Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım hoşgeldin bebeğinde hayırlı olsun inş. kucağıa almayıda nasip etsin rabbim.ne almak hoşgeldin dedik bile:34aile hekimliğinde gebe takibi yapılıyor kan tahlili falan da var bide 20. gebelik haftasından sonta tetanoz aşısı yapılyo bebek kalp atışıda dinlenebiliyo:

sagol cnm benim allah tekrarırını hiçbirimize yaşatmasın .cnm bu pralaktin depot iğne yaglı vurulurken yakıcı hatta o günde yakıyor ama haftada 1 tane vuruluyosun valla bana pronexten daha ii geldi 500mg lık bu iğne lekelenmeye filan hemen kesiyo şimdi haftaya pazargünü tekrar vurulucam .sende druna sor istersen hergün ugraşmaktansa hafta birde olabilir belki ama ben bide 200mglık günde 3 tane progestan fitil alıyorum herkesin progestan ihtiyacı farklı sanırım bazıları 100 mglık filanda progestan kullanıyo.cnm az kaldı inşallah dayan birazcık daha şu bebekleri sag saglim kucagımıza bi alalım bi daha jinokogla işimiz olmaz herhalde uzun bir süre.kendine çok ii bak cnm aman kalkma yat dinlen bebekte dinlensin.

yok cnm anlaşılmıyor.yarın sabah özelden msj atıcam kendi face adresimi sıra sıra size siz beni ekleyin ben gruba ekliyim sizleri lilycimle ben gruptayız artık .

hoşgeldin cnm aramıza hayırlı ugurlu olsun cnm tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah vbebegini temmuz topiğinden hatırlıyorum seni ben.cnm aile hekimliğine sadece kayıt açtırdım ben daha aramadılar takip gerektiğinde arayıp çagırıyorlar bizim burda.

seninde bayramın mübarek olsun cnm.sagol cnm evden yataktan ıktıgım yok aslında dr da çokmu gezdin bayramda diyo bana yok dedim ne gezmesi adamda şaştı.oh cnm dopinginide aldıysan rahat rahat tedavinede başlarsın artık şimdiden hayırlı olsun cnm.

Canım benim ya, hiç kolay değil yaşadıklarımız ama Rabbim mükafatını verecek inşallah, seninki dahada ağır geçiyor ama biraz daha sabır ve sebat, nasıl kıymetli olacak bu oğluşun gelin hanım yandı şakası bi yana canım benim bol bol dinlen, dua et, şükür et bizimde dualarımız seninle, doğumdan sonra oğluşunla gezer acısını çıkarırsınız inşallah, Allah yardımcın olsun...

günaydın bende yarın gider aile hekimime kayıt yaparım belki bana bebişide gösterirler sürekli görmek istiyorum elimden gelse eve ultrason cihazı alcam zararlı biliyorum ama sürekli görmek istiyorum bebişi

lilycim hamile olmadığım için konuya tam vakıf olamadığım için anlamadım ama canım yinede çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun vede iğnelerden kurtulursun...

Canım ben şu an 15. Haftama girmiş bulunmaktayım allahımın izniylede devam ederse , çok teşekkür ederim benim gebelikler biraz zor :) (ilk bebeğimi 17 haftada,diğerini tüp bebek kimyasal ile kaybettim) geçiyor da Çarşamba günü bebeğim düşmesin diye Rahmime dikiş atıldı sonrasında kullandığım bir iğne var inşallah hayatım boyunca hiç bir hamileye verilmek zorunda kalınmasın diye dua ettiğim bir iğne bu yağlı dağılmayan süründüren neyse onu kullanıyorum ondan bahsediyorduk, bide hep yatıp wc e kalkan gebelerden oldum ben de onu konuşuyorduk, Rabbim inşallah seninde dualarını kabul etsin, tez zamanda hamile ol ve inşallah en güzel en sağlıklı şekilde hamileliği yaşa...

günaydın bende yarın gider aile hekimime kayıt yaparım belki bana bebişide gösterirler sürekli görmek istiyorum elimden gelse eve ultrason cihazı alcam zararlı biliyorum ama sürekli görmek istiyorum bebişi

Hoşgeldin aramıza, Rabbim tamamını erdirsin , sağlıkla sıhhatle büyüt karnında bebeğini , bana da şu an rehber oldun ben de aile hekimimi arayım yarın, benide bu gebelikte ne arayan var ne soran , bizim aramamız gerekiyor sanırım

İnşallah canım inşallah , eksik olmayın, zaten yüzde yüz dualarla ayaktaım bu sefer ve yemin ederim bu topik ve sizler bana kocaman güç oluyorsunuz , ayyy Tuğba büyücek bide evlenecek ben kaynana olucam dimi ya :))) çok kafa bir kaynana olurum ben :) sen nasılsın, bebiş nasıl?

Canımmm çok çok sağol, kızlar geçmişte teşekkürlere tek tek cvp yaşamadıklarım varsa kusuruma bakmayın, bugün ameliyattan sonra 5.gün enerjim yeni yeni geliyorum kendime , inşallah geçecek bu günler, umarım sende iyisindir , her ey yolundadır , peşimiz sıra hemen gelmenizi sabırsızlıkla ve dualarla bende bekliyorum seni,menacı. Esrayı ve diğer canları...

