slm kızlar ben temmuz topiğindeyimtemmuzda ilk denemede kimyasalla sonuçlandı ağustos adetiyle dondurulmuşlara denedim sonuç pozitif çok şükür keseyi gördük kalp atışınıda ...şimdi aranıza alrısanız burayıda takip edicem bide bi sorum olcak siz aile hekiminize gebelik takibi yapıyomusunuz aklıma takıldı ben yaptırmak istiyorum kanını felan ölçüyolarmış aşı vuruyolarmış testler yapıyolarmış bilginiz varmı
Ececim bu son korkun olsun inşallah, şu iğne nasıl bir iğne acaba, Prolaktin depot, bende benim acımasız doktora sorucam , yemin ederim progynex iğne ye yeniden başladım başlayalı kafayı yiyorum kızlar, tam kurtuldum deim iki haftadır, bugün 4.günüm resmen sabahtan beri kanım çekiliyor artık sancıdan. , her türlü ağrı kesici, jel, ilaç işe yaramıyo, artık isyanın eşipindeyim zaten sadece wc e kalkıyorum kalçalarının üzerine bile yatamıyorum ikiside balon gibi şiş buz koyuyorum 3 saattir, işin en kötü tarafı ilk gebeliğimde olan pelvis kas ağrım geri geldi, sağ bacağım komple felç gibi töbe yarabbim benzetmek gibi olmasın,doğumda bile bacagımı ayırırlarken bagardımda , sancılarıma gıkımı çıkarmadım, naket ağrı geri geldi hemde yine 15.haftada...yemeği yatakta nasıl yiyorum anlamıyorum , bugün annem saçımı yıkadı yattığım yerde leğen tutarakhangi insanoğlu acaba hamile biri üstelik bu iğnelere 4. Ayıma girmişim günde 2 doz bide, .....................................................................offff offf uçmak istiyorum bazen , deliler gibi koşmak....................
Çook geçmiş olsun. Sizlere söylemedim, o sırada sevinçli bir haber vardı, benim de bir kez nokta şeklinde lekelenme olmuştu, sonra hiç olmadı, doktor da sorun olmadığını söylemişti. Canını sıkma, Allah korusun hepimizi.
sagol cnm benim.dün sabak gelen lekelenmem kahverengiydi ve akıntının içindeydi cnm peçeteye geldi wc de.sonra hastanedeyken gece 1 e kadar filan hiç gelmedi gece gelende kırmızıydı ama toplu iğne başı kadar 2-3 kere geldi sabaha kadar sürekli kntrol edicem diye wc den çıkamadım allahtan geçti oda bi daha gelmedi.piskolojilerimiz zaten bozuk birde hastanede dogum yapanları agrı çekenleri görünce kendimi çok kasmışım herhalde gece gelen kanama ondan gelmiş olabir dedi .allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Lekelenme dediğin epey görünür şekilde miydi?
yok cnm anlaşılmıyor.yarın sabah özelden msj atıcam kendi face adresimi sıra sıra size siz beni ekleyin ben gruba ekliyim sizleri lilycimle ben gruptayız artık .ececim dışarıdan anlaşılmayacaksa hiç uğraşma tekrar kurmaya, ben tam olarak bilmediğimden öyle yazdım canım. buarada bebişin hareketli olmasına çok sevindim ahh bi de ben görsem benimkileri öyle hareketli zaten bu hafta da göremedim içim içimi yiyooorrrr. öpüyorum kocamann
hoşgeldin cnm aramıza hayırlı ugurlu olsun cnm tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah vbebegini temmuz topiğinden hatırlıyorum seni ben.cnm aile hekimliğine sadece kayıt açtırdım ben daha aramadılar takip gerektiğinde arayıp çagırıyorlar bizim burda.slm kızlar ben temmuz topiğindeyimtemmuzda ilk denemede kimyasalla sonuçlandı ağustos adetiyle dondurulmuşlara denedim sonuç pozitif çok şükür keseyi gördük kalp atışınıda ...şimdi aranıza alrısanız burayıda takip edicem bide bi sorum olcak siz aile hekiminize gebelik takibi yapıyomusunuz aklıma takıldı ben yaptırmak istiyorum kanını felan ölçüyolarmış aşı vuruyolarmış testler yapıyolarmış bilginiz varmı
iyi geceler kızlar geç oldu ama bayramınız kutlu olsunlıymerdıncım canım sakın aklına kotu seler getırme moralını bozma canım benım allahın ıznıyle paşanı saglıcakla kucagına alıcaksın..ececım cok gecmıs olsun canım sanada dınlenmene bak.. umarım guzel gecmıstır bayramınız valla ben dopıngımı aldım ayvalıkta denıze bıle gırdımmm=)kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakın ...menacım canım tedavınde hayırlı olsun bu arada umarım sende lymerdın tubıs gıbı dondrurulmuslarla yuzumuzu guldurceksın pesınede ben gelıyorum
Ececim bu son korkun olsun inşallah, şu iğne nasıl bir iğne acaba, Prolaktin depot, bende benim acımasız doktora sorucam , yemin ederim progynex iğne ye yeniden başladım başlayalı kafayı yiyorum kızlar, tam kurtuldum deim iki haftadır, bugün 4.günüm resmen sabahtan beri kanım çekiliyor artık sancıdan. , her türlü ağrı kesici, jel, ilaç işe yaramıyo, artık isyanın eşipindeyim zaten sadece wc e kalkıyorum kalçalarının üzerine bile yatamıyorum ikiside balon gibi şiş buz koyuyorum 3 saattir, işin en kötü tarafı ilk gebeliğimde olan pelvis kas ağrım geri geldi, sağ bacağım komple felç gibi töbe yarabbim benzetmek gibi olmasın,doğumda bile bacagımı ayırırlarken bagardımda , sancılarıma gıkımı çıkarmadım, naket ağrı geri geldi hemde yine 15.haftada...yemeği yatakta nasıl yiyorum anlamıyorum , bugün annem saçımı yıkadı yattığım yerde leğen tutarakhangi insanoğlu acaba hamile biri üstelik bu iğnelere 4. Ayıma girmişim günde 2 doz bide, .....................................................................offff offf uçmak istiyorum bazen , deliler gibi koşmak....................
