inşallah banada uğurlu olur..çok teşekküler.. hangi yerde yaptırdınız.. öğrenebilirmiyim..istanbul anadolu yakasındayım ben... fiyatlar çok uçukkk..
AttAbebek ve ikizlerin güzel annesi mimoza onları göreceksin inşallah az kaldı , ikinizide çok teşekkür ederim yazılarınız bana güç veriyor attAbebek inşallah durumum o kadar vahim değildirde banada proluton iğne verir, günde 6 defa 200 mg progestan fitil artı iğneler artık çok fazla geliyor banada....mimoza allahım senden ve annenden binlerce kez razı olsun,annenin ellerinden öperim,duaları içinde binlerce teşekkürler, nasıl kıymetli bir şey bu Yarabbim birbirimizi tanımıyoruz görmedik sma ailelerimiz eşlerimiz annelerimiz ile birbirimizi ismen tanıyor , dua ediyor,şükrediyor iyiki varsınız, sonucum ne olursa olsun, bu yolda bana güç veren sizlere sonsuz teşekkürler....
Ece, attAbebek nasılsınız? Lekelenme felan yoktur inşallah, menac bugün rahim kalınlığı ne durumda canım doktor ne diyor, mimoza mide bulantıların geçtimi, şimdi nasılsın ? Edirnecim sen nasılsın? Gruba gelin orda chat chat yapalım arada.,,hepinizi kocaman öpüyorum bugün daha iyiyim, oğluşu görmeme az kaldı, bugün artık 10 dk. Yürüyebilir yemeğimide masada yemeyi denicem ama genede kasmıcam kendimi fazla, bugün ilk kez dışarı çıktım arabayla, harikaydı, iğne vurulmaya gittim toplamda 10. Dk:))) , şükrettim bu Halime ama mis gibi çektim rüzgarı içime pencereden, iğne daha az yaktı canımı, Çarşambaya kadar devam et bu iğnelere , Çarşamba Prolaktin depotu konuşuruz dedi dok öpüyorum hepinizi çoook
kızlar saat 4de çıkıcam doktoruma randevum var bebeğin ense kalınlığı ve burun köküne bakılcak çok heyecanlıyım umarım iyi çıkar sonuçlarım dua edin bize öpüyorum sizi
ablalarim bugun transferim oldu tek embriyo yerlestirdiler cok stresliyim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus lutfen banada dua edin insallah bebisim annesi gibi inatci olurda simsiki tutunur lutfen dularinizda banada yer verin allah hepimizin yardimcisi olsun herhangi bir oneriniz varmi bugun yapmam gereken ?
ablalarim bugun transferim oldu tek embriyo yerlestirdiler cok stresliyim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olurmus lutfen banada dua edin insallah bebisim annesi gibi inatci olurda simsiki tutunur lutfen dularinizda banada yer verin allah hepimizin yardimcisi olsun herhangi bir oneriniz varmi bugun yapmam gereken ?
slm kızlar ben temmuz topiğindeyimtemmuzda ilk denemede kimyasalla sonuçlandı ağustos adetiyle dondurulmuşlara denedim sonuç pozitif çok şükür keseyi gördük kalp atışınıda ...şimdi aranıza alrısanız burayıda takip edicem bide bi sorum olcak siz aile hekiminize gebelik takibi yapıyomusunuz aklıma takıldı ben yaptırmak istiyorum kanını felan ölçüyolarmış aşı vuruyolarmış testler yapıyolarmış bilginiz varmı
Hadi hayırlısı bakalım.Bende tek embriyo ile hamile kaldım 3,5 ay oldu.Yumura rezervim bitmiş gibiydi.2 gün dikkat et.Sonra rutin hayatına devam edersin.Kimileri 1 hafta yatıyor, ama ben tavsiye etmem.Yata yata kabız olursam bu daha kötü.
Sana neden 1 embriyo koydular ki?
Kızlar, ben bugün eşimle dolaşırken birden gözüm karardı. Biraz hava alayım diye ilerlerken iyice kötü oldum, düşmemek için yere oturdum, o arada biraz bayılmışımTansiyonum yüksek çıktı, doktor bu hafta hiç yorulmak yok dedi. Neyse ki bebeğimde bir şey yok ama çok korktum (( Allah kimseye vermesin... Şimdi de o kadar bitkinim ki... İnsanın morali bozuluyor ama bugünümüze de şükür...
Cumhuriyet bayramımız da kutlu olsun bu arada...
kizlar olumsuz haberlerinizi alinca yüregim agzima geliyor ve acaba ayni seyleri yasayacakmiyim diye karamsarlik cöküyor icime.sanki kendimi hazirlamaya ugrasiyorum.iyi haberlerinizi alinca icim aciliyor bende hayallere daliyorum.biriniz bebegimi gördüm söyle yapiyodu iyiydi felan deyince bana bir umut bir güc bir inanc geliyor..
