kızlarr merak ettiniz biliyorum çok özür dilerim eşimden bilgisayarı yeni alabildim işi vardı.
kuzucuklarım iyiymiş çok şükür. ikisinin de gelişimleri aynı gidiyormuş. bir de ikili teste girdik. iki bebiş olunca epey uzun sürdü ölçüm. biri maşallah kıpır kıpırdı, diğeri de miskin:)) uyandırıp kafasını kaldırsın diye çok uğraştık çok komikti. ben tabi onları öyle görünce gözlerimden yaşlar süzüldü. inşallah test sonuçları da iyi çıkar da rahatlarım. bunun dışında kilo almamışım, tam tersine 1,5 kilo vermişim. ee olacağı buydu bu iştahsızlıkla..
Bu gece yine dualarım hepinizle.
teyzeleri size iyigeceler dliyoruz ve öpüyoruz:))
Mimozacım o kadar çok yerde yazıyokş ilk üç ay en çok 2 kilo almalıymışız, hatta mide bulantıları çekenler kilo da veriyo diye, bundan sonra 4.ayda zaten mide bulantıların azalacak ve ikizlerde sende kilo Lacaksınız, Ece ya bende maşallah tosun olma yolundayım, 4/4.5 kilo aldım ve 16.hafma giriyormamaaan dukan diyeti diyorum başka demiyorum onca derdim varken kilo neki...
Kızlar aklınıza gelen beğendiğiniz erkek isimlerini paylaşır mısınız benimle? Öptüm hepinizi
cnm sen 16.haftada 4,5 kilo diyosun ben 12.haftada 6 kilo çokmu ya ama eşim bi kaçgündür sanki zayıfladın diyo ilk başlarda aldım şuanda duraklama yaşıyorum sanırım.bebek ii olsun kilo sorunum değil yerim ben alırım kiloyu sonra veririmde
cnm isim konusunda aklıma geldikçe yazarım ben sana....bende düşünemiyorum hiç isim daha bi cinsiyeti belli olsunda hayırlısıyla ........
cnm iyi olmanıza çok sevindim güzel bir kntrol geçmiş inşallah 2li test sonuçlarıda güzel çıkıcaktır.kilo konusuda bu aylarda kilo almaman veya az alman normal cnm zaten benim gibi 6 kilo almak garipbebişler saglıklı olsunda .bizimde dualarımız senle cnm .
Mimozacım o kadar çok yerde yazıyokş ilk üç ay en çok 2 kilo almalıymışız, hatta mide bulantıları çekenler kilo da veriyo diye, bundan sonra 4.ayda zaten mide bulantıların azalacak ve ikizlerde sende kilo Lacaksınız, Ece ya bende maşallah tosun olma yolundayım, 4/4.5 kilo aldım ve 16.hafma giriyormamaaan dukan diyeti diyorum başka demiyorum onca derdim varken kilo neki...
Kızlar aklınıza gelen beğendiğiniz erkek isimlerini paylaşır mısınız benimle? Öptüm hepinizi
Ayser sağol canım ,mimoza tamam o zaman ben aklımdakileri söyleyim oylayın o zaman:) daha 5 ay var önümde neler neler çıkarda benim kociş takma göbek adı takıp duruyo kuzuma:)
En çok çınar ismine takıldık bu ara,uzun ömürlü, sağlam, sonsuz gibi çağrışımları var, bide rüzgarı çok begeniyorum , soyadıyla uyumlu olması çok önemli benim için, kime çınar desem olumsuz bir yorum gelmiyo
Çınar , Efe , can, deniz, rüzgar , toprak bunları beğeniyorum , soyadımız yıldız
Kuzey ve deniz isimleri yıldızla birleşince komik oluyo
Ayser sağol canım ,mimoza tamam o zaman ben aklımdakileri söyleyim oylayın o zaman:) daha 5 ay var önümde neler neler çıkarda benim kociş takma göbek adı takıp duruyo kuzuma:)
En çok çınar ismine takıldık bu ara,uzun ömürlü, sağlam, sonsuz gibi çağrışımları var, bide rüzgarı çok begeniyorum , soyadıyla uyumlu olması çok önemli benim için, kime çınar desem olumsuz bir yorum gelmiyo
Çınar , Efe , can, deniz, rüzgar , toprak bunları beğeniyorum , soyadımız yıldız
aklımda olna bi kaç isim yazayımsize
ahmet kemal kerem gökhan fatih ben genelde erkekte klasik isimleri seviyorum
şayet oğlum olursa ahmetgökhan koymak istiyorum ama gökhan olabilirde olmayabilirde yanında
mdem isimden konu açtık sizde kız isimleri söyleyin kızlar düşünelim elmasın yanına uyumlu olsun
Herkese fikirleri için çok teşekkürler, sağolun kızlar ben de zaten diğerlerini eledim çınar ve özgür üzerinde duruyorum, Rabbim inşallah bu sefer hevesimi kursağımda bırakmaz da ismini koymak nasip olur oğluma, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?