Menaccim hadi adetin hayırlı olsun, tedaviye start verdin sanırım,her seyin hayırlısı dualarım hep seninle,iyi olmana ve gecelere akmana sevindin,benim icinde gez,eğlen olur mü?
Kızlar dualarımıza ihtiyacım var yarın ultrason gunüm? Cook ama coook heyecanlıyım bide alttan muayene olmaktan nefreeeeeeet ediyorummm ama baska caremmm yok yaa,insAllah guzel haberlerle donerim yarın...
Inşallah yarın bebeğini görüp bize o heyecanımı mutluluğunu anlatacaksın dualarim seninle güzel haberlerini bekliyorum canım
Canım ben hamileyim hala ne ağrılar çekiyorum bir bilsen,belimi testere ile yariyolar bazen kasıklarım oyulup dürüyor her ağrıyı kafana takma ben de ikinmaktan hatsanelik. Olmuştum lavman yapılmıştı ikinmak zararlı diye tembih etti doktorlarım sıkı sıkı ama aldırmayan embriyo tutunacaksa tutunuyo iste kabizligin ardından hemen ishal oldum cok fena o gecti ve ağır bir grip geçirdim oksurdum,bilmen ne ama oldumu oluyo olmadimi da ne yapsan olmuyo...aglama canım her sey guzel olacak, bildigim kadarı ile ilk uç gun tutunuyor 6 7 8 9 günlerde yerleşiyor...
Tam tutunma günleri canım aynı günde olmuş transferimiz sanırım bende 25inde aldım bebeğimi 2gün ağrı çektim bende bugün de biraz var kaşıkta ağrım belim hala çok ağrıyor hemşireyi aradım tutunuyordur bebeğin normel ağrılar dinlen dedi sadece bıçak saplanır gibi şiddetli ağrın olursa bize gel dedi yani üzülme inşallah senin bebeğin de sana tutunuyordur ondan dolayıdır ağrın
kızlar transfer gününü saymazsak bugün benim 5. günüm kasıklarımdaki ağrılar göğüs hassasiyeti böbrek ağrısı çeker gibi ağrılar yaşadım ama bugün hiç bir şey yok:) dün çok kötü bir gün geçirdim ve çok ağladım acaba bir şey olmuşmudur bebek kaçıncı gün tutunur?
Hadi inşallah sağlıcakla görürsün bebeciğini...Ayrıca ben de alttan muayene olmaktan nefret ediyorum... Hele de adetli iken...
bebegin büyük olasilik tutunmustur artik.her agriyi tutunmaya yada tutunmamaya yorma canim.üzüntüden stresten uzak dur mümkün oldugunca.
Ah 3 senedir alttan muayene olmaktan fenalık geldi ay sonucunu alayımda bu sefer,hep rahmimi kasar diye korkuyorum alttan muyane ve 3 senedir araştırıyorum 3 aya kadar bir zararı yok o kesin ama genede haz edemiyorum ve alttan muayene olunca ne var ne yok ortaya çıkıyormuş ondan onemli bir muayeneymis..
Mmine,ironik insAllah rabbimin izniyle bu duyguyu sizde yasayacaksınız,dualarım tüm tup bebek deneyen anne adayları icin...Allah hepimizin yüzünü güldürsün insAllah...
arkadaslar,bugün dondurulmus tedavi sürecini konusmak icin dr a gittim.haftaya basliycaz ilaclara.
ilk defa bisey duydum size de sorayim.hic duydunuz mu.?
opu dan sonra yumurtalara spermi enjekte edip yani hemen dondurmuslar.yani embriyo olarak degil.galiba döllenmis yumurta oluyor bu.duymusmuydunuz?
gayet iyiyim gecelere aktık bugün aile dostlarımızla, heyecanla 2.adetimi bekliyorum, merak ettiğin için çok teşekkür ederim, öpüyorum hepinizi, ne olursa olsun yüksek moralle tam gaz devam, dünyanın sonu değil ve her bitiş taze bir başlangıç unutmayın
canım benim çok haklısın ama stres hep hayatımda bir de adet öncesi çok gergin olurum yarın adet günüm olursam diye çok korkuyorum
Benim hiç dondurulmuşum yok... Ama hani gidebildiği güne kadar götürüp 1 veya 2 sini transfer edip kalanları donduruyorlardı? Ben yanlış mı biliyor muşum?
Hamlle duası insAllah kabul olur,ben her gun hepiniz icin dua ediyorum zaten,isimlerinizi bile söylüyorum ezberledim,esim bana birsey soruyo ben de niklerinizi söyleyip allahım hepsinin yüzünü güldür nolur diyorum yüksek selse,,,eşimde bana bakıyor ne diyo bu manyak diye:) nikler komik ya:)) bugün 23 gun oldu iğneye başlayalı,kalçalarım artık Allah'a emanet,allahım ya ne olur yarın doktor su iğnelerimi 2 günde 3 günde biredusursun en azından ,şimdi iğneye gidiyorum genehem göbekten hem kalçadan...
Hamlle duası insAllah kabul olur,ben her gun hepiniz icin dua ediyorum zaten,isimlerinizi bile söylüyorum ezberledim,esim bana birsey soruyo ben de niklerinizi söyleyip allahım hepsinin yüzünü güldür nolur diyorum yüksek selse,,,eşimde bana bakıyor ne diyo bu manyak diye:) nikler komik ya:)) bugün 23 gun oldu iğneye başlayalı,kalçalarım artık Allah'a emanet,allahım ya ne olur yarın doktor su iğnelerimi 2 günde 3 günde biredusursun en azından ,şimdi iğneye gidiyorum genehem göbekten hem kalçadan...
kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi bugün tekrar kanda baktırdım betahcg: 39.75 çık tı 9.gün:7.3
11.gün :25.47 13.gün 39.75 oldu artış yavaş değilmi bide 11 ve 13. gün farklı yerlerde baktırdım lab. farkı olabilirmi biraz tedirgin oldum cnaım sıkıldı açıkçası kötü düşünmemeye çalışıyorum ama napıyım elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?