünürken eylüle kaldım,artık hakkımızda hayırlısı
yeğenimi başka biri için üzersen bozuşuruz :) canım benim her şey Allahtan en kısa zamanda yeniden başlıyorum, ama yaptıkların güzel pozitif olmana sevindim, bu forumda okumuştum bayanın biri transferden 2 saat sonra 6 saat yolculuk yapıyor, 6 gün sonra arabası pert olacak kadar büyük bir kaza yapıyor ve yine de bebeği tutunuyor, demem o ki gelmek isterse gelir takılma o dediğin şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?