Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

menac bıtanem toparlanmana cok sevındım dun senı cok taktım kafama esımede soledım sankı kendı sonucmu almıs gıbı bı ablamın bı kızkardesımın sonucunu almıs gıbı ınan cok uzuldum negatıf haberlere ınan cok uzuluyorum benımde umudum yok bende sımdıden dondurulmuslara guvenıyorum benım merak ettgm benmde tutmazsa hmn onumuzdekı adetle dondurulmusa baslıyomuyuz canım bende ara vermek ıstemyrm 2 tane var dondrulmus umudum onlar

Allahın izniyle dondurulmuşlara ihtiyacın kalmaz umarım, 2.adetinle başlayabiliyorsun en erken canım, ben mesela bu ay adet olacağım bir dahaki adetimde başlayacağım, yani sadece 1 ay ara vermiş oluyorsun, ama lütfen bu düşünceleri at kafandan şimdiden kurma kendi kendine, Allah mutlu haber almayı nasip etsin sana, öpüyorum

bugun 5.gunum ne agrım var ne bıseyım ben anlamdım bıgun agrım oluyor dger gun hiçbisey yok.. dua etmekten baska bıseyım yok rabbım kendınden baska kapılar aratmasın dermansız dert vermesın..

Umutlar yone baska bahara kaldi;( kocaman bir sıfır daha

şu anda seni o kadar iyi anlıyorum ki, ne desem boş acını dindiremem, ama biliyorum ki yine kendi acınla sen başa çıkacaksın, pes etmeyeceğini de biliyorum, bir gün özlemimizin biteceğine de inanıyorum...

az önce arı dünyası ile görüştüm telefonda. 1kg arı sütü-300TL-650TL kalitesine göre. polen de 2kg almam gerekirmiş o da 2kg-140TL çok pahalı değil mi sizce de. ayrıca eşimde problem olmasa da ikimizin kullanması gerekirmiş. 50 günlük kullanım için uygunmuş. ne diyosunuz bu fiyata

avokado da dogurganligi artiriyomus.bunuda dene istersen..

kızlar mrblar dr kontrolünden geldim son gonalf iğnemi vurdum bu akşam 23:00 de çatlatma iğnem vuruncak p.şembe sabah 8:30 da yumurtalarım toplancak pazar ya da p.tesi de transferim olucak inşallah kaliteli döllenir tutar bebişlerim...hiç bişey hissetmiyorum olumlu olumsuz...yumoşlarım bu sabah 17/18/19 mm olmak üzere 18 yumşum varmış.öğlenki iğneyle 2 milim daha büyür dedi doktorum.kasıklarım çok zonkluyo ağrıdan göbeğim morardı iğnelerden...bugün adetmin 10.günü 8 gün iğne kullandım doktorum çok çabuk cvp aldık ve ilk tedavisi biten sen oldun dedi.tam vücudumun yumurtlama zamanı transferim olucakmış..dua edin bana inşallah tutar negatifleri görünce çok koydu bana ya inan sizin üzüntünüzü yaşıyorum...

kizlar,
dondurulmuslara hazirlanirken endrometrium kalinlasmasina destek olarak yapabilecegimiz bitkisel kür var mi biliyormusunuz?

Bu linki sana bilgi olsun diye verdim.Bende burdan okuyup,kullanmaya karar verdim.Ben aktardan küçük kavanoz şeklinde aldım.Markası aksu vital 20tl verdim süper doz olandan.İçinde bal-arı sütü-polen var.Aktar arı sütünü tek başına yiyemezsin ağır olur dedi.2 küçük kavanoz yedim.Bu marka oldukça pahalı sanırım iyidir.

kızlar topiğinizin listesi var mı??

kim hangi merkezde tedavi oluyor ve sonucu nedir merak ettim de..

2.deneme için yer arayışınayım bwlki fikir verir bana..

Jinemed Bursa veya İstanbuldaki Tekzen Çamlıbel'in bulunduğu jinemed.İzmirdeysen kent hastanesi dr.israel bey

canım inş. son negatifin olur sabredip dua etmekten başka ne yapabiliriz bilmiyorum ama senin için dua edicem canım diğer ark.lar içinde ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…