Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım Allah senden de razı olsun. bana ve hepimize az dua etmedin sende, hala da ediyosun biliyorum. hiç tanımadıklarım için bukadar üzülüp, sevineceğim aklıma gelmezdi. bundan önce hiçbir foruma üye olmamıştım zaten. ama şimdi iyi ki varsınız diyorum :)

tatlım bugun daha iyi olmana çook sevindim. hergün daha iyi olacak herşey bak gör:) o 10 dk ne kıymetli gelmiştir sana. inşallah çarşambadan sonrada bahsettiğiniz diğer iğneye geçersin.
benim bulantılarım azalmaya başladı sanki. hala bazı kokular çok rahatsız ediyor. bir de süt ürünlerini midem almıyor hemen çıkarıyorum. oyuzden çok vicdan yaptım. biz de eşimle dün ilk kez bebek mağazasına gittik. birşey almak için değilde mutlu olalım diye:)) ben zaten çok dolaşamıyorum hemen karnımda kasılma başlıyor. ama 15 dk bile yetti, döndüğümde yüzümde kocaman bir gülümseme vardı. inşallah alışveriş yapacağımız günleri de görürüz.

canım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebişin seni hiç bırakmasın. sakın stres yapma, sakin olman lazım. ben kabızlık yaşamamak için hoşaf, su, çorba çok içmiştim. su çok önemli. benim ilk 3 günüm hastalıklarla geçti, çok ateşlendim sistit oldum. oyuzden hep yattım. sonrasında evde hafif yürüyüşler yaptım. genelde sırt üstü yattım, ama geceleri kendimi yan yatarken buldum:) bir de çok dua ettim, özellikle meryem suresini çok söylemişlerdi onu okudum. bizimde dualarımız seninle. soracağın birşey olursa burdayız. kendini çok dinlememeye çalış(çok zor biliyorum ama oyalamaya çalış kendini) öpüyorum

lily iyi olduğunu okudum çok sevindim...ececim sanada geçmiş olsun ama geçmiş zaten ikinizinde iyi olması beni çok sevindirdi .... bugün bebişimle bayrama katıldık sonra doktor randevumuza gittik ense kalınlığımız çok iyi çıktı kanımı verdilk haftaya sonuç bekliyoruz benimki baya zor ölçüm aldırdı meyve suları kekler falan zor yerini değiştirdik eli parmağında uyuyor sıpa:)))bakalım bideğişiklik olmazsaoğluşum oluyor kızım buna baya bozuldu obir kızkardeş istiyordu:)))yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz menac senin rahim kalınlığını çok merak ediyorum dualarım seninle ... buarada ece ben mesaj atamıyorum facebook adresm veremiyorum sen gönderirsen ekleyebilirim hepiniz kendinize iyibakın.....

stres yapmamaya çalış cnm ananas yemeni tavsiye ederim ilk 5 gün . yüzüstü yatma kesinlikle ilk2 gün duş falanda alma sonrasında ılık duş al çok sıcak suyla yıkanma haberlerinin bekliyoruz cnm

Liymeredin ece geçmiş olsun kızlar gltn canım senin de gözün aydın bir kız bir erkek güzel olmuş

Nasılsiniz ne var ne yok geçmiş bayramınızi kutlarım

rahim kalınlığı 7.5 kötü değil iyi de değil dedi doktorum, rahim incelmesi perde ameliyatından sonra oluştu büyük ihtimalle rahim zarar gördü, zaten perdeyi de tam olarak alamamış, doktoruma güvenim sıfır şuan, tek ameliyatla alabileceği septum için 2. bir ameliyat olmam lazım olabilir(miş), benden haberler böyle ayın 5'ine kadar günde 6 estrofemle devam edeceğim kalınlaşma olacak mı bakacağız, o gün kesin kararımı vereceğim ama şimdiden yeni doktor arayışındayım, Mustafa Bahçeci ya da Semra Karaman'ı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz nedir hanımlar? öpüyorum hepinizi...

Canım, ben aynı doktora devam ediyorum. Benim ve bebeğin geçmişini de bildiği için içim daha rahat. Durumuma bakıp ona göre ilaç veriyor...

Ben de sürekli yatmanı önermem ama buradaki bazı arkadaşların özellikle kalkmaması gerekiyordu, en iyisi doktoruna sormak. Bir de ben yine buradaki arkadaşların tavsiyesiyle ananas ve badem yemiştim, kabız olmamak için de sabahları aç karnına kuru kayısı... Biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allah'ın takdiri...

Kızlar, ben bugün eşimle dolaşırken birden gözüm karardı. Biraz hava alayım diye ilerlerken iyice kötü oldum, düşmemek için yere oturdum, o arada biraz bayılmışım Tansiyonum yüksek çıktı, doktor bu hafta hiç yorulmak yok dedi. Neyse ki bebeğimde bir şey yok ama çok korktum (( Allah kimseye vermesin... Şimdi de o kadar bitkinim ki... İnsanın morali bozuluyor ama bugünümüze de şükür...

