Suan beklemedeyim ama hic umudum yok;(
menac bıtanem toparlanmana cok sevındım dun senı cok taktım kafama esımede soledım sankı kendı sonucmu almıs gıbı bı ablamın bı kızkardesımın sonucunu almıs gıbı ınan cok uzuldum negatıf haberlere ınan cok uzuluyorum benımde umudum yok bende sımdıden dondurulmuslara guvenıyorum benım merak ettgm benmde tutmazsa hmn onumuzdekı adetle dondurulmusa baslıyomuyuz canım bende ara vermek ıstemyrm 2 tane var dondrulmus umudum onlar
Umutlar yone baska bahara kaldi;( kocaman bir sıfır daha
az önce arı dünyası ile görüştüm telefonda. 1kg arı sütü-300TL-650TL kalitesine göre. polen de 2kg almam gerekirmiş o da 2kg-140TL çok pahalı değil mi sizce de. ayrıca eşimde problem olmasa da ikimizin kullanması gerekirmiş. 50 günlük kullanım için uygunmuş. ne diyosunuz bu fiyata
Ne desem boş.Kısmet değilmiş.Hayırlısı başka bir zaman demekki.Durmak yok, yola devam.Sabır herşeyi çözüyor.İnşallah ilerleyn zamanlarda güzel haberlerini alırız.opuldunUmutlar yone baska bahara kaldi;( kocaman bir sıfır daha
yok canım kanda hala baktırmadım ama estrofem kullanıyorum onun adeti geciktirdiğini okudum biyerde bugün ben de ilaçları kestim. bakalım 1-2 gün beklerim adet olmayı. sen de bu verdiğin linkteki arısütü-bal-polen karışımlarından mı kullandın. çünkü pek çok yerde var ama içeriği karışım oranları farklı. bu markayı mı tavsiye ediyorsun?
kızlar topiğinizin listesi var mı??
kim hangi merkezde tedavi oluyor ve sonucu nedir merak ettim de..
2.deneme için yer arayışınayım bwlki fikir verir bana..
canım inş. son negatifin olur sabredip dua etmekten başka ne yapabiliriz bilmiyorum ama senin için dua edicem canım diğer ark.lar içinde ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?