Ece, attAbebek nasılsınız? Lekelenme felan yoktur inşallah, menac bugün rahim kalınlığı ne durumda canım doktor ne diyor, mimoza mide bulantıların geçtimi, şimdi nasılsın ? Edirnecim sen nasılsın? Gruba gelin orda chat chat yapalım arada.,,hepinizi kocaman öpüyorum bugün daha iyiyim, oğluşu görmeme az kaldı, bugün artık 10 dk. Yürüyebilir yemeğimide masada yemeyi denicem ama genede kasmıcam kendimi fazla, bugün ilk kez dışarı çıktım arabayla, harikaydı, iğne vurulmaya gittim toplamda 10. Dk:))) , şükrettim bu Halime ama mis gibi çektim rüzgarı içime pencereden, iğne daha az yaktı canımı, Çarşambaya kadar devam et bu iğnelere , Çarşamba Prolaktin depotu konuşuruz dedi dok öpüyorum hepinizi çoook

şimd anladım canım.. çok çok geçmiş olsun allahım bebeğini sana bağışlasın. ve sağlıcakla zamanında kucağına alırsın...amin inşallah en kısa zamanda bende hamiş kalırım..dileklerin için çok teşekkürler. moral buldum..

herkese merhaba
aramıza yeni katılan arkadaşıma hoşgeldin diyorum:) lilymeredin canım iyi olmana çok sevindim..umarım diğer arkadaşlar da iyilerdir..
iğnem ctesi günü bitti sadece vitaminlerimi kullanıyorum..1 kasımda kontrolüm var
aile hekimliği daha 6. haftamda aradı beni takibimi yapmaya başladılar...nasıl öğrendiniz dedim hastanelerden mail gidiyormuş gebelik var diye.
bizde haberler böyle...öpüldünüz

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLEERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

kızlar saat 4de çıkıcam doktoruma randevum var bebeğin ense kalınlığı ve burun köküne bakılcak çok heyecanlıyım umarım iyi çıkar sonuçlarım dua edin bize öpüyorum sizi

Çok iyi bir kaynana olacağına hiç suphem yok bende iyiyim şükür, bayram tatili iyi geldi yarın iş başı 7 kasımı bekliyorum, kese ve kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah, su an pek bişey hissetmiyorum sadece göğüs uçlarım acıyor o kadar, şu kalp atışını bi duysammmm, o zaman kendime geleceğim, hiçkimseye de hala söylemedim hamileliği, her bayram olduğu gibi yine çocuk sorup durdular, diğer bayrama yavrumla gezerim inşallah...

Canım benim çok geçmiş olsun, bir daha tekrarlamaz inşallah, elimizde değil ne yapalım endişeleniyoruz hemen, herkesin yavrusu kıymetli ama bizimkiler biraz daha emek istiyor işte, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah...

ablalarim bugun transferim oldu tek embriyo yerlestirdiler cok stresliyim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus lutfen banada dua edin insallah bebisim annesi gibi inatci olurda simsiki tutunur lutfen dularinizda banada yer verin allah hepimizin yardimcisi olsun herhangi bir oneriniz varmi bugun yapmam gereken ?

Hadi hayırlısı bakalım.Bende tek embriyo ile hamile kaldım 3,5 ay oldu.Yumura rezervim bitmiş gibiydi.2 gün dikkat et.Sonra rutin hayatına devam edersin.Kimileri 1 hafta yatıyor, ama ben tavsiye etmem.Yata yata kabız olursam bu daha kötü.
Sana neden 1 embriyo koydular ki?

sagol cnm benim amin cnm allah hiçbirimize yaşatmasın allah kimseyi evladıyla sınamasın.tabiyki herkesin evladı kıymetli ama bide bizim gibi çok zor elde edince daha fazla emek istiyor gerçekten.allah bu yolda ugraşan herkese yardım etsin.

cnm benim transferin hayırlı ugurlu olsun .inşallah bebişine kavuşursun dualarımız seninle inşallah içini ferah tut.cnm ben biraz pinpirikim ben transferin ilk günü eve geldim yemek yedim uyudum .ertesi ğünde hep yattım wc dışında kalkmadım ben kabızlık sorunu çekmedim ama hiç hep bozuktu bagırsaklarım zaten kuru incir kuru kayısı yedim .12 gün boyunca duş dahi almadım düşün hatta test gününden sonrada bir süre almadım saçlarımı tepeden toplayıp yattım.hergün 1000 tane la ilahe illalah çektim .hergün yataktan kalkmadan 3 ihlas ,fatiha ayetel kürsi okudum hep kendime üfledim hep dualarla oldu zaten allah herkese nasip etsin bol bol dua et cnm.güzel haberlerini alıcaz inşallah.bu arada radyasyona dikkat et çok fazla pc ve telefondan özellikle.bu arada listedeki bilgilerini yaz senide listeye ekleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…