Hatta bence şimdi incirin tam vakti meyve olarak tüketilmesi de aynı faydayı sağlayacağını düşünüyorum benim bahçede incir ağacı var normelde senede 1 2tane ancak yerken bu seni günde bir kaç tane yiyorum gerçi çok yumurta oluşuyor bende ama en azından kalite artabilir
ben de her gün 8-10 tane kuru incir yiyorum. inşallah faydası olur.
OPU ne zamandı senin? İnşallah bir sürü yumoş tpolanır kaliteli kalşteli. sonra onlardan yumuk elli, pembe yanaklı, mis kokulu bebişler alırsın kucağına....
Ne güzel tarif etmişsin canım hepimize inşallah
An itibariyle yumurta çatlatma iğnemi yapmış bulunuyorum, Rabbim bu günü gösterdi hamile olduğum günü de gösterecek inşallahhh
İnşallah bol bebişli bir topiğimiz olur, inşallah negative sonuç alan hiçbir arkadaşım olmaz, inşallah bebek hasreti çeken herkes tez zamanda muradına kavuşur, Rabbimiz bizden ihsanını eksik etmez...
Ay hadi inşallah pazar günü mu toplanacak bol bol bebeğin olur inşallah :)
Evet canım pazar günü 9'da toplanıyorlar, aminnn canım... Cümlemize nasip etsin inşallahhh
Az kalmış bende çok heyecan ile bekliyorum o günü hangi merkezde tedavi görüyorsun
doktorum prof.Engin Oral onun muayenehanesine gidiyordum, opu ve transferim Bahçeçi Fulya'da olacak
Hıım hayırlı olur inşallah senin için
Canım sıkıntı etme kendini stres de yavaşlatır incir tüket yumurtalara iyi geliyor diyorlar birde zaten ilacını da artırmış doktor biraz uzun sürer ama olsun dimi bu kadar beklemeye değer inşallah
Yumurtası toplanacak arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah kaliteli yumurtalar çıkar
Transteri olacak arkadaş için de hayırlı olsun bebeğini sana sımsıkı tutunsun ve hep seninle kalsın
arkadaşım kesinlikle incir tüketmelisin. ben tüplerimin kapalı olduğunu öğrenmeden önce yumurta tedavisi uygulanırken incir kürü yaptım. sadece ilaç kullandığım ay 1 yumurta olurken incir kürü yaptığım ay 3 yumurta oluyordu şiddetle tavsiye ederim...Ayrıca canını sıkma Rabb'im bir tane evlat vermiş ikinciyi de verir hayırlısı ile...
5 gün oldu gonal f e başlayalı ama beklenilen tepkiler yok malesef bugünkü usg de hala küçük bekliyorlar gonal 375 çıktı pazartesi kontrol var... herhalde yaşımdan kaynaklanıyor bu hareketsizlik 36 yaş bu işler için geç galiba yada benim için ge bilemiyorum kısaca bugün beklediğim haberi alamadım... ama çok üzülmemeye çalışıyorum ben bunu bir kere başardım kızım var ... herhalde bir kere daha yapabilirim öyle değilmi(
Sen bana göre baya şanslısın.benden o kadar ilaca rağmen 1 tane yumurta çıktı.bugun transferim yapıldı.Rahim olması gerekenden ince olduğu için dr.um % 30 gibi bir şans verdi.Gerçi belli olmaz.Kısmet bi yerde.Allah ol deyince oluyor.geçmiş olsun cnm inş. tedavin başarılı olur bebeğine kavuşursun .ben tereddüt ettim açıkçası başarı şansı düşük diyolar boşuna yaptırma diyolar bilmiyorum moralim bozuldu biraz benimde rezervim az 3 tane yumurtam vardı cumartesi çağırdı bakalım duruma göre tedaviyi belirliycez dedi eşimde ialçsız bşarı oranı düşükse yptırmayalım neden yaptırcazki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?