herkese destegi icin tsk ederim..ben birkac aya ara verecegim bedenen ve psikolojik olarak cok yoruldum.6 ayda 2 asilama 2 tup...moonlight 35 senden israel by ve ekibi ile ilgili daha detay bilgialmak istiyorum ama..ben bi kez ona gittim cokciddi ve az konusan biriydi..zaten ondan sonra irenbeye karar vermistim. ama sen cok iyi diyorsun..anlatan detay veren bilgilendiren biri mi? be gercekci mi gereksiz umutlanmak istemiyorum..seinke benim problem de aynk..belirsiz infertilite..ondan senin yorumlarin benim icin cok onemli..sevgiler
Sorma venema tecrübesizliğimize mi yoksa saflığımıza mı denk geldi embriyo kalitesi nasıl diye sormadık :44: sadece transfere çağırıken yumurta iyi şu gün transfer yapalım dediler.Sana embriyolog kalitesiz dediğine göre demekki benim embriyoda problem yokmuş ki bişi demediler.Arı sütü-bal-polen şiddetle tavsiye ediyorum.günde 3kez yemeklerden önce.iyi bir marka al.ben 10 ağs.yaptırdım transferi tabi 2-3 günde bir jinemedteydim.Belkide karşılaşmışızdır.Senin embriyo kaliten nasıldı. Biz kesin karşılaşmışızdır seninle Jinemedde :44:
Çok yeniymiş dahaherkese selam benim cumartesi günü transferim oldu ama sağ kasığımda bacağıma vuran bir ağrı var göğüslerim adet olacakmışım gibi şişti karnımda şiş ve gergin en son 4 ağustosta adet oldum allahım korkuyorum yok sa adet mi olacağım ilkinde test gününden 3 gün önce adet olmuştum yine olursambu belirtiler tutmadığınımı gösterir
Sorma venema tecrübesizliğimize mi yoksa saflığımıza mı denk geldi embriyo kalitesi nasıl diye sormadık :44: sadece transfere çağırıken yumurta iyi şu gün transfer yapalım dediler.Sana embriyolog kalitesiz dediğine göre demekki benim embriyoda problem yokmuş ki bişi demediler.Arı sütü-bal-polen şiddetle tavsiye ediyorum.günde 3kez yemeklerden önce.iyi bir marka al.ben 10 ağs.yaptırdım transferi tabi 2-3 günde bir jinemedteydim.Belkide karşılaşmışızdır.
Senin durumun inan benimkinden daha iyi.Hormonlar normal,yumurta kalitesini de bal karışımıyla halledersin.
Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın! bu linke bak istersen
Sen kanda baktırmadın mı hala?
Bu sabah yine idrar testi yaptım ve sonuc negatif;( suan yoldayim esim zorla teste götürüyor belki bir umut diye;((
Bu sabah yine idrar testi yaptım ve sonuc negatif;( suan yoldayim esim zorla teste götürüyor belki bir umut diye;((
herkese günaydın kızlarr..
negatif alan arkadaşlarım sizi çok iyi anlıyorum..
yılmak yok yeniden umutla yolumuza devam edeceğiz..ama kendimize biraz zaman...
ben de temmuzda 1 aşılama ağustosta da 1 tüp bebek denemesi yaptık ikiside negatif..
aslında bizim aşılamalık durumumuz yokmuş ama burdaki zonguldaktaki dr bişeyden anladığı yok yaptı işte..
adı da aşılama yaptırdık oldu..
tüp beeği de ankarada yaptırdık..
ben öğretmenim vede bu yıllık tüp bebek denemesi benim için kapandı..memleketimize döndük okullar açılıyor..şubat tatilinde 15 gün tatil var 15 günde rapor alabilirsek bir ihtimal 2.denememizi yapacağız ama bilmiyorum..inş.kısmet olur..
bizde eşimde problem var sperm sayı ve hızı az..
