yaaa bende agrı falan kalmadı ara ara oluyo ole cok yogun degıl bu salı nasıl gelck bılmyrmm dayanamayıp 10.gun ıdrarda bktrcm valla
Hayırlısı olsun.İnşallah Allah gönlüne verir.Çocuk için okunacak dualar var,onları okuyabilirsinkızlar benimde 30 unda transfer olucak.Allah yardımcımız olsun inşallah.dua edin nolur....
BCG hormonu 11.gün hamileliği belirleyecek kadar kanda yükselmiş oluyor.Kesin sonuç alırsın.Hayırlısı olsunBen'im 5.gün ebriyosu ve transver gününü de sayarsak 12gün test istediler ve test tarihim ayın 5'i ama ben 4.ünde yaptırıcam yarın pazartesi
Yumurtam ne kadar kaliteliydi inan hiç bilmiyorum.Çünkü sormayı akıl edemedim.Bende yok yok :) rezerv azlığı , yüksek FSH , rahim incelmesi , yumurtalığın her ikisinde 5cmlik kist.Ben herkese şiddetle tavsiye ediyorum karışımı.Hesaplı olsun dersen aktardan al dene.Gelecek ay yumurtaların ne kadar iyi dr. soyler zatenya canım valla arıdünyasındaki çok pahalı bira üstüne koysam bi aşılama parası:) eşimle konuştum alalım dedi ama seninki de iyiymiş valla bak şimdi kararsız kaldım. senin yumurta kalitende sorun yoktu sanırım sadece rezerv mi azdı?
Forumda herkes kendinde belirti arıyor acaba diyerek bence aramayın.Belirtisiz de hamile olunabiliyor örneğin ben gibi.yaa zaman gecmıyor belırtıde yok ben bugun cok negatıfım nedense=(
bende mat.öğretmeniyimtopiğin başından gözgezdirdim,bu macera nasıl başlamış diye ağustos topiğimiz öğretmen doluymuş ben de ing.öğretmeniyim,çoğumuz hem kader hem meslek arkadaşıyız desenize
arkadaşlar be 12.gün idrarda test yapmıştım negatifti. bugün 13.gün. estrofemin adet geciktirdiğini okuyunca kestim ilaçları hatta crinone jeli de kestim. ama hala adet olamadım. estrofem sizde de adet gecikmesi yapmışmıydı bilen var mı? ne akıntı ne ağrı var. yaa acaba ne zaman adet görürüm ki.
canım sen bir kanda test yapsana, neden kendi başına iş yapıyorsun, tutmadığına o kadar emin misin, bak ben idrar testi yaptım pozitif çıktı ama aslında negatifmiş, yani güvenme idrar testine, ben dün ve bugün almadım ilaçlarımı yeni yeni kahverengi akıntım geliyor, bıraktıktan sonra 3-5 gün içinde adet oluyorsun, öptüm
herkese destegi icin tsk ederim..ben birkac aya ara verecegim bedenen ve psikolojik olarak cok yoruldum.6 ayda 2 asilama 2 tup...moonlight 35 senden israel by ve ekibi ile ilgili daha detay bilgialmak istiyorum ama..ben bi kez ona gittim cokciddi ve az konusan biriydi..zaten ondan sonra irenbeye karar vermistim. ama sen cok iyi diyorsun..anlatan detay veren bilgilendiren biri mi? be gercekci mi gereksiz umutlanmak istemiyorum..seinke benim problem de aynk..belirsiz infertilite..ondan senin yorumlarin benim icin cok onemli..sevgiler
