merhabalar kızlar kontrolden geldim 3 tane yumurtam büyümüş p.tesi tekrar çağırdılar kontrole doktoruma açıkça sordum ilaçsız şansı düşük neden bana bu tedavi dedi diye. oda sana vereceğim ilaçlar 3 yumurtanı 15-20 ye çıkarmıycak ve birsürü boşuna para vereceksin kaliteside düşük olabilir bu şekilde şansımız daha çok dedi rahatladım
Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Yumoşlar gayet iyiymiş. Ama folikül sayısını sormayı unuttum... Neyse doktor böyle giderse arefe günü OPU, bayramın 3. günü de transferi yaparız dedi...
Organik olacak senin bebişleeeeeeeer...Espri bir tarafa doktorun böyle bir tedavi uygun gördüyse vardır bir bildiği. En azında iğnelerle vücudunu yormayacaksın...
Ay hadi hayırlısı inşallah benimkiler de büyür de arefe günü benimde opu olur birde benim doktor 5.gun transver yapıyor bu şekilde hem daha kaliteli oluyormuş tabi kalitesi bozulmazsa hemde çoğul gebelik şansı azalıyormuş
AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER [/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Doktorun çok hakkı ilk baktığı gün belli oluyor zaten folikül sayısı bu ilaç sadece bunları dengeli şekilde büyütmeye yapıyor benim ilk günde aynı 16 idi şimdi de öyle hatta ilk kontrole gittiğimde doğum kontrol ilacı öncesi 25tane folikül görmüştü ama hepsi küçük bir iki tane büyüyordu şimdi bu ilaç sayesinde hepsi aynı anda büyümeye çalışacak senin 3folikülü de büyütmek için klomen yeterli hem böyle şansın yüksek işe boşa kafanı yorma hem bak bu ilaçlar çok pahalı sen daha ucuza bitirmiş olursun
Kızlar selam.Benim de bugün randevum vardı.Yumoşlar normal büyüyormuş.Bunun için dozu düşürdü.225 puregon kullanıyordum.Bugün ve yarın 75 lik menogon ve 5 lik lucrin yapıcam.Pazartesi günü çatlatma iğnesi verecek,çarşamba yumoşların toplanması ve bayramın 2. günü de transferi yaparız dedi.Sizlerin neler yaptığını kaldığım yerden okudum.Çok sevindim,çoğunluk tedaviye devam ediyor.İnşallah Temmuz'da tüp bebeğe başlayanlar grubundaki gibi hepimizin bebişleri olur.Dua ediyorum hepimiz için.İnşşallah tedavilerimiz hayırlı olur.
ay y hepimiizn yakın tarihe geliyo bi gün önce veya sonra heyecanlandım bak şimdihepimizin karnı bukadar şişsin inş. hamilelikten dolayı
Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Yumoşlar gayet iyiymiş. Ama folikül sayısını sormayı unuttum... Neyse doktor böyle giderse arefe günü OPU, bayramın 3. günü de transferi yaparız dedi...
Evet, bana da bayramın üçüncü günü demişti, ama değişebilir tabii bakalım...
Ece22 selam.Benim de sebep çikolata kisti.Listeye ekleyebilirsin.
arkadaşlar bugün kontrol vrdı doktor yumurtalar yavaş büyüyor dedi sorun teşkil edermi canım çok sıkıldı yaasonucu etkiler mi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
Sanmıyorum canım sen kafanı takma sadece yumurta toplaman biraz geç olur yani onun dışında bir sıkıntı olmaz sanırım ama yinede sen doktoruna sor bir dahaki kontrolünde için rahatlar
aslında sonucu etkilemez dedi ama içime snmyor br de okular açılmadan bitseydi çok iyi olacaktı
Yani bak doktor da demiş sana niye boşuna stres sıkıntı yapıyorsun bu süreçten en çok morele ve pozitif olmaya ihtiyacın var ama sen kendine stres sıkıntı yapıyorsun üzme kendini canım
canım ya çok sağol inş hepimiz hamile haberlerimizi buradan verelim bugün doktordan çıktıktan sonra bebiş eşlarına baktım çok güzeller allah hepimize almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?