vVVVVVVVVVVVVVVVAVVVVVVVVVVV 4 -5 LİTRE NASIL İÇİYOSUN OKADAR SUTYU MAŞALLAH
Canım çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıklı bir şekilde alirsin durumların normel olduğuna sevindim
insallah oyledir, hem oyle olmussa cogunuzdada demekki normallik var ,ben oyle berbat bi ulkedeyimki doktora ulasmam icin yerimden kalkamam gerek 112nin gelip beni almasi falan lazim:))
gunaydın kızlar nasılsınız lymerdın herseyın yolunda olmasına cok sevındım
Yaw çok içiyorum ben de ama normalde hamile olmazkende ağzımdan su düşmez,hamilelikte iki katı su iciyorum hem de lıkır lıkır işin komik yani gece en az 10 defa wc e kalkarım o aralarda da su içerim, gerçi içmediğim zamanlarda da wc e çok kalkarım neyse yamaaşallah diyelim haketten
bugun doktor kontrolum var kızlar nihayet. çok merak ediyorum miniklerim iyidir inşallah.
kızlar bizim listenin yarısından çogu firarda nerdeyse nerde bu kızlar durumlar ne alemde?
ayrıca facebook grubumuz 7 kişi oldu diğer kızlar nerdeler????????????????
Canım benim kolay mı iki can içinde bir de kendi canına uğraş, mideni bulandıran şeylerde hiç zorlama kendini , sonra inşallah kendiliğinden istersin, bide zaten tiksinerek alınan şeyler bir ie yaramazki, süt içirmesin ama yoğurt,peynir tüketersin yada tam tersi, suyu ama az da olsa iç, toksinler için...haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum ne yapıyor acaba ikizler :))
canim iyi dileklerin icin tskler belirti aramak degildi korkuydu ama bugun daha iyyim sukur insallahda dedigin gibi o guzel haberi veririm size... ben face sizin sayfaniza arkdaslik gondermeden disardan bakim bi nasil gorunuyor dedim hersey gorunuyor yani yorumlar dahi arkadas olmayanlar tarafindan okunabiliyor sayfadaki arkadaslarin isimileri arkadaslar kutucugunda gorunuyor falan, tabi yanlis sayfa degilse degerli anne yazdim bi bayan kucaginda bebek var kapak resmindede ikizler var eger buysa ayarlara bi bak derim
ececim ben de şimdi eşimin face'nden girdim gerçekten herkese açık görünüyor canım
aynen dediğin gibi canım. hele iki tane olunca besinleri yeterince alıyorlar, iyiler mi iyice paranoya oldum. hergün karnımın iki tarafı da eşitmi diye sabah akşam bakıyorum. peynir, yoğurt, süt hiçbirini içim almıyor canım çok fena. yiyince de söylemesi ayıp kusuyorum. yakında dişlerim falan dökülecek heralde diyorum:)) inşallah biran önce geçer. akşama haber veririm:)
bugun doktor kontrolum var kızlar nihayet. çok merak ediyorum miniklerim iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?