Simsicak bir merhaba, hosgeldin aramıza ve dualarımıza, Rabbim bu uğurda yolunu hep açık etsin...
çok teşekkürler canım..amin inşallah. hepimizin yolunu açık etsin. moral oldu birden bu sıcak karşılaman..
Elimden geldiğince her zaman... Yaşa falan takılma canım gayette gençsin benim 2.denememde oldu dondurulmuş ile, şans yüzde kırk derler ama bi bakmışsın yüzde yüz olmuş...tekrar hayırlı olsun tedavin, iğne ile başlıyorum dedin, lucrin felan mı?
slm arkadaşlar, bende bu gruba yeni katılmış sayılırım... bende tüp bebek için kolları sıvadım..daha önce 2 aşılama yaptım.başarısızlıkla sonuçlandı... 35 gün sonra hasta oldum .yarın sanırım başlayacağız tüp bebek çalışmalarına iğneler ile... çok tedirginim ama umutluyum.. sadece tüp bebekte şansım var. ymurta rezervim çok az çıktı..33 yaşındayım. 40 yaşındaki kişiler gibi rezervimin olduğunu bildirdi doktor. çok kırıldım.. ve biran önce vakit kaybetmeden tüpe başlamamı bildirdi.. tüpte bile şansım % 40 olduğunu bildirdi. tüp içinde paracık lazım..oda ayrı bir dert... bilmiyorum ne yapacağımı... dualarınızı bekliyorum...
Ececim bu son korkun olsun inşallah, şu iğne nasıl bir iğne acaba, Prolaktin depot, bende benim acımasız doktora sorucam , yemin ederim progynex iğne ye yeniden başladım başlayalı kafayı yiyorum kızlar, tam kurtuldum deim iki haftadır, bugün 4.günüm resmen sabahtan beri kanım çekiliyor artık sancıdan. , her türlü ağrı kesici, jel, ilaç işe yaramıyo, artık isyanın eşipindeyim zaten sadece wc e kalkıyorum kalçalarının üzerine bile yatamıyorum ikiside balon gibi şiş buz koyuyorum 3 saattir, işin en kötü tarafı ilk gebeliğimde olan pelvis kas ağrım geri geldi, sağ bacağım komple felç gibi töbe yarabbim benzetmek gibi olmasın,doğumda bile bacagımı ayırırlarken bagardımda , sancılarıma gıkımı çıkarmadım, naket ağrı geri geldi hemde yine 15.haftada...yemeği yatakta nasıl yiyorum anlamıyorum , bugün annem saçımı yıkadı yattığım yerde leğen tutarakhangi insanoğlu acaba hamile biri üstelik bu iğnelere 4. Ayıma girmişim günde 2 doz bide, .....................................................................offff offf uçmak istiyorum bazen , deliler gibi koşmak....................
slm kızlar nasılsınız? dün sabah 8 gibi kahverengi akıntı gelmeye başladı bizde panik yaptık bursada bi kadın dogum hastanesine gittik dr içeride kanama var dedi hataneye yatırdı beni dün gecede kırmızı çok az lekelenmem oldu ama geçti hemen sabaha kadar hiç uyumadık annemle sabah başka bir dr baktı kanama filan yok iyisin dedi sonra sag olsun kendi drum muaynanesini açtı bugün benim için baktı bebek gayet ii kanama filan yok içerde dedi nasıl hareketliydi bugün maşallahı vardı şimdi evde dinleniyorum prolaktin depot iğne vurdu kızlar arada girerim nete ama pek ugrayamıcam 1-2 gün lilycim seni facesime arkadaş olarak ekledim cnm ama grup istek işini halledemedim arkadaşıma şifremi vericem grubu hepimizin bulabilecegi şekilde ayarlıcak arama motorundan hepinizi çok öptüm
slm arkadaşlar, bende bu gruba yeni katılmış sayılırım... bende tüp bebek için kolları sıvadım..daha önce 2 aşılama yaptım.başarısızlıkla sonuçlandı... 35 gün sonra hasta oldum .yarın sanırım başlayacağız tüp bebek çalışmalarına iğneler ile... çok tedirginim ama umutluyum.. sadece tüp bebekte şansım var. ymurta rezervim çok az çıktı..33 yaşındayım. 40 yaşındaki kişiler gibi rezervimin olduğunu bildirdi doktor. çok kırıldım.. ve biran önce vakit kaybetmeden tüpe başlamamı bildirdi.. tüpte bile şansım % 40 olduğunu bildirdi. tüp içinde paracık lazım..oda ayrı bir dert... bilmiyorum ne yapacağımı... dualarınızı bekliyorum...