yeni denemeye kadar bende boş durmak istemiyorum eşime proxeed plus ve havuç kürü+keçiboynuzu kürü içireceğim..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah tek duam dileğim bu kızlar..
günaydın kızlar nasılsınız ?
bu sıcaklarda ben napıcam evde derken buz gibi oldu hava başka bişey istesem olcakmış valladondum sabah sabah
yarensardunta,tugbasinop arkadaşlarımızın bugün test günü inşallah onlardan güzel haberler alıcaz
menac cnm agladın üzüldün bizlerde çok üzüldük ki hala test gününü bekliyorum umudum var senden arkadaşım ama ayaga kalkmana ,ğüçlü olmana çok sevindim cnm.allah tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.
lilymeredin cnm hep aklımızdasın dualarımızdasın cnm çabuk dön bebeğinede kendinede ii bak.
kızlar benimde yavaş yavaş hazırlanmam lazım 8:30 da evden çıkıcaz inşallah bende hayırlısıyla bebeklerimi alıp gelicem .dualarınızda benide anın .allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.amin.
Benimde başımdan benzeri bir olay geçti tüplerim kapalı imiş iki kere aşılama yaptılar... Küçük yerlerde malesef böyle oyalıyorlar insanı... Sırf bu yüzden tayin isteyip Konya'ya geldik. Büyükşehirde imkan daha fazla diye. Allah yardımcın olsun canım... Bu arada branşın ne?
evet canım haklısın..küçük yerlerde hem hastane imkanları sınırlı hemde dr lar günü geçiştirme derdinde..
olan bizlere oluyo malesef..
çok iyi yapmışsın tayin istemekle merkeze de çıktıysa orda uzuun süre kalırsınız ne güzel..
biz evlenince buraya geldik daha uzun zaman burada gibiyiz puanımız az hiç bi yere yetmiyo..
zonguldakın ilçesindeyiz birde üstelik
aslında doktor hastane gibi durumlar olmasa buralar çok güzelll doğal yeşil deniz..
ama aşılama tüp bebek vs imkansızzz...
gerçi ailem ankarada imkan bulduk oraya gittikte ne oldu gene tutmadı kısmet olmayınca olmuyo işte..
bu kez kısmetimizi istanbulda denemeyi düşünüyoruz laboratuvarları daha gelişmiş merkezlerin.erkek infertilitesinde oldukça iyilermiş vs bakalım..bebekler gelsinde heryere gideriz..
bu arada bıranşım giyim üretim teknolojisi cnm..kız meslekteyim..
senin??
canımcığım....ne diyeyimmm bilemiyorum 3. denemem bu benim ilk denememde 24 yaşındaydım o ilk negatif beni çok yıprattı yaşadığım şehirden bile kaçtım elimde avcumda hiÇ paramız kalmadı tekrar yaptırabilmek için 2yıL yemedi içmedim 2i denememde tam 4 tane5.gün transferi yapıldı.sonuç pozitif oldu 3. ayını doldurmadan ağır grip geçirdim ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kadım 6 ay kabusarla yaşadım çocuğuma bişey olacak diyeo ok güçlü çıktı ... bak şu an kıızımm SUu var ..eşimin hiç olmayan sipermlriyle yüzde şansla 3yıl aradan sonra hamile oldum olmadı 3.5 ayda kürtaj sıcaklığını hissede hissede gönderdim tüm bunlara rağmen gücÜmü topladım tekrarr dedi ... buyaşanılalar bir dağ bazen hızlı tırmanıyoRsun bazen çoook hızlı en aşağıya düşüyoRsun yeterki ayağa kalmayı bilmek lazım...OKADAR EMİNDİMKİ SENİN HAMİLE OLDUĞUNA HALA İNAAMIYORUM... KUZUMMM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK ....
Suan beklemedeyim ama hic umudum yok;([/QU
rabbim inş. güzel haberlerinle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?