Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Hadi inşallah sağlıcakla görürsün bebeciğini... Ayrıca ben de alttan muayene olmaktan nefret ediyorum... Hele de adetli iken...

canım ya ne güzel hamilesin inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatır dualarım seninle iyi haberlerle dön :)

canım inşallah ya inşallah benim 5. gün embriyosu senin nasıldı ama kalitesini bilmiyorum bir de ben çok badireler yaşadım neredeyse iptal oluyordu doktor umutsuz yani

Ben transferin 10. günündeyim. Aynı durum bende de vardı... Şimdi hiçbir şey kalmadı... Bu durumu bazen iyiye bazen kötüye yoruyorum... İnşallah iyi bir durumdur... :44:

Hadi inşallah sağlıcakla görürsün bebeciğini... Ayrıca ben de alttan muayene olmaktan nefret ediyorum... Hele de adetli iken...

Ah 3 senedir alttan muayene olmaktan fenalık geldi ay sonucunu alayımda bu sefer,hep rahmimi kasar diye korkuyorum alttan muyane ve 3 senedir araştırıyorum 3 aya kadar bir zararı yok o kesin ama genede haz edemiyorum ve alttan muayene olunca ne var ne yok ortaya çıkıyormuş ondan onemli bir muayeneymis..

arkadaslar,bugün dondurulmus tedavi sürecini konusmak icin dr a gittim.haftaya basliycaz ilaclara.
ilk defa bisey duydum size de sorayim.hic duydunuz mu.?
opu dan sonra yumurtalara spermi enjekte edip yani hemen dondurmuslar.yani embriyo olarak degil.galiba döllenmis yumurta oluyor bu.duymusmuydunuz?

Zararı olsa yapmazlar herhalde... İnşallah bu sefer görürsün sonra zaten hep karından muayene ediyorlar... Ben de hamile kalırım inşallah. Bir keseyi görmek için alttan bakarlar... Sonra da açmam hiiiiiiiç...

Mmine,ironik insAllah rabbimin izniyle bu duyguyu sizde yasayacaksınız,dualarım tüm tup bebek deneyen anne adayları icin...Allah hepimizin yüzünü güldürsün insAllah...

Sağol canım inşallah... Allah isteyen herkese nasip eder inşallah... Sen böyle dua et... Hamişsin ya duan daha makbul canım...

Benim hiç dondurulmuşum yok... Ama hani gidebildiği güne kadar götürüp 1 veya 2 sini transfer edip kalanları donduruyorlardı? Ben yanlış mı biliyor muşum?

canım kaç gündür giriyorum ama sana bişey yazamıyorum.kendimi senin yerine koydum hep..ben ilk denememden sonra biraz zor toparlandım.aradan 3 yıl geçti ve ancak denedim.şimdi sen burada takip eden tüm kızlara moral oluyosun.tebrik ediyorum seni.evet umudumuzu asla yitirmemeliyiz.Allah her zaman en hayırlı zamanı verir.
3 yıl içinde 2 kere cesaret ettik ama 2sinde de tam kredi çekmek için bankayla anlaştığımız günün ertesi günü eşim işten çıkartıldı.3.üncüye kredi çekmeye kalktık,çektik ve 2 ay sonra ben işten çıkartıldım.sonra bunu hayra yorduk.iş aramadım.temmuzda başlıycaktık,kist çıktı ve ertelendi.ağustos a kaldı.ağustosta hastalandım ama asıl doktorum izne ayrılmış,diğer doktor oradaymış.yine ağladım noluyo diye.ama vazgeçmedim başladık.sonra ilaç tedavim bittiğinde geldiler.yumurtalarımı da topladı,transferimi de yaptı doktorum.hayırlısıyla tuttu şimdi ama hala temkinliyim.kalp atışını bir duyalım da..
sen,n dondurulmuşların da var,benim kalmadı.inşallah kısmetin dondurulmuşlarındadır canım.hakkında hayırlısı..

canım benim çok haklısın ama stres hep hayatımda bir de adet öncesi çok gergin olurum yarın adet günüm olursam diye çok korkuyorum

cok iyi anliyorum canim.dua et.derin nefesler al.ayetel kürsi oku ferahlarsin insl.bebeginden ve kendinden baska hic biseyi hic kimseyi düsünme.yarinin korkusunu bugüne tasima canim.(söylemesi kolay aynen:).)bol bol dua et ferahlarsin.

Hamlle duası insAllah kabul olur,ben her gun hepiniz icin dua ediyorum zaten,isimlerinizi bile söylüyorum ezberledim,esim bana birsey soruyo ben de niklerinizi söyleyip allahım hepsinin yüzünü güldür nolur diyorum yüksek selse,,,eşimde bana bakıyor ne diyo bu manyak diye:) nikler komik ya:)) bugün 23 gun oldu iğneye başlayalı,kalçalarım artık Allah'a emanet,allahım ya ne olur yarın doktor su iğnelerimi 2 günde 3 günde biredusursun en azından ,şimdi iğneye gidiyorum gene hem göbekten hem kalçadan...

selam canım.ultrasonla ilgili hislerini heyecanla bekliyorum yarına:))bi de bişey diycem,herkes iğnelerden bahsediyo ama doktorum bana hiç iğne vermedi.sadece crinon jeli günde 1 defaya düşürdü.ecopirin ve folic asid kullanıyorum.ne iğnesidir o kalçadan vurulduğunuz?ben neden vurulmuyorum acaba?

kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi bugün tekrar kanda baktırdım betahcg: 39.75 çık tı 9.gün:7.3
11.gün :25.47 13.gün 39.75 oldu artış yavaş değilmi bide 11 ve 13. gün farklı yerlerde baktırdım lab. farkı olabilirmi biraz tedirgin oldum cnaım sıkıldı açıkçası kötü düşünmemeye çalışıyorum ama napıyım elimde değil

canım bende kalçadan progestan yaptırıyorum göbekten olan ne

artış için % 60 artış yeterliymiş seninki de öyle zaten, canını sıkma sitede senin durumunda olup kucağına bebeğini alan birçok anne var, değerin iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…