hepimizin bayramı kutlu olsun, bayram tadında günlerimiz olsunnnnn, topiğimiz göbekli hanımlarla dolsun bu göbekler hayırlı evlatlara gebe olsun :))))) ben 24 gündür estrofem kullanıyorum yarın doktor randevum var rahim kalınlaşmış mı bakacağız, kalınlaşmamışsa birkaç ay daha devam, en kötü ihtimal ameliyat, yarın haber veririm öpüyorum sizi ve bebişleri
Ececim bu son korkun olsun inşallah, şu iğne nasıl bir iğne acaba, Prolaktin depot, bende benim acımasız doktora sorucam , yemin ederim progynex iğne ye yeniden başladım başlayalı kafayı yiyorum kızlar, tam kurtuldum deim iki haftadır, bugün 4.günüm resmen sabahtan beri kanım çekiliyor artık sancıdan. , her türlü ağrı kesici, jel, ilaç işe yaramıyo, artık isyanın eşipindeyim zaten sadece wc e kalkıyorum kalçalarının üzerine bile yatamıyorum ikiside balon gibi şiş buz koyuyorum 3 saattir, işin en kötü tarafı ilk gebeliğimde olan pelvis kas ağrım geri geldi, sağ bacağım komple felç gibi töbe yarabbim benzetmek gibi olmasın,doğumda bile bacagımı ayırırlarken bagardımda , sancılarıma gıkımı çıkarmadım, naket ağrı geri geldi hemde yine 15.haftada...yemeği yatakta nasıl yiyorum anlamıyorum , bugün annem saçımı yıkadı yattığım yerde leğen tutarakhangi insanoğlu acaba hamile biri üstelik bu iğnelere 4. Ayıma girmişim günde 2 doz bide, .....................................................................offff offf uçmak istiyorum bazen , deliler gibi koşmak....................
sagol cnm .amin cnm hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın .ii cnm bebiş kıpır kıpırdı ultrasonda dr çok hareketli dedi.cnm için rahat edicekse grubu tekrar kurar isminide özel msj olarak herbirinize atarım daha güvenli olur dediğin olur cnm ama salı günü filan halederim bu işi çünkü arkadaşıma kurdurcam bu defa grubu güvenlik ayarlarını rahat kurucam arkadaşımda kk den merak etmeyin bizim gruptan olcak oda tüp bebek annesi olcak inşallah yakında.hepinizi öptüm tekrardan .bol bol yatın dinlenin .
hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olsun niş. herşey olumlu ve güzel gider. umudunu sakın yitirme ben 28 yaşındayım doktorum banada menepoz öncesi gibi yumurta rezervin çok düşük demişti yani 15 olması gerekn sayı bende en fazla 3-4 dü ama ilk denemede üstelik sadece 1 yumurtam vardı oda 2. kaliteydi ve tuttu olumsuz sakın düşünme
hoşgeldiin aramızaaa:)) ben bu topiğin uğuruna inanıyorum inşallah sana da uğurlu gelsin:) benim de yumurtam çok azdı. ama bak şimdi ikizlerime hamileyim, Allah isterse hepsi olur sadece buna inan
Hoşgeldin. Arkadaşların dediği gibi bu biraz kısmet artık. Sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış. Benim yaşım 36, bana da rezervim menapoz öncesi gibi dendi. İğnelerle ancak 5 yumurta toplandı. 3 tanesi döllendi. 2 tanesi transfer gününe kadar dayandı. Bir tanesi kötü kaliteydi, bir tanesi 2. kaliteydi, şu an Allah'a şükürler olsun hamileyim, darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.
bitanem yazını okuduktan sonra hem annem hem ben ağlamaya başladık. annem geceleri sana da dua ediyormuş. Rabbim inşallah bu acıları sonuçsuz bırakmasın. oğlunu sana bağışlasın başka ne diyebilirim hiç bilmiyorum. inşallah oğluşunla koşacak, uçacaksın :))
hepimizin bayramı kutlu olsun, bayram tadında günlerimiz olsunnnnn, topiğimiz göbekli hanımlarla dolsun bu göbekler hayırlı evlatlara gebe olsun :))))) ben 24 gündür estrofem kullanıyorum yarın doktor randevum var rahim kalınlaşmış mı bakacağız, kalınlaşmamışsa birkaç ay daha devam, en kötü ihtimal ameliyat, yarın haber veririm öpüyorum sizi ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?