Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

çok teşekkürler canım..amin inşallah. hepimizin yolunu açık etsin. moral oldu birden bu sıcak karşılaman..

Elimden geldiğince her zaman... Yaşa falan takılma canım gayette gençsin benim 2.denememde oldu dondurulmuş ile, şans yüzde kırk derler ama bi bakmışsın yüzde yüz olmuş...tekrar hayırlı olsun tedavin, iğne ile başlıyorum dedin, lucrin felan mı?

% 40 çok az geldi banada çünki.... inşallah benimde ilk denemede tutar inşallah...puregon ve başka bir iğne ile olacağını söylemişti doktor henüz ilacı almadım yarın gidersem inşallah alacağım..şuan hamilemisin sen..inşalla güzel Allahım banada nasip eder en kısa sürede sağlıkla sihhatli bir evlat..

hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olsun niş. herşey olumlu ve güzel gider. umudunu sakın yitirme ben 28 yaşındayım doktorum banada menepoz öncesi gibi yumurta rezervin çok düşük demişti yani 15 olması gerekn sayı bende en fazla 3-4 dü ama ilk denemede üstelik sadece 1 yumurtam vardı oda 2. kaliteydi ve tuttu olumsuz sakın düşünme

canım benim ya okurken sanki kendim yaşıyorum acılarını inş. herşey daha güzel olcak eşimle konuşuyoduk sizleri isim olarakta biliyoya lilimeredin nasıl oldu diyo bende anlattım inş. bebeği sağlıkla doğsun onun çocuğu bu ülke için çok faydalı olur dedi bende şaşırdım yabancı dil öğretmeni değilmiydi dedi galiba öyleydi dedim benim eşimde öğretmen yaa inş. öylede olur cnım bu sıkıntlar bitçek allahın izniyle

Çook geçmiş olsun. Sizlere söylemedim, o sırada sevinçli bir haber vardı, benim de bir kez nokta şeklinde lekelenme olmuştu, sonra hiç olmadı, doktor da sorun olmadığını söylemişti. Canını sıkma, Allah korusun hepimizi.

Lekelenme dediğin epey görünür şekilde miydi?

Hoşgeldin. Arkadaşların dediği gibi bu biraz kısmet artık. Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış. Benim yaşım 36, bana da rezervim menapoz öncesi gibi dendi. İğnelerle ancak 5 yumurta toplandı. 3 tanesi döllendi. 2 tanesi transfer gününe kadar dayandı. Bir tanesi kötü kaliteydi, bir tanesi 2. kaliteydi, şu an Allah'a şükürler olsun hamileyim, darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.

canım doktordan sonra haber ver olur mu inşallah kalınlaşma olmuştur da bir an önce başlarsın tedavine

Lily, nolursun dayan, bak bu son problemli dönemin olacak inşallah... Benim 7-10 günde bire inen iğnemin adı da Proluton Depot idi. Bu iğne de yapılırken ve sonrasında acıtıyordu ama uzun süreli bir acısı hiç olmadı. Ama doktor mutlaka senin için en uygununu vermiştir...

ececim dışarıdan anlaşılmayacaksa hiç uğraşma tekrar kurmaya, ben tam olarak bilmediğimden öyle yazdım canım. buarada bebişin hareketli olmasına çok sevindim ahh bi de ben görsem benimkileri öyle hareketli zaten bu hafta da göremedim içim içimi yiyooorrrr. öpüyorum kocamann

hoşgeldiin aramızaaa:)) ben bu topiğin uğuruna inanıyorum inşallah sana da uğurlu gelsin:) benim de yumurtam çok azdı. ama bak şimdi ikizlerime hamileyim, Allah isterse hepsi olur sadece buna inan

bitanem yazını okuduktan sonra hem annem hem ben ağlamaya başladık. annem geceleri sana da dua ediyormuş. Rabbim inşallah bu acıları sonuçsuz bırakmasın. oğlunu sana bağışlasın başka ne diyebilirim hiç bilmiyorum. inşallah oğluşunla koşacak, uçacaksın :))

gerçektenmi çok sevindim ya.. çok mutlu oldum..umarım benimkide öyle olur.. tamam asla umudumu yitirmeyeceğim ..ilginiz için çok teşekkür ederim. doktorumu aradım 4.gün gelmemi istedi. 2.gün3.gün burada yokmuşş. sorun olmuyormuş 4.günde.. siz kaçıncı günü başladınız ilaçlara..

hoşgeldiin aramızaaa:)) ben bu topiğin uğuruna inanıyorum inşallah sana da uğurlu gelsin:) benim de yumurtam çok azdı. ama bak şimdi ikizlerime hamileyim, Allah isterse hepsi olur sadece buna inan

inşallah banada uğurlu olur..çok teşekküler.. hangi yerde yaptırdınız.. öğrenebilirmiyim..istanbul anadolu yakasındayım ben... fiyatlar çok uçukkk..

Teşekkürler canım,desteğiniz için.... evet herşey Yüce Allahıma kalmış birşey.. o ol derse olur.. inşallah banada zamanı gelince nasip edecektir..umut ediyorum.. Yüce Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...

AttAbebek ve ikizlerin güzel annesi mimoza onları göreceksin inşallah az kaldı , ikinizide çok teşekkür ederim yazılarınız bana güç veriyor attAbebek inşallah durumum o kadar vahim değildirde banada proluton iğne verir, günde 6 defa 200 mg progestan fitil artı iğneler artık çok fazla geliyor banada....mimoza allahım senden ve annenden binlerce kez razı olsun,annenin ellerinden öperim,duaları içinde binlerce teşekkürler, nasıl kıymetli bir şey bu Yarabbim birbirimizi tanımıyoruz görmedik sma ailelerimiz eşlerimiz annelerimiz ile birbirimizi ismen tanıyor , dua ediyor,şükrediyor iyiki varsınız, sonucum ne olursa olsun, bu yolda bana güç veren sizlere sonsuz teşekkürler....

Canım şifa şifa şifa olsun sana estrofemler, rahim inşallah istenilen ölçümdedir de hayırlısıyla ameliyata gerek kalmayacak, güzel haberlerini bekliyoruz , seninde göbişin hemencecik dolsun,bayramın kutlu olsun...bebişlerde seni öpüyor :)

slm kızlar ben temmuz topiğindeyim temmuzda ilk denemede kimyasalla sonuçlandı ağustos adetiyle dondurulmuşlara denedim sonuç pozitif çok şükür keseyi gördük kalp atışınıda...şimdi aranıza alrısanız burayıda takip edicem bide bi sorum olcak siz aile hekiminize gebelik takibi yapıyomusunuz aklıma takıldı ben yaptırmak istiyorum kanını felan ölçüyolarmış aşı vuruyolarmış testler yapıyolarmış bilginiz varmı

lilycim hamile olmadığım için konuya tam vakıf olamadığım için anlamadım ama canım yinede çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun vede iğnelerden kurtulursun...

iyi geceler kızlar geç oldu ama bayramınız kutlu olsun lıymerdıncım canım sakın aklına kotu seler getırme moralını bozma canım benım allahın ıznıyle paşanı saglıcakla kucagına alıcaksın..ececım cok gecmıs olsun canım sanada dınlenmene bak.. umarım guzel gecmıstır bayramınız valla ben dopıngımı aldım ayvalıkta denıze bıle gırdımmm=)kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakın ...menacım canım tedavınde hayırlı olsun bu arada umarım sende lymerdın tubıs gıbı dondrurulmuslarla yuzumuzu guldurceksın pesınede ben gelıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…