canım bende yolun sonuna geldim...18 yumoşum var yarın toplucaklar...ne güzel senle peşpeşe sonuç alıcaz benimde muhtemelen pazar olucak transferim...senin yumoşlar toplandımı?kaç tane yumoşun vardı cnm
Hadi hayırlısı.11.gün kan testi veya idrarda çıkar.Onlar seni 12.gün çağırır.Ben meraktan o gün yapmıştım :) İnşallah idrar testinde kocaman 2 tane çift çizgi,kan testinde de bikaç tane 100 görürsün.
Canım kalçadan progynex iğne vuruluyorum transferden beri her gun,dusuk riski olan ya da progesterona eksikliği olanlara veriliyor doktoruna güven veremediyse riskin yok şükür ben riskli gebeler gurubuna giriyorum canım daha once iki düşüğüm var benim aldığım ilaclarla kıyaslama,ben bu iğne yetmiyomus gibi günde 3 defa 6 kez progestan kapsülü alıyorum vajeneden ...coktesekkur ederim bu arada Rabbim insAllah yarında yüzümü güldürür
kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum
kızlar dondurulmuşlarla bebişe ne kadar ücret ödediniz, şimdiden hazırlayayım :)
ben varım sanırım bir tek topikte dond. tedavisi gören benim 1.700 canım ilaçlar yok içinde ama zaten ilaçlarda 100-150 fln tutuyor
Ben bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı...
10. gündü... tutamadım kendimi... İnşallah yanlış sonuçtur...senin bugün kaçıncı günün ki
bu arada ben idrarda yaptım deyince hastanedekiler i drar testlrine güvenmeyin dedi dur bakalım daha erken canım üzme kendini
seni döverim bak, o evde yapılan testlerin başıma açtığı belayı biliyorsun değil mi, hamile olmadığım halde pozitif çıktı, takılma ona, çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır, öptüm
canım neden acele ettin sakın üzülme test gününde pozitifi göreceksin senin bugün kaçıncı gün
ben ortaladım kızlar son 6 güntabii kırmızılar gelmezse
bende rahim kasılması oldu bugün bir de böbrek ağrısı gibi bir ağrı ve ince bir sızı bilen varsa söylesin nedir bunlar ya
10. gündü... tutamadım kendimi... İnşallah yanlış sonuçtur...
Haklısın , testi yaparken de aklıma geldi ama ne bileyim dayanamadım ve yaptım :26:. cumartesi kan testi yaptıracağım...
İnşallah görürüz pozitifi... Ama insan merak ediyor...
insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!
Ben bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı...[/QUO
2 olasılık var.Testin duyarlı değildir.Hangi markaydı testin? ya da hcg değerin henüz yükselmemiş olabilir.Bebiş ağırdan alıyordurGenellikle duyarlığı yüksek testlerde silik 2.çizgi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?