slm canım bende izmirdeyim smyrnada 1. aşılama dokuz eylülde 2. aşılama ve bir tüp kimyasal gebelik yaşadım israel eruhu çok duydum size toplam ne kadara geldi ücreti birde 2 emriyomu transfer ediyolar yoksa bir tanemitabi ne istersen yanıtlıyabilirim bi kere bende onun hakkında çok suratsız hiç gülmüyo fln bişeyler duymuştum ama bunlara kulak asmadım ama yinede bi önyargı vardı ne kadar olabilirdi ki dedim eşim de bende gittiğimizde hiç de öle olmadığını gördük gayet samimiydi güleryüzlü ciddi biri evet ama soru soramıycağın kadar sinirli görünen biri değil ben çok rahattım istediğim herşeyi sordum oda yanıtladı eşim benden meraklıdır hatta onla daha çok konuştu :) espiri bile yapıyodu gülüyoduk işini çok ciddi yapıyor çok iyi bu konuda gördüğüm kadarıyla çevremdeki bikaç kişi ona gidip pozitif sonuç alıncada ona karar verdim ..daha önceki doktorum yakup erata dı o yaptı 2 aşılamamı olmayınca tüpe geçelim dedi oda çok iii bi doktor ama tüp bebekte uzman olmadığı için tercih etmedim ..oda mesela acayip gırgır bi adam dı şarkılar söylerdi muayeneye girerken :) kız sen hala hamile kalamadınmı derdi :))) amerikadan gelen bi jinekolog arkadaşımla konuştum o zmn yakup beye yaptırsammı acab diye bi araşır dedim oda sonra bana yok uzmanına git dedi ii bi doktor ama uzamanı değil dediği için başka doktor aradım o dönem ..smirna mesela sgk lada anlaşmalı ordada funda hanım var onada yaptıran arkadaşlarım var ve tutan .. ama işte beim içime sinen en iyisi olsun dedim ...israel beyin ekibi ise süperler her gittiğimizde çok özel karşılandık bir de beni acayip özel hissettirdiler ilgililer her aşamada seni bilgilendiriyorlar doktora bişe sormak istediğimde tekrar odasına sorabiliyoduk . şükran hnm var kordinatörü biz onu gece bile arıyoduk oda bizi yönlendiiriyodu yani kısacası herşey yolunda gitti sonuç için kendiler randevu verdiler 30 da sabah 9 da burda ollun dediler başka öğrenmek istediğin şeyler olursa yardımcı olurum cnm
slm canım bende izmirdeyim smyrnada 1. aşılama dokuz eylülde 2. aşılama ve bir tüp kimyasal gebelik yaşadım israel eruhu çok duydum size toplam ne kadara geldi ücreti birde 2 emriyomu transfer ediyolar yoksa bir tanemi
toplam 6000 tl canım 4500 tl hastane 1500 tl ilaçlar tuttu..35 yaş altındaysan tek embriyo üstü isen 2 embriyo koyuyorlar ben 35 yaşındayım o yüzden 2 koydular
çok teşekkür ederim cvbın için ben 31 yaşındayım tek koyarlar o zaman üzüldüm bakcanım çok oluyorum ama mesala randevu alıp reglinde gittiğinde hemen tedaviya başlıyorlar mı yoksa diğer aya mı kalıyor?
yok cnm çok olmuyorsun herşey sorabilirsin bende araştırıken birebir konuşcak çok kişi aradım deneyimli..31 sen evet tek embriyo koyarlar çünkü ben her sorduğumde 2 koycaksınız değilmi diye bilgisayara bakıp yaşıma evet uygun yaşın dendi ..vala ben regliden önce gittim bende öyle düşünüyordum regli olunca giderim hemen başlarım diye ama olmadı aradım ne zmn gelem dedim onlarda günün önemi yok dedi gel dendi ben de polip gördü onun alınması lazım dedi bebeğin büyüyceği yerde diye ilk reglimde onu aldırdık bitiminde ..sonra öbür reglide 2 . günü çağırdı test yaptı ilaçları yazdı aldık başladık
anladım canım ben geçen ay histeroskopi yaptırdım temiz çıktı çok şükür devletteki son hakkımıda kullanmak istiyorum dokuz eylülde umarım gerek kalmaz üçüncüye ama bundada nasip olmazsa kente giderim seninde o muhteşem haberi almana çok az kalmış rabbim hepimize nasip eder inşallah anne baba olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?