Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım bende yolun sonuna geldim...18 yumoşum var yarın toplucaklar...ne güzel senle peşpeşe sonuç alıcaz benimde muhtemelen pazar olucak transferim...senin yumoşlar toplandımı?kaç tane yumoşun vardı cnm

benim 2.denemem canım, bu sefer dondurulmuş 1 tane transfer edecekler. inşallah peşpeşe güzel haberleri vericez ve bekleme suresini birlikte atlatacağız:))

inşallah canımmmm sen şu an topiğin ilk hamişi en büyük moralisin inanıyorum ki çok güzel haberler alıp geleceksin,inşallah bu kez muradınıza erersiniz sakın negatif şeyler düşünme

kızlar merkezden aradılar değerim bir öncekine göre biraz düşükmüş pazartesi tekrar yaptırmam gerekiyomuş kafma takmamaya çalışıyorum hayırlısı vakit geçsin diye oyalanıyorum

her kişini bünyesi farklı biliyorsun belliki içinde biyerlerde hala bebek var ve tutunuyo sakın olumsuz olma her zaman her şeyin hayırlısı,inşallah çok güzel haberler verirsin bize

ben varım sanırım bir tek topikte dond. tedavisi gören benim 1.700 canım ilaçlar yok içinde ama zaten ilaçlarda 100-150 fln tutuyor

o zaman benimki de o civarda bir şey olur, çok iyi o zaman 2.defaya yetecek kadar dondurulmuşum var sevindim, maddi olarak da zorlamaz

Ben bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı...

seni döverim bak, o evde yapılan testlerin başıma açtığı belayı biliyorsun değil mi, hamile olmadığım halde pozitif çıktı, takılma ona, çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır, öptüm

bende rahim kasılması oldu bugün bir de böbrek ağrısı gibi bir ağrı ve ince bir sızı bilen varsa söylesin nedir bunlar ya

senin bugün kaçıncı günün ki
bu arada ben idrarda yaptım deyince hastanedekiler i drar testlrine güvenmeyin dedi dur bakalım daha erken canım üzme kendini
10. gündü... tutamadım kendimi... İnşallah yanlış sonuçtur...

seni döverim bak, o evde yapılan testlerin başıma açtığı belayı biliyorsun değil mi, hamile olmadığım halde pozitif çıktı, takılma ona, çok merak ediyorsan kan tahlili yaptır, öptüm

Haklısın , testi yaparken de aklıma geldi ama ne bileyim dayanamadım ve yaptım :26:. cumartesi kan testi yaptıracağım...
canım neden acele ettin sakın üzülme test gününde pozitifi göreceksin senin bugün kaçıncı gün

İnşallah görürüz pozitifi... Ama insan merak ediyor...

canım en iyisi ccumatesi madem yaptırcaksın kesin sonuç çıkar az kalmış sabedelim biraz daha çok zor ama napalım böyle olcak. bende tam hamileyim derken gene pzartesi kan vercem falaln filan hakkaten zorlu bir süreçmiş çok sabır istiyo bu tüp bebek

insallah bebisleriniz simsiki tutunsun.keselerini de görün, kalp atislarini da duyun veee biz tedaviye baslayanlara taze hamileler olarak destek olun.:))insallahh!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…