Cumhuriyet bayramımız da kutlu olsun bu arada...

ay rabbim gule gule kucagina almayi nasil etsin ins darisida benim basima,ben danimarkada yasiyorum burda 1 embriyodan fazla transfer etmiyorlar kanunlar izin vermiyormus bugun yine israr ettikde imkansiz dedi doktorum

kizlar olumsuz haberlerinizi alinca yüregim agzima geliyor ve acaba ayni seyleri yasayacakmiyim diye karamsarlik cöküyor icime.sanki kendimi hazirlamaya ugrasiyorum.iyi haberlerinizi alinca icim aciliyor bende hayallere daliyorum.biriniz bebegimi gördüm söyle yapiyodu iyiydi felan deyince bana bir umut bir güc bir inanc geliyor..
Allahim sag salim ve kolaylikla kucaginiza aldiginizi da duyursun bize..hepiniz yavrularinizla Allaha emanet..

canım çok geçimş olsun allah birdaha yaşatmasın aman dikkat et canım ya bak sna nazar bocuğu yolluyom maşallah nazarlardan korun diye

canım benim ya biliyomusun dün akşam diğer ark.larla beraber senin içinde ismen dua ettim rabbim kabul eder inş.

saolasin canim zaten yapabilecegimiz tek sey dua rabbim kabul ederde hic kimseye aratmaz insallh bende banyo yapmayi dusunmuyorum sabah gitmeden dus aldim en az bi hafta seninle idare edecem dedim:)sen kac gun yattin canim ?bende deneme olsun diye bi kac gundur siyah erik bide incir yiyorum ama fazla bi etkisini hisetmedim cunku benim normaldede kabizlik sorunum var hayirlisi bakalim...22 yasindayim 4 senedir evliyim 2. denemem danimarkadayim yani burda yapiyorum sebeb olarak doktorlar erkek faktoru diyor benim sorunumu fazla takmiyorlar nedense bendede pco var yani kadin-erkek...radyasyon konusunda dikkat etmeye calisacam ama cok zorlanacam galiba sigarayida birakmayi denedim ama yapamadim gunde 2 veya 3 tane iciyorum tedaviye basladigimdan beri ins rabbim yuzumuzu guldurur

saol canim benim fazla uzanma ihtimalim yok cunku okulum var en iyi ihtimal 2 gun dinlenebilmem ins oda yeterli olur , umarim stresde yapmam ama beceremeyecegime eminim :)benim aram epey iyi sukur suyla normalde zaten gunde 3 litre icerim...senin durumun dahada zor olmustur hem o stres hem hastalik...ben asla sirt ustu uyuyamam normal uyku pozisyonun karin ustudur ama sabah dikkat ediyim dedim uyudum ama yan yatarak meger yanlis pozisyonmus:)Dua ediyorum bol bol ins rabbim kabul eder allah sizide sorunsuz saglikli bi sekilde evlatlariniza kavustursun ...

stres yapmamaya çalış cnm ananas yemeni tavsiye ederim ilk 5 gün . yüzüstü yatma kesinlikle ilk2 gün duş falanda alma sonrasında ılık duş al çok sıcak suyla yıkanma haberlerinin bekliyoruz cnm

Dunden itibare yemeye basladim ananasi onuda sizden ogrenmistim dus konusundada bi hafta idare edebilirim sanirim :)insallah ayin 12 sinde guzel haberler verebilirim size vede kendime:)

gltensu cnm bi erkek daha geliyor bize he hayırlı ugurlu olsun cnm sag saglim hayırlı evlat olsun inşallah.biri kız biri erkek ne güzel ...cnm sana özelden mj atıcam birazdan face adresimi çok öptüm.

Liymeredin ece geçmiş olsun kızlar gltn canım senin de gözün aydın bir kız bir erkek güzel olmuş

Nasılsiniz ne var ne yok geçmiş bayramınızi kutlarım
sagol esracım allah kimseye yaşatmasın .sen nasılsın?

cnm benim çok geçmiş olsun .yorma cnm kendini .geçen gün kardeşim köpegini bıraktı bana bayram önce köpek küçük ama paçama yapışınca bende koltuga çıktım koltuk devrilir gibi oldu bende çok korkmuştum cnm ama ertesi ğün kntrolde drada anlatmıştım yat dinlen diyorlar sadece .allah tekrar yaşatmasın cnm bol bol dinlen.

cnm benim transferim agustosun 27 sindeydi ben hep yattım yatmayada devam ediyorum dizlerimin altına yastık koydum sırt üstü yattım hep sadece geceleri soluma dönerek yatmaya çalıştım.cnm kaızlıgın devam ederse drlar ilaç veriyolar burda druna danış ilaçla rahatlıyosun.süt iç ılık oda ii geliyor,birde zeytin yagı içiriyodu annaem arada bana bagırsakları yumuşatıyor.cnm siğara yı ben günde 1 paket filan içiyodum ama transfer günü bıraktım içimizde çok küçücük bir canlı can bulmaya çalışıyor savaş veriyor siğara içme bence hatta dumanında da durma zor ama yapabilcek bişey yok .meyve ye siğara istediğide canın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…