lilycim hamile olmadığım için konuya tam vakıf olamadığım için anlamadım ama canım yinede çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun vede iğnelerden kurtulursun...
günaydınbende yarın gider aile hekimime kayıt yaparım belki bana bebişide gösterirler sürekli görmek istiyorum elimden gelse eve ultrason cihazı alcam zararlı biliyorum ama sürekli görmek istiyorum bebişi
Canım benim ya, hiç kolay değil yaşadıklarımız ama Rabbim mükafatını verecek inşallah, seninki dahada ağır geçiyor ama biraz daha sabır ve sebat, nasıl kıymetli olacak bu oğluşungelin hanım yandı şakası bi yana canım benim bol bol dinlen, dua et, şükür et bizimde dualarımız seninle, doğumdan sonra oğluşunla gezer acısını çıkarırsınız inşallah, Allah yardımcın olsun...
iyi geceler kızlar geç oldu ama bayramınız kutlu olsunlıymerdıncım canım sakın aklına kotu seler getırme moralını bozma canım benım allahın ıznıyle paşanı saglıcakla kucagına alıcaksın..ececım cok gecmıs olsun canım sanada dınlenmene bak.. umarım guzel gecmıstır bayramınız valla ben dopıngımı aldım ayvalıkta denıze bıle gırdımmm=)kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakın ...menacım canım tedavınde hayırlı olsun bu arada umarım sende lymerdın tubıs gıbı dondrurulmuslarla yuzumuzu guldurceksın pesınede ben gelıyorum
Canım ben şu an 15. Haftama girmiş bulunmaktayım allahımın izniylede devam ederse , çok teşekkür ederim benim gebelikler biraz zor :) (ilk bebeğimi 17 haftada,diğerini tüp bebek kimyasal ile kaybettim) geçiyor da Çarşamba günü bebeğim düşmesin diye Rahmime dikiş atıldı sonrasında kullandığım bir iğne var inşallah hayatım boyunca hiç bir hamileye verilmek zorunda kalınmasın diye dua ettiğim bir iğne bu yağlı dağılmayan süründüren neyse onu kullanıyorum ondan bahsediyorduk, bide hep yatıp wc e kalkan gebelerden oldum ben de onu konuşuyorduk, Rabbim inşallah seninde dualarını kabul etsin, tez zamanda hamile ol ve inşallah en güzel en sağlıklı şekilde hamileliği yaşa...
İnşallah canım inşallah , eksik olmayın, zaten yüzde yüz dualarla ayaktaım bu sefer ve yemin ederim bu topik ve sizler bana kocaman güç oluyorsunuz , ayyy Tuğba büyücek bide evlenecek ben kaynana olucam dimi ya :))) çok kafa bir kaynana olurum ben :) sen nasılsın, bebiş nasıl?
kızlar saat 4de çıkıcam doktoruma randevum var bebeğin ense kalınlığı ve burun köküne bakılcak çok heyecanlıyım umarım iyi çıkar sonuçlarım dua edin bize öpüyorum sizi
slm kızlar nasılsınız? dün sabah 8 gibi kahverengi akıntı gelmeye başladı bizde panik yaptık bursada bi kadın dogum hastanesine gittik dr içeride kanama var dedi hataneye yatırdı beni dün gecede kırmızı çok az lekelenmem oldu ama geçti hemen sabaha kadar hiç uyumadık annemle sabah başka bir dr baktı kanama filan yok iyisin dedi sonra sag olsun kendi drum muaynanesini açtı bugün benim için baktı bebek gayet ii kanama filan yok içerde dedi nasıl hareketliydi bugün maşallahı vardı şimdi evde dinleniyorum prolaktin depot iğne vurdu kızlar arada girerim nete ama pek ugrayamıcam 1-2 gün lilycim seni facesime arkadaş olarak ekledim cnm ama grup istek işini halledemedim arkadaşıma şifremi vericem grubu hepimizin bulabilecegi şekilde ayarlıcak arama motorundan hepinizi çok öptüm
ablalarim bugun transferim oldu tek embriyo yerlestirdiler cok stresliyim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus lutfen banada dua edin insallah bebisim annesi gibi inatci olurda simsiki tutunur lutfen dularinizda banada yer verin allah hepimizin yardimcisi olsun herhangi bir oneriniz varmi bugun yapmam gereken ?
Canım benim çok geçmiş olsun, bir daha tekrarlamaz inşallah, elimizde değil ne yapalım endişeleniyoruz hemen, herkesin yavrusu kıymetli ama bizimkiler biraz daha emek istiyor işte, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah...
ablalarim bugun transferim oldu tek embriyo yerlestirdiler cok stresliyim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus lutfen banada dua edin insallah bebisim annesi gibi inatci olurda simsiki tutunur lutfen dularinizda banada yer verin allah hepimizin yardimcisi olsun herhangi bir oneriniz varmi bugun yapmam gereken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?