Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

çok bilgim olduğından değil canım ama 2 katına olması gerekiyo artışın bildiğim kadarıyla.ama lab farkı da olabilir.sakın canını sıkma.doktoruna haber ver o daha iyi bilgilendirir seni.ama doktor bişey demeden sakın canını sıkıpta yavrunu üzme:)

kızlar yarensardunya test sonucunu yazmamış, topiğe de girmemiş umarım negatif değildir(Allah korusun)...

edirne
benim bildigimde yüzde 60 artis makul.
burda bi yerde gecen okudum birinin iki laboratuardan iki ayri bhcg sonucu cikmis.lab.farki da olabilesi.sikma canini artisin iyi...

kızlar sağolun dıua etmekten başka elimizde bişey gelmiyo öpüyorum sizi gidip istirahat edeyim ben yine gelirim

kızlar sağolun dıua etmekten başka elimizde bişey gelmiyo öpüyorum sizi gidip istirahat edeyim ben yine gelirim

canım inşallah ya inşallah benim 5. gün embriyosu senin nasıldı ama kalitesini bilmiyorum bir de ben çok badireler yaşadım neredeyse iptal oluyordu doktor umutsuz yani

Benim de 5.gün ebriyosuydu kalite hakkında bilgim yok kağıt gösterdi doktor ama ben o heyecan ile bakamadım pek ama en iyisini transfer ediyorum 3tane de donduracak kalitede var dedi. Benim başta sona kadar şükür herşey aksilik olmadan yolunda gitti inşallah sonuç da güzel olarak bitecek ALLAH'in izni ile

Değerin gayet iyi canım boşuna kendini üzme tadını çıkar bu günlerin

Canım kalçadan progynex iğne vuruluyorum transferden beri her gun,dusuk riski olan ya da progesterona eksikliği olanlara veriliyor doktoruna güven veremediyse riskin yok şükür ben riskli gebeler gurubuna giriyorum canım daha once iki düşüğüm var benim aldığım ilaclarla kıyaslama,ben bu iğne yetmiyomus gibi günde 3 defa 6 kez progestan kapsülü alıyorum vajeneden ...coktesekkur ederim bu arada Rabbim insAllah yarında yüzümü güldürür

canım bende kalçadan progestan yaptırıyorum göbekten olan ne

Göbekten yada koldan farketmez ben kafama göre takılıyorum clexan kan sulandirici o yetmiyo bide coraspirin alıyorum benim doktor her ilaçtan iki versiyon verio bana :) kuzucuklarim yada kuzucugum ilaclarla tutunuyo....clexan beni cayır cayır yakıp 5 dk sonra geçiyor şimdi iğneden geldim kızlar artık kalçalarından kan geliyor , bir kalçama yapiyo kan geliyo çıkarıyor sonra digerine offf allahım sen yardım et,çektiğimiz çileleri pozitif sonuclandir..

sağolasın canım cevabın için.ne bileyim ben de herkes iğneden ve acısından bahsedince ben de acaba doktorum önemsemiyor mu diye düşündüm.herşeyden işkiileniyoruz ya işte.
bu arada ben de cancanım ı merak ettim gerçekten.acaba niye girmiyo,yazmıyo?

Bak seninde dikkatini çekti o bana cok yakındı,ilk testinde hamile çıktı hatta Ece listeye yazdı ama bı daha hic gelmedi, eğer bu yazıyı okuyorsan cancanim,insAllah pozitiflik devam etmiştir ve sen vakit bulamamamissindir buraya girecek yok eğer negatifse dualarımız seninle, ne zamanistersen burdayiz...

kızlar dondurulmuşlarla bebişe ne kadar ücret ödediniz, şimdiden hazırlayayım :)

kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum

kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum

Canım stres yapma bak pazartesi günü inşallah 3basamaklı sayılara gelmiş olacak farklı hastanede yaptırmış olmandan kaynaklaniyordur

benim anladığım 2 tane 8 hücreli 5. gün embriyosu konulmuş,gayet güzel böyle şeylere sakın takılma,irdeleme.Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeyi ,doğurabilmeyi göstersin..yatmaktan belin ağrımasın bence,arada yarım saat evde dolan yorulmadan.çok öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…