Allahim sag salim ve kolaylikla kucaginiza aldiginizi da duyursun bize..hepiniz yavrularinizla Allaha emanet..
cnm benim transferin hayırlı ugurlu olsun .inşallah bebişine kavuşursun dualarımız seninle inşallah içini ferah tut.cnm ben biraz pinpirikim ben transferin ilk günü eve geldim yemek yedim uyudum .ertesi ğünde hep yattım wc dışında kalkmadım ben kabızlık sorunu çekmedim ama hiç hep bozuktu bagırsaklarım zaten kuru incir kuru kayısı yedim .12 gün boyunca duş dahi almadım düşün hatta test gününden sonrada bir süre almadım saçlarımı tepeden toplayıp yattım.hergün 1000 tane la ilahe illalah çektim .hergün yataktan kalkmadan 3 ihlas ,fatiha ayetel kürsi okudum hep kendime üfledim hep dualarla oldu zaten allah herkese nasip etsin bol bol dua et cnm.güzel haberlerini alıcaz inşallah.bu arada radyasyona dikkat et çok fazla pc ve telefondan özellikle.bu arada listedeki bilgilerini yaz senide listeye ekleyelim.
canım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebişin seni hiç bırakmasın. sakın stres yapma, sakin olman lazım. ben kabızlık yaşamamak için hoşaf, su, çorba çok içmiştim. su çok önemli. benim ilk 3 günüm hastalıklarla geçti, çok ateşlendim sistit oldum. oyuzden hep yattım. sonrasında evde hafif yürüyüşler yaptım. genelde sırt üstü yattım, ama geceleri kendimi yan yatarken buldum:) bir de çok dua ettim, özellikle meryem suresini çok söylemişlerdi onu okudum. bizimde dualarımız seninle. soracağın birşey olursa burdayız. kendini çok dinlememeye çalış(çok zor biliyorum ama oyalamaya çalış kendini) öpüyorum
stres yapmamaya çalış cnm ananas yemeni tavsiye ederim ilk 5 gün . yüzüstü yatma kesinlikle ilk2 gün duş falanda alma sonrasında ılık duş al çok sıcak suyla yıkanma haberlerinin bekliyoruz cnm
lily iyi olduğunu okudum çok sevindim...ececim sanada geçmiş olsun ama geçmiş zaten ikinizinde iyi olması beni çok sevindirdi .... bugün bebişimle bayrama katıldık sonra doktor randevumuza gittik ense kalınlığımız çok iyi çıktı kanımı verdilk haftaya sonuç bekliyoruz benimki baya zor ölçüm aldırdı meyve suları kekler falan zor yerini değiştirdik eli parmağında uyuyor sıpa:)))bakalım bideğişiklik olmazsaoğluşum oluyor kızım buna baya bozuldu obir kızkardeş istiyordu:)))yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz menac senin rahim kalınlığını çok merak ediyorum dualarım seninle ... buarada ece ben mesaj atamıyorum facebook adresm veremiyorum sen gönderirsen ekleyebilirim hepiniz kendinize iyibakın.....
sagol esracım allah kimseye yaşatmasın .sen nasılsın?Liymeredin ece geçmiş olsun kızlar gltn canım senin de gözün aydın bir kız bir erkek güzel olmuş
Nasılsiniz ne var ne yok geçmiş bayramınızi kutlarım
Kızlar, ben bugün eşimle dolaşırken birden gözüm karardı. Biraz hava alayım diye ilerlerken iyice kötü oldum, düşmemek için yere oturdum, o arada biraz bayılmışımTansiyonum yüksek çıktı, doktor bu hafta hiç yorulmak yok dedi. Neyse ki bebeğimde bir şey yok ama çok korktum (( Allah kimseye vermesin... Şimdi de o kadar bitkinim ki... İnsanın morali bozuluyor ama bugünümüze de şükür...
Cumhuriyet bayramımız da kutlu olsun bu arada...
saolasin canim zaten yapabilecegimiz tek sey dua rabbim kabul ederde hic kimseye aratmaz insallh bende banyo yapmayi dusunmuyorum sabah gitmeden dus aldim en az bi hafta seninle idare edecem dedim:)sen kac gun yattin canim ?bende deneme olsun diye bi kac gundur siyah erik bide incir yiyorum ama fazla bi etkisini hisetmedim cunku benim normaldede kabizlik sorunum var hayirlisi bakalim...22 yasindayim 4 senedir evliyim 2. denemem danimarkadayim yani burda yapiyorum sebeb olarak doktorlar erkek faktoru diyor benim sorunumu fazla takmiyorlar nedense bendede pco var yani kadin-erkek...radyasyon konusunda dikkat etmeye calisacam ama cok zorlanacam galiba sigarayida birakmayi denedim ama yapamadim gunde 2 veya 3 tane iciyorum tedaviye basladigimdan beri ins rabbim yuzumuzu guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?