Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLEERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın kızlar nasılsınız? ben yine erkenciyim akşam 8:30 da yatarsam sabahta normal olarak 7 de kalkarım dimi ama:):):)
kızlar facebook grubu adresini tekrar hatırlatayım size arama motorundan çıkıyor artık ( degerli anne) yazmanız yeterli.profil resminde bir kadın kucagındada bebeği var.listedeki herkesi heyecanla bekliyoruz.....

Ece Edirne çok sağolun kızlar inşallah uzun bir süre için son denemem olucak inşallah bu sefer 2si de tutar da tek seferde iki çocuk annesi olurum size de yetişirim

İnşallah canım. Güzel haberler gelecek bu sefer ve birkaç ay arayla yine aynı yolda buluşacağız inşallah...

Kızlar çok sağolun destekleriniz için. Dün kardiyolojide çok şükür bir şey çıkmadı, tansiyon problemi yok sanırım. Doktor dedi ki zaten yüksek tansiyondan bayılma olmaz dedi. Büyük ihtimalle o an açlık (dediğiniz gibi kan şekeri), ortamdaki havasızlık, yorgunluk bir araya geldi. Vücudum kaldırmadı. Şimdi paşa paşa yatıyorum evde :) Lütfen sizler de kendinizi hiç yormamaya çalışın, ayakta kalınca kötü oluyor...

Hepinizi çok çok öpüyorum. Yarın ense kalınlığı ölçülecek, inşallah güzel haberlerle dönerim yine :)) Hepinizi seviyorum.

Selam canlar doktordan geldim, şükür dikişim iyiydi, oğluşumda iyi, iğneleri kesti gene, haftaya cumada dörtlü teste çağırdı, tam yatıştan biraz kurtuldum gibi, yemeklerimi masada yiyebilim artık su an tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonu inş onuda antibiyotikle atlatıcaz, gerci ameliyattan sonra enfeksiyon kapmayın diye 500 mg lık zinnat antibiyotik alıyıum ama genede idrarımda çok bakteri çıktı kesinlikle wcde arkadan öne drğil, önden arkaya temizlik yap dedi, zaten öyle hiç yapmıyorumda, teharet musluğu bu ara kullanma mikropları öne taşır dei bende arada elma sirkeli suyla temizliyorum genitali, öpüyorum herkesi

İnşallah canım dikkat et kendine bizde seni seviyoruz

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. hadi ozaman yarın haberlerini bekliyoruz canımm

hoşgeldin canım çok sev,ndim iyi olmanıza iğnelerden kurtuldun ohhhh süper haberler veriyosun bize idrar yolu enf. içinde bol bol su iç inş. o bakterileride yeniceksin sen

hadi gözünaydın çok şükür kötü bişey çıkmamış hadi inş. yarın bebeğinde iyi sonuçları iyi çıkar haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin canım çok sev,ndim iyi olmanıza iğnelerden kurtuldun ohhhh süper haberler veriyosun bize idrar yolu enf. içinde bol bol su iç inş. o bakterileride yeniceksin sen

Çok sağol canım önümde su şişem var yaklaşık 4 aydır 1 litreye yakın bu şişe ondan günde bazen 4 bazen 5 şişe içiyorum çok iyiyim diye değilde ağzım çok kuruyo acaip su içiyorum gece 50 kere wc e kalkıyorum içmeyim diyorum bazen suyu azaltıyorum gene günde 40 defa wc, idrar tahlili çok yaptırıyorum genelde temiz çıkıyor, eskiden çok sistit oluyordum şükür onlar azaldı, üşütmüyorumda ama çocukluğumdan beri hep bir idrar sorunum var ne yazıkki, acaba çok mu sıvı alıyorum, hiç benim gibi birini duydunuz mu? Öptüm

Hadi geçmiş olsun :) Bende de çıktı hafif, dinlenme ve bol su dedi...

Bir arkadaşımda kronik sistit var, sürekli tekrarlıyor. O hamile kaldığında doktoru temizlik konusunda senin söylediğini söylemişti ve duş sırasında genital bölgeyi çok detaylı temizlememesi gerektiğini belirtmişti. Çünkü oraların kendine has bir mekanizması ve aurası var, sabun ve su ile temizleyince yararlı bakteriler de gidiyormuş. Sadece duşun aktığı kadar temizlik yeterli demiş. Sirkeyi ilk senden duydum, bir zararı olmasın, asitli ya biraz?

lilcim bende çok s içiyorum cnm sistik varmı bilmiyorum ama dr bana piskolojik olarak sen sürekli wcde kendini kntrol ediyosun dedi.acaba lekelenme filan varmı diye bide progestan fitil akıyo ya sanki adet olmuş gibi allah korusun sende piskolojik dedi bana.gece 6-7 kez filan gidiyorum wc ye ama gündüz her yarım saatte 1 wc deyim ...

cnm dr banada klozeti kullan ama içindeki taharet muslugunu kullanma dedi oradan mikrop kaparsın dedi.sirkeyi başka bir arkadaşımdan daha duydum ama banada biraz asitli gibi geldi...

Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim ins her boyle doktora gittiginde dahada guzel haberlerle gelirsin sen neler neler atlattin oda sadece benim bildiklerim yani benim gelmemden once yasadiklarini bilmiyorum ama bi bakteriylemi bas edemeyecen zaten antibiyotikde aliyormussun merak etme onuda atlatirsin allahin izniyle

Bayanlar benim transferin 3.gunu ve benim karnim ilk gunden beri agriyo cok siskin geliyo bana heleki sag kasigim elimi dokdugumda dahi agrim oluyo hele bide wc ihtiyacim oldugunda kasiliyom resmen sizce ne olabilir ben acaba toplama isleminden dolayi olabilirmi diyorum o agriya benziyo cunku daha iki gun olmustu transfer zamaninda sizinde bu tur agrilariniz oldumu umudumu yitirmeye basladim bu agridan dolayi jel kullaniyorum acaba omu yapiyo diyorum bilmiyorum ya mantikli mantiksiz birsuru sey aklima geliyo rabbim yardimcimiz olsun ins

yumurta toplama, transfer, jeller, ilaçlar hepsi ayrı ayrı ağrı yapabiliyor, bir çoğumuzda oldu, kafanı takma. eğer çok aşırı bir ağrı varsa doktora danış bence.

yumurta toplama, transfer, jeller, ilaçlar hepsi ayrı ayrı ağrı yapabiliyor, bir çoğumuzda oldu, kafanı takma. eğer çok aşırı bir ağrı varsa doktora danış bence.

insallah oyledir, hem oyle olmussa cogunuzdada demekki normallik var ,ben oyle berbat bi ulkedeyimki doktora ulasmam icin yerimden kalkamam gerek 112nin gelip beni almasi falan lazim:))

vVVVVVVVVVVVVVVVAVVVVVVVVVVV 4 -5 LİTRE NASIL İÇİYOSUN OKADAR SUTYU MAŞALLAH

Keyifler iyidir inşallah. O kuduğum kadarı ile hamiş bacıların sağlık afiyet yerinde. Allah bozmasın, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah...

Kimler tedaviye başlayacak kısmetse? İnşallah son tedavi olur, bütün bacılar bebişlerini kucaklarına alırlar...
Dualarımdasınız...

Canım çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıklı bir şekilde alirsin durumların normel olduğuna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…