Ben transferin 10. günündeyim. Aynı durum bende de vardı... Şimdi hiçbir şey kalmadı... Bu durumu bazen iyiye bazen kötüye yoruyorum... İnşallah iyi bir durumdur... :44:
kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi bugün tekrar kanda baktırdım betahcg: 39.75 çık tı 9.gün:7.3
11.gün :25.47 13.gün 39.75 oldu artış yavaş değilmi bide 11 ve 13. gün farklı yerlerde baktırdım lab. farkı olabilirmi biraz tedirgin oldum cnaım sıkıldı açıkçası kötü düşünmemeye çalışıyorum ama napıyım elimde değil
senin test günün ne zaman doktor bana transferden sonra 9. gün tahlil yaptır dedi
canım inşallah ya inşallah benim 5. gün embriyosu senin nasıldı ama kalitesini bilmiyorum bir de ben çok badireler yaşadım neredeyse iptal oluyordu doktor umutsuz yani
kızlar sağolun dıua etmekten başka elimizde bişey gelmiyo öpüyorum sizi gidip istirahat edeyim ben yine gelirim
kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi bugün tekrar kanda baktırdım betahcg: 39.75 çık tı 9.gün:7.3
11.gün :25.47 13.gün 39.75 oldu artış yavaş değilmi bide 11 ve 13. gün farklı yerlerde baktırdım lab. farkı olabilirmi biraz tedirgin oldum cnaım sıkıldı açıkçası kötü düşünmemeye çalışıyorum ama napıyım elimde değil
selam canım.ultrasonla ilgili hislerini heyecanla bekliyorum yarına:))bi de bişey diycem,herkes iğnelerden bahsediyo ama doktorum bana hiç iğne vermedi.sadece crinon jeli günde 1 defaya düşürdü.ecopirin ve folic asid kullanıyorum.ne iğnesidir o kalçadan vurulduğunuz?ben neden vurulmuyorum acaba?
canım bende kalçadan progestan yaptırıyorum göbekten olan ne
kızlar yarensardunya test sonucunu yazmamış, topiğe de girmemiş umarım negatif değildir(Allah korusun)...
Canım kalçadan progynex iğne vuruluyorum transferden beri her gun,dusuk riski olan ya da progesterona eksikliği olanlara veriliyor doktoruna güven veremediyse riskin yok şükür ben riskli gebeler gurubuna giriyorum canım daha once iki düşüğüm var benim aldığım ilaclarla kıyaslama,ben bu iğne yetmiyomus gibi günde 3 defa 6 kez progestan kapsülü alıyorum vajeneden ...coktesekkur ederim bu arada Rabbim insAllah yarında yüzümü güldürür
sağolasın canım cevabın için.ne bileyim ben de herkes iğneden ve acısından bahsedince ben de acaba doktorum önemsemiyor mu diye düşündüm.herşeyden işkiileniyoruz ya işte.
bu arada ben de cancanım ı merak ettim gerçekten.acaba niye girmiyo,yazmıyo?
kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum
Canım stres yapma bak pazartesi günü inşallah 3basamaklı sayılara gelmiş olacak farklı hastanede yaptırmış olmandan kaynaklaniyordur
sağol Cnm inşallah allah isteyen herkese içinde de bizlere de nasip etsin inşallah.Cnm benim bu 3..deneme ama dondurulmuş degil ilaç kullandım.bide bilen arkadas varmı ben anlamadım mesela bana transfer edilen embriyolarda birinde bitinci kalite olsnda 8/5/E diğerinde
2, kaplite olandan 8/5/EU YAzıyor ne demekse bunlar.bugün tranpsferin 2 , gunu sadece yatmakta n belime ağrıyor inşallah bebekerim benimsellir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?