Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Seninle aynı gidiyoruz ben de bugün 3iğnemi yaptım ve yarın kontrolüm var güzel haberlerle gel

mrb ben bütün iğnelerimi bitirdim yumurtalarım toplandı ve sekiz tane çok sağlıklı embrio oluştu transfer için gittiğim gün kistlerim rahim ağzını kapattığı için transfer yapılamadan geri döndüm 2 ay daha tedavi olacağım sonra histeroskopi yapılacak çok mutsuzum ...

benim de yarın kontrolüm var. inşallah iyi haberler alırız...

Üzülme canım böylesi hayırlıymiş hem bak ya fark etmeseydiler bu sefer transfer yapsalar da tutmazdi tüm tedavi boşa giderdi hem bu tedavi sonrası temiz rahime tutunma şansı daha yüksek olacaktır unutma mutlu ol son iki ayın tadını çıkar ondan sonra rahat olamayacaksın herşeyde kısıtlama geliçek

üzülme, vardır bunda da bir hayır. geç olsun da güç olmasın inşallah. ya hamile kaldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsaydı o kistler.Allah korumuş seni diyelim. Embriyolar donduruldu mu?

üzülme, vardır bunda da bir hayır. geç olsun da güç olmasın inşallah. ya hamile kaldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsaydı o kistler.Allah korumuş seni diyelim. Embriyolar donduruldu mu?

Evet donduruldular şimdi hazırlıksızdım böyle bir şeye ne bileyim tutunmaması gibi ihtimaller vardı ama bu beklemediğim bir şeydi doktorum üzüldüğümü görünce 45 dk uğraştı ama olmadı transfer yapılamadı girerken fotoğraflarını gösterdiklerinde çok ümitlenmiştim (

Ben kontrolden geldim toplamda 16folikül varmış sağ büyümeye başlamış 7 ila 5mm arası ama solda bir gelişme yokmuş bunun için de iğne dozunu 175'e çıkardılar pazartesi tekrar randevu var bugün kontrolü olanlar sizden haber bekliyorum

Ben de bugün kontrolden geldim, doktor 5 tane yumurta gördü, biraz moralim bozuldu ama önemli olan sayısından çok kaliteli olmasıymış sanırım. Hayırlısı inşallah...

E2 dedikleri hormon önemli bir şey olsa gerek, onun yükselip yükselmediğine baktılar... 19'dan 77'ye çıkmış, iyi bir şey sanırım, fikriniz var mı?

ironik ve esraersoy'la gün-gün aynı gidiyoruz bakalım neler olacak :) esraersoy'cum, senin yumoşlar iyiymiş, hadi bakalım ha gayret :)

merhabalar kızlar kontrolden geldim 3 tane yumurtam büyümüş p.tesi tekrar çağırdılar kontrole doktoruma açıkça sordum ilaçsız şansı düşük neden bana bu tedavi dedi diye. oda sana vereceğim ilaçlar 3 yumurtanı 15-20 ye çıkarmıycak ve birsürü boşuna para vereceksin kaliteside düşük olabilir bu şekilde şansımız daha çok dedi rahatladım

çok iyi canım bende 3 tane.inş. hepsi kaliteli büyüycek gelişçek

Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Yumoşlar gayet iyiymiş. Ama folikül sayısını sormayı unuttum... Neyse doktor böyle giderse arefe günü OPU, bayramın 3. günü de transferi yaparız dedi...

Son düzenleme:

Evet arkadaşım. İnşallah hepimiz aynı güzel ve hayırlı sonucu alacağız...

Organik olacak senin bebişleeeeeeeer... Espri bir tarafa doktorun böyle bir tedavi uygun gördüyse vardır bir bildiği. En azında iğnelerle vücudunu yormayacaksın...

Bana bugün hormon tahlili yapmadılar. Yumurta sayısı güzel de canım sağdakiler büyümüş soldakiler hala küçülmüş yani birde böyle sorun var inşallah onlar da hemen büyüyüp yetişsir aynı boya sende üzülme dediğin gibi önemli olan kalite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…