estrofemi bıraktıktan kaç gün sonra adet görülür bilen var mıııı?????
daha test yaptirmadin miii??hiiiiiihhh!!!!!ben sana inanamiyorum..(((
arkadaşım sen bir kan testi yaptırsana?
böyle ikilemde kalıyorsun kesin öğrenmiş olursun
Benim Güvenç Bey.benim de BAHÇECİ/FULYA.
Doktorum Erbil YAĞMUR.
Test tarihim:8 Eylül C.tesi.
Senin doktorun kim?
merhaba..
moralin düzelmistir umarim.
sağol Cnm inşallah allah isteyen herkese içinde de bizlere de nasip etsin inşallah.Cnm benim bu 3..deneme ama dondurulmuş degil ilaç kullandım.bide bilen arkadas varmı ben anlamadım mesela bana transfer edilen embriyolarda birinde bitinci kalite olsnda 8/5/E diğerindehayırlı haberler alacağız senden çok inanıyorum ,canım senin ilk tedavin mi dondurulmuş mu ece?
sağol Cnm inşallah allah isteyen herkese içinde de bizlere de nasip etsin inşallah.Cnm benim bu 3..deneme ama dondurulmuş degil ilaç kullandım.bide bilen arkadas varmı ben anlamadım mesela bana transfer edilen embriyolarda birinde bitinci kalite olsnda 8/5/E diğerinde
2, kaplite olandan 8/5/EU YAzıyor ne demekse bunlar.bugün tranpsferin 2 , gunu sadece yatmakta n belime ağrıyor inşallah bebekerim benimsellir.
gayet iyiyim gecelere aktık bugün aile dostlarımızla, heyecanla 2.adetimi bekliyorum, merak ettiğin için çok teşekkür ederim, öpüyorum hepinizi, ne olursa olsun yüksek moralle tam gaz devam, dünyanın sonu değil ve her bitiş taze bir başlangıç unutmayın
kızlar transfer gününü saymazsak bugün benim 5. günüm kasıklarımdaki ağrılar göğüs hassasiyeti böbrek ağrısı çeker gibi ağrılar yaşadım ama bugün hiç bir şey yok:) dün çok kötü bir gün geçirdim ve çok ağladım acaba bir şey olmuşmudur bebek kaçıncı gün tutunur?
kızlar transfer gününü saymazsak bugün benim 5. günüm kasıklarımdaki ağrılar göğüs hassasiyeti böbrek ağrısı çeker gibi ağrılar yaşadım ama bugün hiç bir şey yok:) dün çok kötü bir gün geçirdim ve çok ağladım acaba bir şey olmuşmudur bebek kaçıncı gün tutunur?
Inşallah yarın bebeğini görüp bize o heyecanımı mutluluğunu anlatacaksın dualarim seninle güzel haberlerini bekliyorum canımMenaccim hadi adetin hayırlı olsun, tedaviye start verdin sanırım,her seyin hayırlısı dualarım hep seninle,iyi olmana ve gecelere akmana sevindin,benim icinde gez,eğlen olur mü?
Kızlar dualarımıza ihtiyacım var yarın ultrason gunüm? Cook ama coook heyecanlıyım bide alttan muayene olmaktan nefreeeeeeet ediyorummm ama baska caremmm yok yaa,insAllah guzel haberlerle donerim yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?