Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

hiç üzülme yalnız değilsin. ben de 2 aşılama 2 tüp bebek yaşadım. önce sebepsiz inf. dediler. son tüp bebekte yumurtalarımın geç olgunlaştığı ve kalitesiz olduğu çıktı ortaya. benim de ara vermem gerek tedavileri. maddi manevi çok yıprandım zaten. ama bu arada da boş durmayı düşünmüyorum açıkçası. hayıt tohumu, civan perçemi ve aslan pençesi bitkilerinin çayı hormonları çok güzel dengeliyormuş. ve arı sütü-polen-bal karışımı da yumurta kalitesini artırıyomuş.dhea da kullanıyodum zaten. böyle bizim gibi olup bunları kullanarak çok hamile kalan var forumlarda. belki de kendiliğinden oluverir. şimdi bu bitkileri nasıl kullanmam gerektiğini araştırıcam. üzülme sıra bize de gelecek

Senin embriyo kaliten nasıldı. Biz kesin karşılaşmışızdır seninle Jinemedde :44:
Sorma venema tecrübesizliğimize mi yoksa saflığımıza mı denk geldi embriyo kalitesi nasıl diye sormadık :44: sadece transfere çağırıken yumurta iyi şu gün transfer yapalım dediler.Sana embriyolog kalitesiz dediğine göre demekki benim embriyoda problem yokmuş ki bişi demediler.Arı sütü-bal-polen şiddetle tavsiye ediyorum.günde 3kez yemeklerden önce.iyi bir marka al.ben 10 ağs.yaptırdım transferi tabi 2-3 günde bir jinemedteydim.Belkide karşılaşmışızdır.
Senin durumun inan benimkinden daha iyi.Hormonlar normal,yumurta kalitesini de bal karışımıyla halledersin.
Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın! bu linke bak istersen
Sen kanda baktırmadın mı hala?

Çok yeniymiş daha o belirtilerin çoğunluğu kullandığın ilaçlardan.progesteron bacak ağrısı yapabiliyor.o kadar hormon alınca vücudun dengesi bozuluyor haliyle.

Kızlar gerçekten çok üzüldüm hepiniz için de negatif olmasına o kadar üzüldüm ki düşünün yani hiç nete girmek bile istemedim allah yardımcınız olsun inşallah son negatif.iniz olur ve bundan sonrada hep mutlu olursunuz

yok canım kanda hala baktırmadım ama estrofem kullanıyorum onun adeti geciktirdiğini okudum biyerde bugün ben de ilaçları kestim. bakalım 1-2 gün beklerim adet olmayı. sen de bu verdiğin linkteki arısütü-bal-polen karışımlarından mı kullandın. çünkü pek çok yerde var ama içeriği karışım oranları farklı. bu markayı mı tavsiye ediyorsun?

kızlar sonuçlarımız ne olursa olsun bırakmayalım birbirimizi insan yanlızken depresyona girme eğilimi daha da artar zaten bizden başka konuşacak insannımız yok çünkü anlayan yokbizleri....
yılmak yok bu bir sabır savaşı ve biz kazanacağız allahın izniyle

Bu sabah yine idrar testi yaptım ve sonuc negatif;( suan yoldayim esim zorla teste götürüyor belki bir umut diye;((

venema tsk ederim ben de arastirayim onlari...herkese bol sans benim gibi umutlari sonraya kalanlara da sabir diliyorum..

herkese günaydın kızlarr..

negatif alan arkadaşlarım sizi çok iyi anlıyorum..
yılmak yok yeniden umutla yolumuza devam edeceğiz..ama kendimize biraz zaman...

ben de temmuzda 1 aşılama ağustosta da 1 tüp bebek denemesi yaptık ikiside negatif..

aslında bizim aşılamalık durumumuz yokmuş ama burdaki zonguldaktaki dr bişeyden anladığı yok yaptı işte..
adı da aşılama yaptırdık oldu..

tüp beeği de ankarada yaptırdık..

ben öğretmenim vede bu yıllık tüp bebek denemesi benim için kapandı..memleketimize döndük okullar açılıyor..şubat tatilinde 15 gün tatil var 15 günde rapor alabilirsek bir ihtimal 2.denememizi yapacağız ama bilmiyorum..inş.kısmet olur..

bizde eşimde problem var sperm sayı ve hızı az..
yeni denemeye kadar bende boş durmak istemiyorum eşime proxeed plus ve havuç kürü+keçiboynuzu kürü içireceğim..

Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah tek duam dileğim bu kızlar..

Son düzenleme:

Benimde başımdan benzeri bir olay geçti tüplerim kapalı imiş iki kere aşılama yaptılar... Küçük yerlerde malesef böyle oyalıyorlar insanı... Sırf bu yüzden tayin isteyip Konya'ya geldik. Büyükşehirde imkan daha fazla diye. Allah yardımcın olsun canım... Bu arada branşın ne?

Allah tamamına erdirsin arkadaşım...

evet canım haklısın..küçük yerlerde hem hastane imkanları sınırlı hemde dr lar günü geçiştirme derdinde..
olan bizlere oluyo malesef..
çok iyi yapmışsın tayin istemekle merkeze de çıktıysa orda uzuun süre kalırsınız ne güzel..
biz evlenince buraya geldik daha uzun zaman burada gibiyiz puanımız az hiç bi yere yetmiyo..
zonguldakın ilçesindeyiz birde üstelik
aslında doktor hastane gibi durumlar olmasa buralar çok güzelll doğal yeşil deniz..
ama aşılama tüp bebek vs imkansızzz...

gerçi ailem ankarada imkan bulduk oraya gittikte ne oldu gene tutmadı kısmet olmayınca olmuyo işte..

bu kez kısmetimizi istanbulda denemeyi düşünüyoruz laboratuvarları daha gelişmiş merkezlerin.erkek infertilitesinde oldukça iyilermiş vs bakalım..bebekler gelsinde heryere gideriz..

bu arada bıranşım giyim üretim teknolojisi cnm..kız meslekteyim..
senin??

Ben edebiyat öğretmeniyim canım...

çok teşekkür ederim desteğin için, inan ilk başta çok üzüldüm ama şimdi gerçekten iyiyim 2.adetimle başlıyorum yine yeniden, olmadı bir daha dermansız dert değil ki, sadece hemen olsun istiyoruz, dedeğin gibi tutsaydı ve düşükle sonuçlansaydı belki daha çok üzülecektim, o yüzden çok da takılmıyorum, yok niye tutmadı, yok ben şunu yapmadım ondan oldu hepsi boş, daha bir ümitle başlıyorum ya, pes etmek yok, Allaha bin şükür bu imkanları bulamayan tüp bebek yaptırma hayali bile kuramayan insanlar var, eşim yanımda üzülmeyeyim diye üzülmüyormuş gibi yapıyor, en büyük destekçim bir gün bile öf demedi, olacak inanıyorum, tüm yaşadıklarımızın bir nedeni var buna da inanıyorum... Allah ailene mutsuzluk yaşatmasın öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…